Trött efter helgen

Jobbat idag och gud vad jag har varit trött. Höll nästan på att somna i soffan när jag satt och läste. Tur var då att jag var ute efter mellis. Jag hade allvarligt inte klarat av att vara inne något mer.

Sovit otroligt dåligt inatt, målade nämligen om mitt rum igår så jag kunde inte sova där inne. Lukten är inte ett dugg fräsch. Och eftersom vi inte har några extra sängar så hamnade jag på soffan och fy fan. Har ont på ställen i ryggen där jag typ aldrig har haft förut. Men inatt kan jag äntligen sova i min säng igen. Skulle också behöva måla ett till lager på väggen men jag orkar inte med det just nu. Tur att det inte ser alltför dåligt ut.

I fredags var jag hemma hos Johanna på middag för att hon precis fyllt 18. Kul att träffa massa folk som man inte ser så ofta. Synd bara att det vart så kort. Jag och Mickis gick därifrån vid halv nio.

Åkte in till stan och mötte Amanda, Sofie, Niklas och Alexander. Gick till Nivå drack två cider och träffade även på två killar som bjöd oss på shots. Vägen därifrån var bara skratt från min sida. Ni skulle sett mig, gud vad jag skäms. Vi kom iallafall fram till Sense och där mötte vi Frida och Susanne. På Sense var vi till tre ungefär. Faktiskt en ganska lyckad kväll, en av dom gångerna jag på riktigt hade kul där. Är ganska kräsen ibland. Kom hem fem på morgonen och det var bara att kasta sig i säng.

Lördagen spenderade jag med mamma och Mickis i länna. Åkte och köpte färg till mitt rum och sen åkte vi och köpte godis. På kvällen var jag och mickis hemma hos henne och kollade på tv och åt gott. Vid nio åkte jag hem och resten av kvällen så tog jag det bara lugnt.

Det var allt för nu, ciao.

Godnatt.

Har precis duschat och ska nu gå och sova. Jobb imorgon också :)

Idag efter jobbet åkte jag in och mötte Amanda och Michaela på hötorget därifrån gick vi till kungshallarna och åt. Efter stan följde jag med Mickis hem och där så kollade vi på idol. Senare kom Carina hem och även Niklas. Då vankades det Vem kan slå Filip och Fredrik och planering för morgondagen. Födelsedagsfest och krogen är det som gäller. Kommer att bli riktigt kul. Precis innan jag gick hade Mickis en egen liten fotografering med Niklas. Kul ;P Man kan ju säga att det blev mycket skratt när man inte är allvarlig :D

Pussar och Kramar

Bedtime

Håller på och somnar sittandes i soffan. Ett tecken på att jag måste gå och lägga mig!?

Jobbar imorgon också, väckarklockan ringer nio. Godnatt.

Härlig dag på jobbet

Jobbdag för mig även denna dag. Men idag spenderade jag all tid med sexåringarna och ettorna. Varit ute i princip hela dagen men det har ju varit så fint väder så man måste passa på. Kändes nästan som om det var en sommardag, härligt! Slutade klockan fem och fick skjuts hem.

Sjuk är jag fortfarande, bättre än igår/inatt iallfall. Men hostan sitter fortfarande i och den blir bara värre och täppt i näsan är jag också. Halva dagen hade jag också lyckats få lock för öronen så jag hörde nästan inte vad någon sa. När vi satt i matsalen där det är som högljuddats, tyckte jag nästan att det var lugnt och tyst :/ 

Sitter nu och kollar på tv, ska väl göra det ett tag till innan jag går och lägger mig. Är faktiskt ganska trött något jag annars inte brukar vara innan tolv. Ciao

Måndag

Ligger just nu i soffan och slöar. Känner mig väldigt krasslig. Vaknade med halsont imorse men det var bara att dra sig upp och åka till jobbet. Har inte så ont i halsen längre, istället har jag nu ont på alla andra ställen i kroppen och fryser.

På jobbet idag har jag varit med gepardens tvåor. Började med att de hade lektion sen vart det lunch och sen hade jag rast till 12. Var sen med sexåringarna ute. Vid ett gick jag till fotbollsplan där tvåorna, Mats och Jeanette var. Och med dom var jag resten av eftermiddagen. Efter mellis var vi inne och dom flesta spelade pingis, även jag och det enda jag kan säga är katastrof. Vart skitlycklig så fort jag träffade bollen. De satt också vid datorerna och gjorde pärlplattor. Halv fem slutade jag och då gick jag till tunnelbanan och åkte hem.

Hemma så gick jag ut på en plågsam promenad med Maximus. Allt jag egentligen ville göra var att gå och vila. Men nu efter middagen mår jag lite bättre och huvudvärken är nästan borta.

