Good evening

Igår var jag, Bella och Michaela i Gamla stan och åt middag på resaturang. Det var väldigt mysigt och trevligt. Vi tre kan prata om allt också vilket gör det så lättsamt. Till middag åt jag en lammbiff med pommes och chilibearnaisesås. Det var gudomligt gott och så mätt man blev. Vi smakade också utav varandra, alla vi beställde olika rätter. Till middagen drack vi vitt vin. Sen fick vi också bröd med "olivröra" som ett litet tilltugg. Till efterrätt så delade vi på en chokladmousse med vispad grädde. Vi satt där från cirka kvart i åtta till elva.

Innan så var jag hemma hos Michaela en stund där vi tog det lugnt, åkte sen in till stan vid sju mötte Bella vid Norrmalmstorg och därifrån gick vi till Gamla stan.

Idag har jag inte gjort något annat än att bara ligga i sängen typ. Jag var så trött så jag orkade helt enkelt inte gå upp. Men nu är jag uppe och har ätit middag och kollat på Miss Secret Agent. Ska gå och se ifall det bjuds på något annat kul på tv ikväll.  Puss

1948

Jag var så fasligt trött tidigare idag så jag somnade i några timmar och vaknade lagom till The Hills. Kollade på det och ringde Michaela och pratade med henne en stund, liten update så där.

Nu har mamma kommit hem från Uppsala och det låter som hon har börjat med maten nerifrån köket. Ska bli gott med lite mat i magen. Senare om det inte blir försent så ska jag åka ner till Michaela och hämta min väska med allt mitt smink och kläder i. Ska också hämta mina stövlar.

Nu ska jag gå och kolla på Vänner.  Puss och kram


I'm just glad that I found you

Så, nu har jag äntligen fixat iordning bloggen. Ny header, nya färger och ny text. Det behövdes, den har varit vit och tråkig i flera månader och nu fick jag äntligen energi till att göra om den. Är faktiskt riktigt nöjd.

Igår var jag hemma hos Amanda och kollade på film, en skräckfilm. Stay Alive heter den och jag har sett den många gånger förut men den är fortfarande lika läskig som den var första gången. Hoppade till flera gånger och det brukar jag vanligtvis inte göra. Efter filmen var slut så hann vi kolla på ett avsnitt av Gossip Girl innan jag skulle gå hem. Jag är inte ens nära på att komma ikapp där Amanda ligger men jag börjar komma en liten bit på vägen. 7 avsnitt kvar sen ligger vi på samma.

Första gången på länge jag är uppe vid den här tiden, flera veckor faktiskt. Men det var väl tiden och förhoppningsvis somnar jag tidigt ikväll. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Blir väl att kolla på film och sånt dära. Puss

saturdays pictures








Ja...

Gårdagen var väl sådär. Födelsedagsfirandet var väl helt okej, var där i två timmar ungefär. Efter det vart det mer eller mindre tråkigt. Det slutade med att allihop åt på mcdonalds istället. Och det var tamefan den godaste cheeseburgaren jag har ätit, alldeles nygjord. Annat än vad man får på mcdonalds här.
Halv två tog vi allihop bussen hem. Satt och lyssnade på musik hela vägen vilket var väldigt skönt. Hemma satte jag mig i soffan och tittade på tv en stund innan jag började fixa iordning mig för sängen.

Dagen idag har bestått utav lite städning på mitt rum, tv tittande, datanördande och faktiskt Guitar Hero med brorsan. Sist jag spelade det var på jullovet. Det gick faktiskt ganska bra, blir bättre och bättre men jag måste ju då påpeka att jag inte är särskilt duktig ;P

bilder från gårdagen kommer väl, men inte nu har inte ens lagt in dom på datorn än. hejdå!


god eftermiddag

Efter att ha tagit en alldeles för lång, dock oavsiktlig sovmorgon så ska jag nu börja packa ihop lite saker och få skjuts ner till Mickis. Där ska vi ta det lite lugnt innan vi börjar göra i ordning oss för kvällens festande. PUSS

WOW!

Kom hem för nästan en timme sen från konserten.

Jag kan inte säga så mycket mer än att Chris var GRYM! Sången, dansen, hela showen, allt helt enkelt. Jag är verkligen glad att jag fick den där biljetten.

