HAPPY NEW YEAR!

Sitter just nu och tittar ut genom fönstret och ser en massa raketer :) En härlig känsla, man blir glad av färgerna och hur alla människor är på just nyårsafton. Just nu sitter jag i min pyjamas men ska snart äta middag óch sen ska jag göra mig iordning så att jag kan bege mig till Mickis. Jag, Mickis, Sofie och Rodie ska åka in till stan senare för att fira in de nya året.

2008 ska bli ett underbart år för mig. Efter allt jag har gått igenom så var 2007 kanske inte de bästa året. Har gått igenom en väldigt svår period i mitten av året, då jag kände mig alldeles tom och hade tappat livslusten toltalt. Men nu känner jag att den har kommit tillbaka. Har skaffat mig ett jobb som jag trivs så otroligt bra på. Jag har lärt känna mig själv lite bättre och trivs bättre med mig själv. Fortfarande den där blyga tjejen jag alltid har varit men med lite bättre självförtroende. Ett bra slut på en taskig början på år 2007. Många fantastiska minnen som jag aldrig kommer att glömma.  Även fast de inte var de bästa året så om man tänker efter allt som hänt mig så behövde allt som hände händas. För att annars hade jag aldrig vaknat upp och tagit tag i mitt liv.
Nästa år går imot ljusare tider!

Om jag inte kommer in senare GOTT NYTT ÅR på er allesammans.

Lördag

Somnade tidigt igår, därför de aldrig blev något till inlägg. Haft svårt att sova inatt vilket gör att jag är uppe nu.

Igår var vi iallafall och hämtade min bror på flygplatsen. Efter de så åkte jag, mamma och casper till farsta och handlade. Där hittade jag lite smycken, 50% på allt så då passade jag på.. Sen åkte vi vidare till vårat centrum som vi har hemma i tyresö, där handlade jag strumpor, hittade äntligen ett par stövlar från vagabond. Sen hittade jag en väska som de var 50 kr rabatt på. Nöjd och glad gick jag därifrån.

Ska berätta vad jag gjorde i torsdags eftersom jag aldrig gjorde de igår :P  Dagen började med att jag låg i sängen och såg på film hade inget planerat så jag trodde att jag skulle ligga där hela dan. Men så vart de inte, Mickis ringde och frågade om jag ville följa med henne och Nicklas in till stan, och de var självklart jag ville. Vid fyra åkte vi härifrån. Vi åkte hem till hans mamma och senare gick vi till Nisse. Hos han satt vi i princip hela kvällen. Såg på film en riktigt bra en, spelade kort och sånt som man brukar göra. Mamma kom och hämtade oss och var hemma i sängen vid ett ungefär.

Idag ser de ut som jag ska åka till stan med Mickis. Hon ska ringa senare när hon har vaknat och gått upp och så. Ska väl försöka hitta någon nyårsklädsel och jag är också desperat efter ett par jeans. Nu är de så illa att jag inte kan använda mina längre.

Nu ska jag fortsätta titta på Love Actually, en av favoriterna. Så man håller sig sysselsatt med något. Ha en bra dag, puss.

tjenare

De var meningen att jag skulle skriva åtminstone ett inlägg igår men jag kom inte in på blogg.se så de blev aldrig något.
Om gårdagen skriver jag lite senare, för snart ska mina släktingar åka hem, äntligen sorry kanske inte ska skriva så men jag är lite trött på dom. Så dom ska jag säga hejdå till och sen så ska jag och mamma åka och hämta min lillebror på flygplatsen. Ska bli skönt att ha honom hemma, någon jag kommer överens med för de gör jag då inte med min andra brorsa för honom blir man ju halvt misshandlad av :P

Men nu måste jag kila, puss

Sleep well

Nu är de sängen som väntar, är rätt så trött nu. Har ju faktiskt varit uppe länge idag.Tidigare när jag var med Mickis somnade jag till och med inne hos henne. Var gott att sova i en halvtimme.

Dagen spenderades mestadels med Mickis, var lite här och var. Såg på tv och snackade lite. En mysig kväll. Låg i hennes mammas säng och tittade tv och de var där jag somnade, under de varma och sköna täcket.

Nej, nu ska jag läsa lite så att jag sen somnar ännu godare än innan.

Toodles

Goddag

Imorse vaknade jag halv nio, har inte gjort något idag annat än att se på film, Snowroller med Lasse Åberg. Den är bara för rolig, kan inte annat än att skratta åt honom. Nu ska jag klä på mig och gå in till min granne. Vi ska nämligen se på vänner som hon fick i julklapp och kanske prata lite. Har inte setts på flera dagar.

puss /a

Juldagen

Idag har jag inte hittat på någonting. Vaknade rätt så sent, så jag hamnade framför tvn, hittils har jag sett Bilar som jag tittade på med mamma, den filmen ju är såå bra :) har även sett Tomten är far till alla barnen som man bara inte får missa. Så i stort sett blev juldagen en slappdag. Hade inte precis lust att göra något annat och de verkar som om många andra tänker likadant.