Kisses

Pics

Två bilder från igår som jag lånat från Sofie.




I would for you

Det är fredag och det är helg. Kan det bli mycket bättre?! 

Idag kom solen fram, känns som om man inte har sett den på flera veckor. Var ju extra skönt eftersom jag jobbade idag och mestadels spenderar vi dagarna utomhus. Synd bara att det vart så satans kallt i skuggan eller när solen gick i moln. Slutade halv fem och sen jag kom hem har jag bara suttit framför datorn. Är så jäkla trött och kroppen värker. Jobbade ju igår också och på eftermiddagen så lekte vi burken ute och då är man tvungen att springa rätt mycket och jag inte är den mest tränade personen. Och tydligen så tog kroppen stryk av det. Revbenen, höfterna och benen är det som gör ont mest hela tiden. Och så fort jag gör en rörelse, hostar eller bara andas så gör det ont.

Så man kan ju säga att det blir en innekväll för min del, skulle inte ens klara av att gå ut och festa och sen har jag inte många kronor i fickan.  

Hoppas att det blir lite bättre till imorgon inte för att det ska få hindra mig från att gå hemifrån, men de gär det lättare för mig. Tror nämligen att vi ska åka och titta på Niklas fotbollsmatch imorgon. Akropolis mot Hammarby. Måste ju ses. Bara det inte blir lika dåligt väder som förra gången :P Men det tror jag inte.

Nu: Film.    Kisses

Godnatt

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och klockan är inte ens tolv. Är ju vanligtvis en nattmänniska men när man jobbar passar det sig inte. Imorgon ska jag upp tjugo över sex så jag behöver sömnen. Jobbar nämligen från 8-17. En heldag i princip. Och det blir jobbigt om man inte sover... Bra är det ju att jag tycker om mitt jobb annars hade jag nästan inte gjort det.

Jobbet idag var också kul. Rolig människor jag jobbade med. Alla tre var vi vikarier och det gick bra. Förutom att barnen var lite högljudda ibland men dom är roliga. Kastade lera och kom med massa konstiga men en aning roliga kommentarer. Ingen dag är en annan lik.

Sovgott allihop.

Onsdag

Nu ska jag snart gå ner till bussen som ska ta mig till jobbet. Börjar klockan ett idag och då ska jag vara på Mellis. Där har jag inte varit sen i januari... Och nu så är dessutom alla ordinarie lärare sjuka där så det blir lite nytt folk idag. Vilket också kan vara kul.

Later.

bedtime

Dags för mig att gå och sova nu. Kommer nog sova ganska så skönt inatt. Godnatt


Robin Bengtsson

Så då har jag funnit min favorit i årets Idol, finns många andra jag tycker är väldigt bra men jag har fastnat mest för den här grabben.


Tisdag

Kom hem från jobbet för en stund sen. Och jag är helt slut. Höll nästan på att somna på bussen, jag lovar att om jag hade slutit ögonen hade jag somnat. Dagen gick iallafall bra, var både ute och inne, barnen är ju hyfsat lugna så det gick bra.

Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på tv. Vilar litegrann. Inget annat som behövs just nu. Puss


Godmorgon världen

Håller just nu på att göra iordning mig. Ska iväg och jobba. Börja halv elva så det är ett tag kvar. Hemifrån går jag 9:40.

Hörs ikväll! Ciao

nytt

Ny header, inget mästerverk precis men orkar inte göra något komplicerat. Kanske blir något bättre framöver.
Som man säger: Träning ger färdighet!

?

vad sägs om att ta livet ur mobilen och flytta till ny ort

noheadline

Kan man få semester från sitt vanliga liv?

Film tajm

Söndag kväll och jag har precis ätit middag. Sent, men vad ska man göra. Var inte så värst hungrig så det var ingen fara.

Nu sitter jag och kollar på film på teven. Ska också försöka fixa en ny design till bloggen har tröttnat rätt rejält på den jag har. Men jag är så dålig på sånt så vi får se hur det artar sig. Det skadat ju inte att försöka. Puss

Lördag

Blir ingen kräftskiva för mig ikväll, ligger hemma och är sjuk. Har varit det ett tag, men det går upp och ner hela tiden och idag är det mer neråt. Den har liksom aldrig riktigt gått över.

Just nu är mamma ute med hunden men när hon kommer tillbaka så ska hon baka äppelkaka. Något gått att smaska på en lördagskväll som denna. Hoppas också att det går något kul på teven.

Ciao

Hallelujah


Helgen är här

Det är fredag och jag har jobbat två dagar i rad. Gått upp halv sju och åkt hem från jobbet halv fem. Kan jag säga något mer än att jag är trött. Inte så konstigt att jag då sitter här och kollar på tv samtidigt. Det betyder alltså att det är innekväll.