Lite ont i ryggen och det känns som om jag har glömt öronen någonstans men det var det så värt. Tyvärr så fick jag inte med mig min vanliga kamera men några mobilbilder och videos vart det ändå :) Kanske inte den bästa kvaliten men det viktigaste är minnet av konserten trots allt.

PUSSSS

Godnatt

Nu känner jag att det är dags att börja dra mig mot sängen. Är faktiskt riktigt trött och det har jag inte varit på flera veckor innan klockan ens har slagit tolv. Men att gå upp och åka in till stan och gå omkring där tar på krafterna.

Imorgon ska jag gå upp ganska tidigt. Ska duscha och sånt där innan Mickis slutar skolan. Imorgon ska vi nämligen på konsert, CHRIS BROWN. Fick en biljett som en sen julklapp och jag blev hur glad som helst. Så imorgon är det jag, Mickis och Niklas som står i publiken. Jag tror att det kommer att bli riktigt bra!  PUSS


stan

Jag kom precis hem från stan. Bestämde mig för att åka och shoppa lite idag. Hittade inte så jättemycket men lite saker fick jag med mig. En väska, en randig tröja, en kjol, stövlar, en ring och ett par ankelboots. Smart som jag är så glömde jag mitt bankkort hemma men som tur va så hade jag lösa pengar så det gick bra ändå.

Nu ska jag vila, för efter några timmar i stan så blir man helt mör i kroppen. Har ont i ryggen och i huvudet. Men sen har jag inte ätit så mycket idag heller så huvudvärken beror väl mest på det.

Ciao

GRATTIS MAMMA!

Idag fyller min mor 46 år! Grattis på födelsedagen!

Så idag har vi ätit lite god mat och ätit lite chokladkaka. Ingen present har jag tyvärr gett henne men istället så ska jag hjälpa till här hemma och städa och andra såna saker utan att mamma ska säga till. Eller om hon bara vill ha hjälp med något. Sen får jag väl fixa ihop något annat som hon kan njuta av och få lite ledig tid. Hon tar ju ändå hand om tre (ibland bråkiga) barn och husdjur och gör nästan allt här hemma. Vila och ta det lugnt behöver hon.

20-01-09

Igår kväll var jag hemma hos Amanda och vi kollade på tv och var inne på datorn hela tiden. Spelade lite Sims 2 och det var kul och väldigt länge sen. Senare inpå natten så kollade vi på Barnhemmet, eller det var mest jag som kollade Amanda somnade som vanligt. Den var faktiskt bra men den var lite obehaglig speciellt eftersom det hade med barn att göra. Behöver jag säga att jag sprang hela vägen hem sen.

Idag har jag bara varit hemma och tv nördat. Det låter som det är dags för mig att hitta på något annat än att bara sitta här. Frågan är bara vad det är. Fast jag skulle i och för sig kunna fixa småsaker som behöver fixas eftersom jag har tid, men det är väl latheten och den där sista sparken i baken som gör att jag inte har gjort något än. Ja, det var väl i princip det jag hade och säga, Ciao.

gårdagen

Jag kom hem klockan ett inatt. Jag behövde inte ens ta nattbussen för att komma hem. Vi började kvällen på Fellows och där var vi väl till halv tolv. Sen åkte vi vidare till Gamla Stan, till Pans. Men Klara och Amanda var dom ända som gick in. Sofie mötte upp några andra på After och då gick jag, Niklas och Mickis till Mcdonalds. Satt och åt till nattmat och sen åkte vi hem. När jag kom hem så satte jag mig och kollade på film och där satt jag tills jag gick och la mig.

Idag tar jag det bara lugnt, lite film och lite glass kanske. Ciao

i farten

Nu är jag färdig och nu drar jag iväg till Amanda. pussssssss


helg

Igår hade vi tjejkväll hemma hos Mickis. Först gick gick jag, Amanda och Mickis ner till centrum och hyrde film och köpte lite gott. När vi hade kommit hem så satte vi oss och kollade på Lets Dance och efter en stund droppade Linda, Sofie och Sara in. Vi kollade klart på Lets Dance och sen satte vi igång filmerna. Vi började med Prom Night, en skräckfilm. Det var en bra start på kvällen. Filmen var helt okej.