Just nu sitter jag bänkad framför Kate & Leopold på trean. Ganska bra film. Sitter även framför datorn och försöker komma på något att göra.

har inget annat att skriva för tillfället, hej så länge

Sovtime

Inatt ska jag få sova i en annan säng, YAY. Den jag sover i just nu är ju totalt värdelös. Så nu innan jag ska gå och lägga mig, ska jag städa undan lite och bädda om sängen så att jag kan sova där. Kan inte vara uppe allt för sent för de är nämligen så att min mormor fyller 80år imorgon. Då kan man absolut inte sova bort hela dagen.

Godnatt alla små tomtenissar!  :P


Aftonen är över

Tittade på Hälsoresan för ett tag sen. En klassiker med Lasse Åberg, riktigt rolig om jag får säga så. Här på kvällskvisten har de varit väldigt lungt, jag hann t.o.m somna och vaknade efter en halvtimma. Vart trött och var även en aning besviken tidigare så jag gick och la mig och tittade på film och då somnade jag till.


Nu börjar julafton lida mot sitt slut. Med 2007 års jul är jag väl hyffsat nöjd. De har vart lugnare än vanligt vilket är väldigt skönt. Helt okej presenter, men de är väl så att de alltid är något som man vill ha som man inte har fått.
God mat har de varit. trevligt sällskap och bra tv. Kan inte säga så mycket mer om de.

Och nu, lite bilder.

här har vi en liten tomte :)
image46

Granen, eftersom vi inte hade en vanlig så hade vi en liten stående på bordet istället :P Sorry för att den är suddig.
image47

min juloutfit


Hoppas att ni allihop har haft en riktigt GOD JUL! :)


Halva dagen över

Då var julklappsöppningen slut för detta år. Fick pengar, kläder, böcker, film och lite småsaker som örhängen och sånt. Ganska nöjd även fast jag skulle vilja ha lite mer saker, kanske något dyrare :P men de vet jag att jag inte kommer få, så jag får klara mig.

För tillfället har jag inget speciellt att göra så jag tänkte att jag skulle fortsätta se på filmen som jag började se på igår.

/A

Mums och i väntans tider

Precis ätit klart och de är otroligt hur mätt man blir. Man känner hur de börjar ta stopp redan efter några tuggor. Massor av mat var de som stod framdukat och gott var de men skönt att de bara är jul en gång om året för all denna mat skulle jag inte orka äta så ofta. 

Nu är det dags att de lugnt ett tag. Snart är de klapparna som ska öppnas för några sådana har vi inte fått än!  Undrar vad man får i år, har inte önskat mig något speciellt, så i princip allt går väl bra :P

Kramar

Kalle, Ferdinand, Askungen och alla andra

Nu är jag hemma från shoppingen, har varit de ett tag men jag har duschat och varit inne hos min kompis. Jag håller just nu på att gör mig iordning alltså klär på mig min juloutfit. Och snart så bär de av till Kalle Anka och alla. De som alla går och väntar på på julafton.

Nä, nu måste jag sätta fart. ca 10 min kvar tills de börjar. Kommer in igen senare, byebye


JULAFTON

GOD JUL ALLESAMMANS!

Så nu är man äntligen vaken på denna julaftonsmorgon :)  Hur länge har man inte väntat! Har varit vaken en timme ungefär och ska nu klä på mig och åka och handla med mamma en snabbis på något som vi har glömt. Jag hatar att man åker iväg på julafton och handlar, de är de värsta jag vet för alltid när mina föräldrar var tillsammans så gjorde dom de varje julafton. Julafton är en dag som ska firas inne med familjen och INGEN shopping, julstressen ska numera vara över.

Nu måste jag gå, checkar in lite senare när jag är hemma och lite mer redo för julfirandet. God Jul och puss :)

En sak till bara vädret här är skit, nu är all frost borta och nu ser de istället ut som om de har regnat. Jag menar bättre med mkt frost än ingenting :P

Bara för att jag inte har något att göra

LISTA:

1. När gick du upp idag?
10,15
2. Diamanter eller pärlor?
diamanter
3. Senaste filmen du såg på bio?
1408
4. Favorit-TV- program?
Oth, bones, csi
5. Vad åt du till frukost?
knäckemacka med leverpastej
6. Vad är ditt andranamn?
michaela
7. Din favoritmat?
har ingen
8. Vilken mat gillar du inte?
korv
9. Favoritchips?
lättsaltade
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
jadu
11. Vilken bil kör du?
ingen
12. Favoritmacka?
baguette
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med?
14. Vilka är dina favoritkläder?
leggings, jeans, klänning
15. Om du fick åka vart du ville på semester?
USA, thailand, fiji, bali
16. Favoritklädmärke?
har inget
17. Var vill du dra dig tillbaka?
?
18. Favorittid på dagen?
eftermiddag, kväll
19. Var är du född?
nacka
20. Vilken är din favoritsport att se på?
ishockey
21. Coca Cola eller Pepsi?
inget av dom
22. Fotboll eller ishockey?
både och
23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
nattuggla
24. Pedikyr eller manikyr?
manikyr
25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
nope
26. Vad ville du bli när du var liten?
glasblåsare
27. Bästa barndomsminnet?
i göteborg hos låtsas farmor i deras stora hus och tomt
28. Varit i Afrika?
nix
29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
nej
30. Varit med om en bilolycka?
no, tur är väl de
31. Favoritdag i veckan?
alla
32. Favoritrestaurant?
ingen aning
33. Favoritblommor?
rosor
34. Favorit-snabbmatsrestaurant
mcdonalds
35. Äger du en cykel?
ja
36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
?
37. Läggdags?
från elva till senare
38. Vad lyssnar du till just nu?
jason mraz - who needs shelter
39. Favorit färg
blå
40. Hur många tatueringar har du?
inga, men planera att skaffa

tjugotredje

Fjärde och sista advent idag, tänk att tiden har gått så fort. Känns som om de var första advent igår. Fortfarande ingen snö, istället har vi så mycket frost att de ser ut som vi har ett litet snötäcke över vägen. Men de är inte lika roligt som riktig snö. Den här kan man definitivt inte göra snöbollar av :P


Nu är min mamma och min bror på arlanda. De sitter där och väntar på flyget som går 15,15. Mamma kan inte gå därifrån förens min brorsa har satt sig på planet, så shoppingen får nog vänta. Annars blir de väl att jag shoppar något i mellandagarna istället.


här kommer lite julbilder tagna av mig :) lite julkänsla iallafall ;)

346091-45
346091-44

I can't believe it's christmas eve tomorrow!

/a

Morsning korsning

Nu är jag vaken, tidigare än jag trodde. Men jag kunde verkligen inte somna om och sen så sov jag i husets obekvämaste säng så de är ju inte så konstigt. Min morbror och hans fru har nämligen tagit över mitt rum för några dagar, får väl hitta på något bra ställe att sova tillsdess.

Eftersom jag nu är vaken så kan jag väl försöka dra mig in mot stan kanske, så jag inte kommer att känna mig som den dåligaste personen i världen imorgon. Ett problem bara, jag har inte så lust att åka in själv. Får se hur de löser sig, kanske kan ta med mig min bror och hitta något att köpa till mamma. Han måste bara vakna först.

Just nu sitter jag och ser på film. Har inget annat att göra nu. Så nu ska jag fortsätta titta. hörs!

Ännu en natthälsning

Skulle åkt och handlat med mamma idag men jag var alldeles för trött. Har som sagt inte handlat en enda julklapp, men jag tycker inte om de och sen har jag inte precis många att handla till. Köper inte till mina syskon, de blir mamma som köper och säger att de är ifrån mig istället. Så brukar de gå till på både födelsedagar och julen. Lite lättare. Min pappa kommer jag inte träffa eftersom han bor i Tyskland då blir de nästan lite onödigt att köpa något som ändå bara kommer att ligga här hemma.

Något som jag stör mig på den här julen är att vi är väldigt sent ute med allt och allra mest för att vi inte kommer att ha någon julgran. Våran kissemiss gick nämligen in och kissade på grannens gran förra året så mamma vill inte ha någon iår. Julgranen som nästan är pricken över iet på julen. Man blir ju glad av att bara titta på den.

Kan inte fatta att de typ är julafton imorgon. Klockan är ju faktiskt över tolv. Längtar så mycket :)


Nu är min morbror och hans fru äntligen här. Kom hit vid 21.30. Sist vi såg var tre år sen så de blev ett kärt återseende.

Ska gå och slumra nu så att jag kommer upp en hyfsad tidig imorgon. Så att jag hinner göra något. Ska även säga hejdå till lillbrorsan för han drar iväg med flyget till ett annat land. Trevlig natt!


fredag natt

Sitter och tittar på Magnus Betnér - Inget är heligt på femman. Han är ju så sjukt rolig, verkligen en av de bästa svenska ståuppkomiker. Han har en rå stil men han har rätt i de han snackar om.

