1 Februari

Idag promenerade jag ner till Michaela. Där tog vi det bara lugnt framför en film. Cloudy with a chance of meatballs eller Det regnar köttbullar som den heter på svenska. Den var faktiskt rätt rolig.
Vid åtta fick vi skjuts ner till alby, där mötte vi Sofie och två killkompisar. Vi åkte pulka, tefat och på plast nerför backen, jätteskoj. Det var några år sen jag åkte sist. Vid nio började vi dra oss hemåt och resten av kvällen har jag bara legat i sängen. Kollat på 13 snart 30 som gick på trean och annars har jag varit inne på datorn.

I helgen var vi ute både fredag och lördag. Fredagen började med förkrök hos Michaela med Sofie och Sofie. Åkte senare in till Grodan och där stannade vi till fyra. Hade en asrolig kväll. Dansade ganska mycket och träffade lite människor som jag inte hade sett på ett tag. Träffade också en jobbarkompis till mig som jag stod och pratade med tills vi skulle gå, det var roligt. Kom hem runt fem och var ganska pigg så jag somnade inte förrän runt sju.

Även lördagen började hemma hos Michaela. Vi köpte först hem något att äta till middag och lite senare kom Sofie. Vi började göra oss i ordning och vi drack litegrann. Åkte sen in till Magenta. Kvällen var ganska bra, hade lite ont i huvudet men annars var det okej. Träffade på lite folk som jag firade valborg med förra året, rätt kul. Sen kom Sara dit med lite kompisar och vi dansade en del. Runt tre var det dags att dra sig hemåt, tog en sväng förbi donken och sen var det bara att ta bussen hem.

Söndagen spenderades hemma, sov ganska länge och sen satt jag vid datorn. Var inne i stan en sväng med mamma på kvällen också. Hon skulle fixa lite saker på jobbet och då valde jag att följa med men det var bara skönt att komma ut och få lite luft.

Snart ska jag gå och lägga mig, är faktiskt ganska trött. Måste vara efter vi har gått upp för albybacken fram och tillbaka, haha. Puss och godnatt.

RSS 2.0