Innan vi började kolla på nästa film så åkte jag, Linda, Sofie och Sara iväg och första lämna Sara och sen åkte vi vidare till Statoil där vi köpte lite mer gott, jag köpte en munk och kex. När vi kom tillbaka satte vi på nästa film som var Penelope. Handlade om en tjej som föddes med grisnäsa pga en förbannelse som gick i familjen. Jag tyckte faktiskt att den var bra och mysig. Så som jag vill ha mina filmer. Kommer definitivt att se den igen.
Fick skjuts hem vid två och gick och la mig direkt.

Idag är det lördag och vi ska ut. Jag har inte varit ute på krogen eller dansat sen innan jul och det är väldigt länge sen. Men jag tror att det kommer att bli kul. Snart är det för mig att göra mig iordning och sen ska jag typ gå till Amanda och där ska vi förkröka litegrann.

Pusss

Gavin DeGraw - Cheated on me


Denna vackra klänning vill jag ha liggandes bland mina andra ägodelar


Picture of me from new year's eve


när ögon tindrar står hela världen stilla

Som ni förstår är jag fortfarande sjuk, men jag är glad att febern är borta :) Så det firade igår med att gå hem till Amanda och kolla på film. Vi såg H20 - Halloween. Fortfarande lika nervpirrande som den var första gången. Efter filmen kollade vi mest på tv och vid 02 gick jag hem.

Nu när jag har varit sjuk har jag gått ner ungefär fem kilo och jag börjar nästan bli rädd för mig själv när jag tittar mig i spegeln, hela axel och hals partiet har blivit så mycket smalare. Om jag inte börjar är mer snart kommer jag väl börja se ut som någon som har anorexia.

Nu sitter jag och kollar på film och mamma ska åka iväg och köpa pizza och kebab. Verkligen mat jag behöver, ska jag berätta att jag åt Mcdonalds igår.   Pusss

some people hide there every desire

Så, det vart inget jobb idag. Mår inte direkt bättre, har fortfarande lite huvudvärk och sen så har hostan blivit värre, har slem i halsen så det känns som om jag är nära på att spy när jag hostar ibland. Det suger. Jag som verkligen ville jobba idag och sen så skulle vi ut ikväll. Har inte varit och festat sen nyår. Hoppas att man blir frisk till nästa vecka och helg.

Pratade precis med Mickis och var på väg in till stan nu. Och här sitter jag och kan nästan inte prata, kraxar som en liten kråka. Hoppas att dom får kul iallafall.

Annars sitter jag och kollar på Let's Dance som snart är slut. Favoriterna är Morgan Alling, Laila Bagge och Magnus Samuelsson men Magdalena Graaf var också duktig. Blondinbella tycker jag inte var något vidare, väldigt stel i kroppen.

Resten av kvällen kommer väl jag att sitta/ligga här i soffan som jag har gjort hela dagen. Men man har inte så stor lust till att göra något annat. Och matlusten ligger på noll så det vart havregrynsgröt till middag, fick i mig någonting iallafall och det är väl ändå hyfsat näringsrikt. 

Ciao 

tors

Kom hem från Mickis för en stund sen. Åkte dit direkt efter jobbet. Skulle från början bara hämta min stövlar men jag orkade inte åka hem och sen ville jag umgås lite med Mickis eftersom vi inte träffas så mycket. Möttes i centrum där Mickis skulle köpa en almenacka och sen gick vi hem till henne. Hemma hos Mickis så åt jag, Carina och Mickis en god middag och sen så kollade vi på film från när Mickis var liten. Det är så kul och alla är så söta och ser så annorlunda ut. Men ändå är dom sig ganska lika från när de var små.

Jobbet gick bra, men det kändes ganska tungt att gå upp för jag var så jäkla trött. Men allt gick bra och på jobbet behövde jag i princip inte var ute någonting, vilket var väldigt skönt speciellt när det har blivit så kallt. Slutade klockan fem och då åkte jag som sagt hem till Mickis. Såg också lite sött ögongodis när jag satt och väntade på perrongen. Alltid kul!

Och nu ligger jag här i soffan och mår skitdåligt. Jag hostar, har ont i huvudet, fryser fast jag är jättevarm och har ont i nacken. Kommer väl förhoppningsvis somna ganska fort. Skulle också ha jobbat i morgon men vi får se hur det blir med det.