Nu har mormor kommit hit, kom senare än vad hon skulle men nu är hon äntligen framme. Har inte gjort något idag, men imorgon skulle jag vilja åka in till stan. Måste shoppa lite julklappar, jag vet att jag är sent ute. Tur att jag inte har så många att köpa till. Idag fick jag min första lön också, gud vad glad jag blev när jag såg att pengar hade kommit in på mitt konto. Inte för att jag kan shoppa upp dom, måste spara till sommarn. Men jag har inte fått all min lön vilket är bra och när den kommer in, blir jag nog ännu gladare.

Ska snart gå och sova känner mig lite sömnig. Goodnight

21 december

Vart bara ett inlägg igår men jag var så jävla trött så jag somnade runt åtta. Väldigt tidigt för att vara jag, dock så vaknade jag flera gånger inatt men somnade om lika fort. Har nu varit vaken i några timmar, känner mig rätt så pigg. För denna dag har jag inget speciellt planerat. Har bara tittat på tv hittils men klockan är ju bara halv två så har mycket tid att hitta på något.

Idag kommer min mormor hit, mamma ska hämta henne lite senare. Har inte träffat henne på flera månader så de blir väl kul.

Tre dagar kvar till jul. Kan fortfarande inte förstå de, kanske för att solen skiner som om de vore sommar. De enda som gör att min inte tar på miste på att de är vinter är att de är så jädrans kallt. Jag vill ha snö för de är då den där extra julkänslan kommer fram. För just nu är den nollställd. Den kommer väl på julafton förhoppningsvis, lite iallafall.

Tänker hitta på något annat nu. /a


Måste varit bananen eller vattnet?

Sorry för att jag inte skrev något igår, men jag låg och sov i princip hela dagen. Mådde dåligt, hade ont i magen, därav allt sovande.

Orkade mig ändå upp idag för jobb. Och gud var jag är glad för att jag gjorde de, har inte skrattat så mycket på länge. Vi skrattade för ingenting vilket gjorde grejen ännu roligare. Vi satt och skrattade nonstop i minst en halvtimme. Idag var jag med 2G. Har varit med dom förut så de gick bra. På morgonen när jag kom hade de samling sen så gick vi allihop och tittade på julspelet som lärarna var med i. Dom var riktigt roliga, de gjorde Kalle Ankas jul och när de gjorde snövit då var de en kille som var snövit och en tjej som var prinsen, lite komiskt. Efter var vi ute och sen gick vi in och ritade och läste.

Nu är de jullov även för mig. Skönt men jag tycker att de är roligt att jobba där så de känns lite tråkigt.

Ska gå och ta lite glass. Lateer / A

Trötter

Sitter nu hemma i min soffa och tittar på House och äter lite djungelvrål. Jäkligt trött efter dagens lekar och spring, men ska inte gå och lägga mig riktigt än.

Imorgon har jag jobb igen, börjar klockan tolv. Så lite sovmorgon får man iallafall. Kommer även att jobba på torsdag. Blir sista gången på de här året för sen är de jullov för hela bunten.

Nu har jag inget annat vettigare att skriva så det blir allt för idag tror jag!

Ciao

God förmiddag

Uppe tidigt igen, ska jobba idag :) Halv ett till fem med smådrakarna! Så snart börjar de bli dax att klä på sig och fixa iordning sig.

Inatt har jag sovit gott, var rätt trött igår så jag somnade ganska fort. Vilket är bra för annars kan jag vara uppe ganska sent. Är verkligen en av de bra grejerna med att jobba, man blir trött på kvällen, extra bra för mig som oftast har svårt att sova, har alltid haft.

De börjar bli riktigt kallt här just nu, igår vid ettiden frös jag redan. Vart inte bättre sen när jag skulle åka hem, jag behöver verkligen köpa en ny jacka och nya skor. Fast de är inte de enda jag behöver, är i stort behov av nya kläder också. Synd bara att jag inte har några pengar. Allt jag tjänar ska ner i resekassan.   Ibland önskar man otroligt mycket att man vore ekonomiskt oberoende.

Nu måste jag börja dra mig härifrån, titta busstid och sätta på mig lite kläder. Sitter här framför datorn i pyjamas :P
Kollar in efter jobbet och skriver ett litet inlägg.