Imorgon däremot ska jag träffa några gamla klasskompisar över en kräftskiva. Med tanke på att jag aldrig träffar dom så ska det bli kul.

Nu orkar jag inte tänka längre, Goodbye.

Onsdag

Jag har varit sämst på att skriva den här veckan. Ska försöka bättra på mig.

I måndags jobbade jag iallafall. 9-16.30. Var helt slut när jag kom hem. Somnade med datorn i knät till och med. Skulle egentligen ha jobbat igår också men jag mådde inge vidare så jag tyckte att det var bäst och stanna hemma. Vila upp mig till imorgon. Då börjar jag klockan åtta så jag kommer gå upp vid halv sju. Vilket jag inte är van vid. Men det är klart att det kommer att gå bra, det är så värt det. Bara jag får göra det jag trivs med att göra :)

Snart är det sängen som gäller, har bara ett dilemma. Vet inte vad jag ska ha på mig, har inga kläder som passar detta väder precis. Skor som läcker in, ingen höst jacka. Extra kul nu när hösten verkligen börjar komma. '

Bilder från helgen.

    


Godnatt


Söndag

Sista dagen på helgen och jag har typ legat i sängen hela dan. Har varit ute två dagar i rad så idag vart det en slappdag.

Om helgen.

Fredagen började med att jobbet ringde 8:20 och frågade i fall jag kunde jobba och självklart ville jag det så det var bara att pallra sig upp ur sängen och komma iväg så fort som möjligt. Det jobbigaste var nog att jag hade så ont i halsen när jag vaknade att jag typ inte kunde prata men på gullmars köpte jag halstabletter och då vart bättre. Slutade halv tre och då åkte jag till mammas jobb och där satt jag till halv fem.

Mötte upp Niklas och Michaela och vi åkte till Bella i Gamla Stan och hämtade hennes nycklar och sen åkte vi och köpte lite snacks och åkte hem till henne. Där satt vi och kollade på film medans vi väntade på Bella. När hon kom hem lyssnade vi på musik, drack vin och cider och började att göra iordning oss för kvällen.

Jag, Michaela och Bella mötte upp Sofie på Fridhemsplan och vi gick till Nivå 22. Där satt vi till elva ungefär. Vi åt middag och drack öl och cider, fick också i oss en och en annan shot. Fick också sällskap av Liz och Bella. Efter Nivå gick vi till Vanilla men det vart inte så långvarigt. Så därifrån gick vi istället till McDonalds och Max hamburgare. Vid ett började vi dra oss hemåt.

Lördagen började med att vi vaknade elva, åt frukost och kollade på film. Åkte senare hem till Michaela en snabbis för att senare beges till Akalla där vi kollade på fotbollsmatch. Det var grekiskt derby, Niklas spelar i det ena laget därav varför vi kollade. Akropolis (Niklas lag) vann med 5-4. Tråkigt bara att det regnade som fan. Hade valt att gå i ballerina skor också så man kan ju säga att mina fötter var blöta. När matchen var slut åkte vi till Bellas café och där åt vi middag.

Åkte sen tillbaka till Mickis där vi gjorde iordning oss och sen tog vi bussen in till stan, mötte upp Sofie på Gullmars och sen åkte vi till Nivå. Satt där en halvtimme och sen åkte vi vidare till Sense. Där träffade vi Niklas och hans kompisar och sen var vi där resten av kvällen. Åkte även idag hem vid ett, men innan vi skildes åt i stan så satte vi oss på McDonalds och njöt av lite nattmat. Kom hem runt halv tre till ett heltomt hus och gud så skönt det var. Gick och la mig och slockna ganska fort.

Bilder kommer, men inte just nu. Ciao

Godnatt

Ska snart gå och lägga mig. Är jättetrött, somnade på soffan efter åtta, bra att jag inte sov mer en ungefär 20 minuter. Tröttheten beror på att jag sov cirka tre timmar inatt.

Skulle egentligen börja jobba klockan tolv men dom ringde halv åtta och frågade ifall jag kunde börja klockan nio istället. Och självklart ställde jag upp. Gjorde mig iordning och gick hemifrån klockan åtta. Hade iallafall en bra dag på jobbet, träffade många nya sexåringar och ny personal men även gamla som man har saknat. Idag var vi ute en stund innan och efter mellis efter det gick vi in och där spelades de pingis och många gjorde pärlplattor. Slutade halv fem och då åkte jag och satte mig på gullmars och väntade på mickis i cirka en timme.
 
Sen gick vi runt i stan och kollade i affärer innan hon skulle åka till Niklas. Var hemma efter en lång dag vid åtta tiden.

Åt middag och har legat i soffan resten av kvällen och nu säger jag godnatt för imorgon ska jag upp och jobba igen :) Hugs & Kisses.

RSS 2.0