Pusss

HEJ

Från tio imorse till tjugo över fem idag har jag och mamma suttit framför teven och kollat på Veronica Mars maraton. En utav mina favorit serier, var ganska längesen jag kollade på den så det var roligt att den kom på tv, när man fortfarande är ledig också. Somnade lite i början av de första avsnitten men jag har sett dom förut så det gjorde inte så mycket.

Jag har precis duschat och snart är det middag, sen kommer jag väl inte göra så mycket annat ikväll. Ska försöka somna ganska tidigt iallafall, ska nämligen jobba imorgon :)

Puss

-


lay all your love on me

Amanda var kvar till tre inatt ungefär sen gick hon hem. Roligt måste jag säga att vi haft, kan komma på så otroligt konstiga idéer och säga roliga saker, eller det är väl mest jag som säger roliga saker jag är ju den som Amanda och Mickis alltid skrattar åt. Men det är inte många som förstår vår humor vilket bara gör det ännu roligare.

Idag är det första dagen på typ en vecka som jag faktiskt har varit vaken när det har varit dagsljus ute. Inte för att jag har gjort något annat än att bara varit hemma idag så känns det iallafall inte som jag har slösat bort hela dagen med att sova.

Sitter just nu och kollar på Breakfast Club. En gammal klassiker som jag har sett tidigare några gånger. Faktiskt ganska bra.

Ska också försöka göra om min blogg litegrann, utseendet på den är typ det tråkigaste jag någonsin sett, haha.

puss


femte januari

Jag och Amanda sitter hemma hos mig och kollar på film, 13 snart 30 som går på trean. Faktiskt en riktigt rolig film, som det dessutom var länge sen jag såg. Jag och Amanda har suttit och datanördat i några timmar så vi kände att det var dags för en liten paus och då blev det tv tittande istället.

Igår, eller igår och igår, inatt kanske man ska säga, kom jag hem från Amanda klockan fem. Tur att jag bor cirka 200 meter ifrån henne. Vi var inne på datorn och hittade en massa roliga bloggar och videos men vi tittade också på film. Båda har ju lyckats att vända på dygnen rätt rejält så vi bestämde oss för att hitta på något när vi ända är vakna båda två.

Man kan ju säga att jag vaknade några timmar försent och jag kommer nog inte gå och lägga mig än på ett tag.

Nu ska jag fortsätta se filmen, Pusss

söndagkväll

Är hemma hos Amanda. Vi har kollat på film, Daredevil och druckit te och ätit lite god choklad.

Annars idag så har jag bara varit hemma. Låg i sängen och kolla på film i flera timmar innan jag gick upp. Till middag fick jag också en utav mina favoriträtter, lasagne. Vilket hamna väldigt bra i min mage.

Nu ska vi ta och kolla på en till film, det som är på tv lockar inte så mycket. Det blir Halloween, en gammal klassiker som vi har sätt många gånger om. Det är min, Amandas och Mickis film, haha.  Pusss


Fredag

Kom hem från Hornstull för en stund sen. Har varit hemma hos Bella och firat att hon fyller 22 idag. Vi var cirka 20 pers i hennes lilla etta. Lite plats med det var mycket trevligt. Bjöds också på muffins, kakor, kladdkaka, saft och kaffe. Skjuts dit fick jag både dit och hem av Carina. Vilket var väldigt bra.

Annars idag så har jag äntligen packat ur min resväska och städat min garderob. Så nu har jag iallafall lite ordning.

Nu ska jag bara ta det lugnt och se på tv och kanske äta lite glass. Ciao

Första dagen på det nya året

Jag sitter nu här i pyjamas, själv kom jag hem för en liten stund sen. Tror inte att det är så många som faktiskt har kommit hem nu. Men jag har faktiskt haft en bra och rolig kväll. Middagen hos Mickis var skitkul. Mycket prat och mycket skratt och god mat.

Har också hela håret fullt med champagne och det känns ju sådär lagom kul. Speciellt imorgon, här kommer jag skatboet. Fick också några röda prickar i ansiktet av champagne som folk sprutade hela tiden. Och luktar gör man ju också både öl och champagne, ta en lång varm duscha är det första jag ska göra när jag vaknar imorgon.

Nu ska jag äta något och sen ska jag se på tv och sen ska jag sova. Godnatt.

RSS 2.0