Ha en bra dag/ a


Vill ha i julklapp

Den här står långt långt upp på min önskelista:

image42

Hello

Sitter och tittar på CSI: NY och en kille från en ut av mina favoritserier kom precis in i bild, kommer visst vara med i hela avsnittet :)  Han spelar sig själv från sin "egna" serie.  Har precis ätit middag, var rätt hungrig. Hade inte ätit något sen frukosten i morse som bestod av en lussebulle och två mandariner. De borde man äta till frukost varje dag :P

Ija ringde mig imorse vid tio och frågade om jag ville jobba, såklkart sa jag ja. Så efter att hon hade ringt gick jag och la mig och sov i ungefär två timmar och sen gick jag upp och åkte iväg till skolan. Jobbade från halv två till fem, den här gången var jag med fyror och femmor vilket jag aldrig varit förut. Men de gick bra. Vi spelade schack och såg på sikta mot stjärnorna som hade ägt rum på skolan för ett antal år sen, kul att se.

När jag kom hem så gick jag direkt till Mickis. Hon var inne på datorn och vi snackade lite. Sen satte vi oss framför tv och tittade på Innebandy faktiskt. Kollade då inte så mycket på själva spelet utan mer på spelarna om de fanns några snyggingar, hittade ett par :P 

/a

Förresten

Jag kom på en sak. I jul kommer min morbror och hans fru hem från Thailand. Äntligen, dom har inte varit i Sverige sen julen 2004. Min morbror jobbar ganska mycket i Bangladesh också och när han är där kan han inte ta ledigt. Roligt att dom kommer iallafall, blir lite roligare än med min 'vanliga' familj.


Håller fortfarande på och vilar upp mig, men idag mår jag bra och nu är jag nästan frisk. Men dagen spenderades framför tv. One tree hill, Parlamentet och filmer. Och nu är sängen nästa stopp.

godnatt

Söndagen är över

Vill inte vara hemma just nu, alla håller bara på och bråkar hela tiden. Ingen lugn ro här inte. Får väl hoppas att de inte blir något skrik på julafton bara. Men Casper är ju inte hemma då och de är ju mest honom Benjamin bråkar med, så har vi tur så blir de skrikfritt.

Sitter annars här och ser på tv.

a/

Snart äre jul

Idag är de tredje advent och de innebär att de är 8 dagar kvar till julafton. Ofattbart. Jag som inte ens har köpt några julklappar, brukar inte köpa så många men några blir de ju alltid. Får väl åka in till stan på förmidagarna i veckan för jag är ju oftast ledig då. Har inte så mycket pengar just nu men annars får man väl köpa något billigt och knåpa ihop något kul av de :P


Sitter och kollar på Eva & Adam, Fyra födelsedagar och ett fiasko. Jag är ett fan av den filmen plus serien som gick på tv. Skulle kunna se dom avsnitten om och om igen, är otroligt roliga.


Ska sätta mig och äta middag nu, kyckling med ris. Mumsigt!


Byebye




Natt

 Klockan är över ett och jag är precis klar med min nya design. Precis som jag lovade att jag skulle göra klart den här veckan :P Vart lite julinspirerat, är väl de ända julmys jag kommer att få i år. För i min familj är de inte speciellt roligt att fira jul. Har ju inte så många att fira med eftersom hela släkten bor åt skilda håll.

Idag har vi haft lite julbak hemma iallafall, men de var mamma som fick baka :P Det vart de godaste gula bullarna, Lussebullarna. Utan russin också, för jag tycker inte om när de är russin i lussebullarna. Annars idag har jag inte gjort något speciellt, fortfarande sjuk. Lite bättre än igår så jag kanske blir frisk snart.

Nu räcker de med inlägg för ikväll/ inatt. Blir väl ett eller fler imorgon.

Ciao

Mm

Jag är totalt medveten om att detta är en herrtröja, men hur kan man inte älska den:

image38


Är ju så snygg och den ser ju sååå förbaskat mysig ut!

Lista

Alla läsare hos Karin vart utmanade att gör hennes lista, "Blandade val-lista". Så jag bestämde mig för att göra den och här kommer den

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans
- Sång
Sylt - Ketchup
På gröt: Kanel - Socker
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt - Lakritsbåt
IdolMarie - IdolAmanda
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox -
Serien på TV


Update

Har precis ätit middag och på dagens meny var de tacos. Inte min favoriträtt men de går ner. Just nu sitter jag och knapprar i mig lite Geisha choklad, funkar att äta om man tuggar de till tusen små bitar.
Hamnade iallafall framför tvn och tittar just nu på Ensam Hemma 2 på tv3. Faktiskt en ganska rolig film. Men om en kvart börjar Legally Blonde på fyran så jag vet inte om jag ska se på den istället.

Mickis vill att jag ska komma hem till henne, men jag vill inte ta bussen och definitivt inte gå för de är alldeles för kallt. Fan att våran bil inte funkar, den har ju typ inte gjort de på några månader nu.. De är klart jag vill umgås med Mickis, men orkar inte åka dit ;)  Ett litet dilemma.

