Nyårsafton idag!

Har precis vågat klart mitt hår. Tog ungefär två timmar. Ska packa ihop saker och sen ska jag dra hem till Sara. Där vi tjejer ska göra oss i ordning och ha middag tillsammans. På kvällen så ska vi till Magenta och festa in det nya året.

En liten årsresumé:
Ja, detta år har varit ganska omtumlande faktiskt. Men både på gott och ont. Jag har lärt mig mycket om mig själv som var väldigt nödvändigt. I stort sett har 2009 varit ett jäkla bra år. Men hoppas på att 2010 kan bjuda på mycket mycket mer än det gångna året och faktiskt bli bättre.

Kommer väl kanske en uppdatering imorgon eller så.

Annars önskar jag alla, A HAPPY NEW YEAR!

JULAFTON 24/12


UNDERBART VACKERT!



John Mayer ofcourse!


Fjärde Advent

Och det är fyra dagar kvar till Julafton. Vi har mycket snö och det är supermysigt. Hoppas bara att det håller i sig, har hört att det skulle regna på julen.

Igår var Michaela, Sofie, Sandra, Felicia och jag ute. Vi var på Magenta och dansade. Var där i några timmar och sen bestämde vi oss för att åka till donken och sen till en "hemmafest". Där var det mest konstig stämning så vi åkte därifrån ganska fort. Kom hem vid tre.

Idag har jag bara varit hemma. Jag hade gärna velat baka lussebullar och annat julmums men vi hade inga ingredienser hemma så vi skulle försöka göra det imorgon istället. Då kanske jag får lite mer julkänsla. Just nu känns det mest jobbigt.

Nu ska jag sätta mig framför teven och kolla på filmen August Rush.

Hoppas alla får en trevlig sista advent och en mysig söndag!


...


DECEMBER MÅNAD

Nu var det länge sen jag skrev, så är det dags att kika in här igen och visa lite livstecken.

Kom precis hem från Michaela, kollade på film och hade ett härligt girltalk! Tidigare idag var jag hos frissan och färgade mitt hår mörkt och så blev det lite klippning också. Väldans nöjd faktiskt.

Imorgon ser det ut som vi ska in till stan en sväng, ska bli kul och se ifall man hittar något roligt.

Ja, och december har det hunnit bli också. 22 dagar kvar till julafton. Ännu är det ingen snö men vi har ju tillräckligt med frost för att det ska se lagom mysigt/juligt ut.


Tittar kanske in här snart igen, Pussssar.

RSS 2.0