Idag är det 10 dagar kvar till julafton, julstämmningen ligger runt noll ungefär. Verkar inte vilja komma någon snö och de är ju typ de alla går och väntar på. Hoppas på en trevlig jul hemma hos mig ändå, även fast vi bara kommer att vara fyra stycken, hah. Minsta brorsan ska nämligen fira jul i Tyskland hos min pappa, så de blir bara jag, benjamin, mamma och mormor.

Ska fortsätta titta på filmen nu, hörs

Slutet på denna vecka började dåligt

Jag mådde så dåligt igår så jag sov i princip nästan hela dagen. Gick upp vid åtta på kvällen, då gick jag ner och satte mig framför tvn typ halva natten. 

Halsen är inte bättre idag men jag mår inte illa längre, vilket är bra men jag har ändå ingen aptit. Kan ju också bero på att jag knappt kan jäspa eller dricka för de gör så jädrans ont. Hoppas de går över fort för jag vill inte ha ont, de plågar mig så mycket. Halsen är nästan den jobbigaste platsen att ha ont på.

Ja, eftersom jag fortfarande är sjuk så kommer de bli ytteligare en innehelg för min del. Men de är ju bättre att bli helt frisk än vara ute och bli sjukare, för vem vill de. Får väl bara hoppas att de är något bra på tvn för annars vet jag inte hur jag ska stå ut, haha.

Nu kan jag inte skriva mer, är nämligen inne på min brors data och om jag inte går härifrån snart blir han galen på mig.

På återseende

Ont ont ont

Halsen har inte blivit bättre idag, har också fått sjukt ont i nacken. Har legat i sängen hela dagen, orkar nästan inte ens ställa mig upp. Tur att jag inte skulle jobba idag, vet inte hur de skulle ha gått... Vill bli bättre så fort som möjligt vill inte ligga i sängen hela helgen precis, men som de ser ut nu som kommer de väl bli så.

Idag är de Lucia, vilket jag hade totalt glömt bort. Känner ingen julkänsla heller så de är ju inte så konstigt.

Orkar inte skriva mer nu. Hej så länge

Goodnight

Lika trött som jag var igår. Har nästan somnat flera gånger sen jag kom hem men lyckades hålla mig vaken tills nu och nu känner jag ögonen börja falla igen så de börjar bli dags för sängen. Äntligen så får jag sova! Blir alltid trött efter jobbet, beror väl på att jag inte är van. Men jag kan vara trött för jag trivs så mycket på den skolan och tycker att de är så roligt där, så de känns som om jag inte har tid att vara lite sömnig. Jag har även fått jävligt ont i halsen, kan knappt svälja, skitjobbigt.

Idag på eftermiddagen så var jag med tvåorna och treorna och eftersom de är onsdag så har de utedag och då fick jag följa med, självklart skulle de vara den kallaste dagen idag, alla gick typ omkring och frös, brr. Tur att vi bara var ute ungefär en och en halv timme.

Sängen väntar, sleep well

Trötter

Jaha, var jag här igen. Sa ju att jag skulle skriva när jag kom hem. men jag var så trött så att jag somnade vid åtta ungefär. Men de var inte så konstigt att jag var trött med tanke på att jag vaknade halv sex imorse och gick upp då också. Dagen på jobbet gick bra och det var kul. Och igår så fick jag en massa nya namn, gud vad påhittiga barn. Idag fick jag även träffa alla andra barn från de andra avdelningarna jag har varit, saknade dom. På vägen till tunnelbanan när jag skulle ifrån skolan så träffade jag min lärare från högstadiet. Vi hade oss en liten pratstund, de var ganska länge sen vi sågs, men de visade sig iallafall att han typ bodde precis bakom skolan.

Nu ska jag gå iväg och sova igen måste upp tidigt för att jag börjar klockan åtta. Usch så tidigt. Fast de är inte de att jag inte orkar jobba klockan åtta. De som är jobbigt med de hela är att åka dit, måste gå upp tidigare bara för att jag ska hinna med bussen.

Godnatt.

Goodmorning sunshine

Godmorgon allihopa, idag är man visst uppe med tuppen. Hann tillochmed duscha såhär på mogonskvisten. Idag är jag pigg och glad, ovanligt morgonhumör för mig :P Ska snart iväg och jobba. Var egentligen inte meningen att jag skulle skriva ett inlägg såhär på morgonen men puckad som jag är ibland så såg jag fel på tiden och jag började visst inte för en klockan nio. Så de var ju bara att gå in på datan och kolla en ny busstid, haha. Även fast jag måste åka ett tag innan jag börjar så skönt med lite extra tid på handen.

Men nu måste jag gå och sminka mig coh borsta tänderna och vid åtta så drar jag. Hemma igen vid sex tror jag så det blir väl att jag skickar in ett inlägg om hur dagen har varit då.

Så för den här gången, Ha en bra och trevlig dag people.  Auf Wiedersehn

Kvällen

Sitter och tittar på CSI och är på väg i säng, ska ju upp och jobba imorgon och jag börjar halv nio.
Vid myskvällen inne hos Mickis hamnade vi framför CSI: NY och åt lite mörk choklad och nötter. Julstämmning!

Ska fixa klart min ipod till imorgon och kolla busstider sen åker datorn igen. Sov gott!

Hej igen

Har precis kommit in från en promenad med hunden. Mamma är inte hemma från jobbet än så idag var de jag som stod för middagen och då blev de tortelini med ostsås, yummie.

Ska gå till min granne nu, de är ju då Mickis och de blir typ en liten myskväll. Alltid mysigt på den jobbigaste dagen i veckan.

Bara för att jag är snäll, här kommer en bild på min söta vovve.

image37

Maximus

Måndag idag

Inte skrivit någonting på hela helgen, fast nuförtiden brukar de bli att jag inte gör de. I fredags gjorde jag inget annat än att bara vara hemma. På lördagen så var jag med Sofie och Mickis, på dagen så såg vi på film och på kvällen så åkte vi och mötte lite folk i stan. Där inne gjorde vi inte så mycket annat än att bara vimla runt. Var hemma i vid halv ett igen. Och de händer nästan aldrig om vi är ute och gör något, behövde inte ens använda nattbusen den här gången. Den som börjar bli som en bästa kompis på nätterna, hah. Söndagen spenderades mest inomhus, vi hade lite andra adventsmys och vi såg Love Actually som var på femman. Jag älskar den filmen, verkligen en film man måste se och om man inte har gjort de så rekomenderar jag den starkt. En riktig kärleksfilm med jultema! Vad mer kan man behöva? ;) 

Jaja, nu är jag med Mickis och vi ser på OC och är inne på datorn. Imorgon är de jobb som gäller och även på onsdag kanske till och med kommer att få jobba tors/fre också. roligt roligt.
Idag eller någongång den här veckan kommer de en ny design tror jag om jag har tid, inte är för trött och att jag kommer på vad jag vill ha för någon :P 

Idag fick vi lite tråkiga nyheter till familjen, ingen världstor sak men en ganska jobbig sådan.

Nu drar jag vidare ut härifrån, Ciao


7 december

Så det vart Marie som vann årets Idol. Inte för att jag brydde mig så mycket om vem som vann bara inte Amanda gjorde de. Står inte ut med henne, tycker att hon sjunger falskt och jag stör mig på henne en smula.

För några veckor sen berättade jag om en vän och om hans mamma som hade omkommit i en bilolycka. Idag var begravningen. Jag ville gå men ändå så ville jag inte. Jag bestämde mig för att stanna hemma. Jag tror inte att jag skulle klarat av att sitta där och se alla gråta. Jag tror att de är då man förstår att dom verkligen är borta. Min mamma och min yngsta lillebror gick iaf, men mamma tyckte att de var jobbigt så de var nog bra att jag inte gick.
Man kan säga att dagens väder passade, regn som man kan säga är lite ut av sorgens väder. Gjorde de extra ledsamt. 

Bara tagit lugnt idag, känner mig fortfarande lite hängig. Inget mer att skriva för stunden, men imorgon är de lördag så vi får hoppas att de händer något kul! 

Au revoir 

Vill bort härifrån!

Igår sa jag att jag mådde dåligt och idag är de tame fan inte bättre. Nu har jag bara inte ont i kroppen och känner mig hängig. Efter dagens bråk och familjeproblem mår jag dåligt psykiskt också. Jävla fucking skitdag. Jag vill ha en förändring och flytta härifrån ett tag. Jag känner att de skulle behövas, synd bara att jag inte har någonstans att flytta. Tänker inte precis flytta till min far i Tyskland. För jag står inte ut med de landet och ibland inte med min pappa heller för den delen.

Inte gjort något idag, vilat osv, det gamla vanliga. Tror inte att de blir något mer skrivande ikväll, klockan är mycket så det kommer väl ett imorgon. Det var allt för den här gången. Goodbye

Utmattad

Börjar bli dax för att besöka John Blunds land. Är trött och känner mig hängig, som om jag håller på att bli sjuk. Känns som om jag håller på att få feber och jag fryser.  Hoppas de blir bättre efter lite sömn. Godnatt så hörs vi allihop imorgon.


KramKram


Gäsp gäsp

Sitter och tittar på Roomservice går inte så jättebra för nu har tröttheten börjat ta in och jag känner hur ögonlocken bara blir tyngre och tyngre. Har t.o.m slumrat till några minuter då och då den senaste timmen. Men jag får och vill inte sova. Inte än! 

Det som är konstigt med mig är att när jag är trött då vill jag inte sova och när jag måste sova för att jag ska upp tidigt eller hitta på något då kan jag inte sova.  Jag har alltid haft lite sovproblem ända sen jag var liten. Att jag inte kan sova kan också bero på att jag är en riktig nattmänniska. Tyvärr så tycker jag mycket om att vara vaken på nätterna. Vet inte varför, kanske för att då får jag lite tid för mig själv när alla sover och då är de garanterat lugnt i detta hus som annars är rätt högljutt eftersom det är fullt som en fritidsgård ibland ;)

Jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till, tillslut kommer jag väl bli pigg igen eller så tar jag mig en liten sovpaus. Så vaknar jag om någon timma igen.


Pussar.

Hah

För någon vecka sen skulle min bror vara kreativ i skolan, se vad som kom ut av de. Fråga mig inte vad de är får något för de vet jag inte ens själv!

image36

Åldern på min brorsa är hemligt...  men han är över 10!

Lekplats med en massa ungar

Precis hemkommen från jobbet. Fick skjuts hem, annars hade jag nog varit hemma om ungefär en halv timme. Som sagt så var de en utedag, lite kallt men rolig. Alla ungar är så underbara man blir helt fäst vid dom. Efter var fötterna nästan som ett ispaket. 
Är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, är nästan inte trött alls. Även fast jag sov ungefär tre timmar inatt.

Nu ska jag ta de lugnt se på OC. Kommer in igen sen, tror jag :P  På återseende.

God morgon

Nu är jag vaken, har varit det ett tag. Dock sjukt trööött efter dålig sömn men jag är iallafal uppe. Ska göra mig iordning för dagen då jag ska åka och jobba. Inte för att jag känner för det just idag för de är nämlingen så att idag har de utedag på skolan och det är skitväder. Kul att stå ute i flera timmar och bli alldeles dyngblöt. Men vad gör man inte för lite pengar.. haha!  Jag tycker ju faktiskt att de är roligt där så pest är det inte. 

Nu måste jag dra mig härifrån för att kolla busstider och klä på mig. Hörs senare idag om jag inte är alltför sömnig.

Byebye

Dålig uppdatering

Jag har inte skrivit på några dagar, men jag har haft annat i tankarna så jag har inte orkat sätta mig och ge allihop ett inlägg.

Idag har jag iaf varit med Amanda och Mickis. Vi tittade på Harry Potter, ganska vanligt nu för tiden :P  Nu på kvällskvisten har jag sätt Bones och Hemmafruarna, spännande och nästa tisdag är de sista avsnittet! Undra vad som kommer att hända och om man får reda på några smaskiga hemligheter...

Helgen spenderade jag bara hemma kände inte helt enkelt för att gå ut.
 
Dagens minus är de förjävligt dåliga väder, de här ska man kalla vinter. De ända som är likt vinter är att de är så förbannat kallt. Vad händer med detta land, vi får snö i två veckor i slutet av oktober och början av november sen kommer de typ inge mer. Snö hör ju vintern och julen till.

Imorgon är de jobb som gäller har inte jobbat på en och en halv vecka. Börjar klockan 12, får lite sovmorgon. Har inte så lätt att somna på kvällarna, så de är ju bara positivt.

Nej men nu väntar sängen, skriver mer imorgon.  Gonatt!


1a december

Seg dag idag, även fast jag vaknade runt halv tolv, tidigare än vanligt. Vädret är tråkigt, regn och blåsigt. Mörkt som satan är de ute också. Så man har ju inte någon stor lust att göra något annat än att ligga inne, se på tv och läsa lite mode litteratur denna dag. Mamma ska nämligen köpa hem lite tidningar till mig så jag inte blir fullt totalt uttråkad ...

Dagens plus är att de är första dagen på denna julmånad som jag älskar så mycket. 23 dagar kvar til julafton som är den mysigaste dagen på året :)  Man får liksom en speciell känsla på julafton som är så härlig och varm. Den känslan får jag bara på julafton.
Ingen choklad kalender har jag heller, som man måste ha. Men de ska införskaffas för de har jag varje år och den chokladen är ju bara såå god!  Än så länge i detta avlånga land så finns de ingen riktig julstämmning någonstans, de måste ändras snart och jag vill ha SNÖ!

Igår var de fredag hände inget speciellt. Umgicks faktiskt lite med en av mina småbröder. Tittade på film, ganska ovanligt för hemma hos mig kommer inte alltid syskonen överens :P

Nu ska jag gå ringa och sen ägna mig åt något annat. hare bra!

RSS 2.0