nighty

Nu börjar dagen lida mot sitt slut. Är astrött eftersom jag vaknade kvart över åtta i morse. Så nu är det bara för mig att borsta tänderna och sen är det bums i säng eller soffa som jag sover i förtillfället men på söndag då sover jag garanterat i min säng igen. bara några dagar kvar :)

Så, tack & godnatt.

Torsdag

Idag vaknade jag ännu tidigare än igår. Har nu varit vaken ungefär 45 min. Jag vaknade av att jag nästan grät i sömnen. Det vara bara för att jag grät i drömmen. De värsta är att de jag drömde kommer att hända och då undrar väl ni hur jag vet de. Det är för att de handlar om mig personligen. Jag vet att det kommer hända, bara det blir lite mindre brutalt på rikigt, fast det var inte såå brutalt. Bara en gnutta.


Jag har ingen aning om vad dagen erbjuder men de väntas och se. Au Revoir


Först bjuder jag på morgonmusik

Den nya kärleken





Jordin Sparks ft Chris Brown - No Air

Tjenixen

Äntligen kan man sitta still och bara vara. Benen är lite trötta för tillfället, var i Frankfurt tidigare idag, i flera timmar och det tär ju på benen och ryggen. Speciellt på mig. Med mig hem fick jag iallafall en ny digitalkamera :) Äntligen har jag en egen. Och hyfsat billig var den också, 2000 kr. Och de var för både kamera och 2GB minneskort.  Nu behöver jag inte använda mammas hela tiden. Inget annat fick vi med oss hem, kanske lite extra fett eftersom vi åt på Burger King.

Trött börjar jag bli också, har ju varit uppe sen kvart i nio i morse och kanske sovit fem timmar under natten så det är ju inte alltför konstigt.

Innan jag stänger för dagen så bjuder jag på en video med allas favortikille Björn Gustafsson. Som har varit lite av ämnet idag. Titta, lyssna och njut!



Underbara man!

Godnatt

Klipp

Med Björn från programmet Morgonsoffan :)

 

 



Askul, speciellt när han är kocken och är allvarlig, älskar när människor spelar allvarliga och ironiska det är då man skrattar som mest ;)

En god(-)morgon

Vaknade precis från en underbar dröm som innehöll denna vackra mannen :)

image75

Resten lämnar jag åt mig själv :P

Tidig kväll

Jag hade tänkt att säga godnatt till bloggen för denna dag. Kommer nog inte att gå in här något mer ikväll. Är rätt så trött och måste ändå upp ganska tidigt imorgon så de passar bra.

Dagen har varit helt okej, men den kunde ha varit bättre, hoppas på morgondagen.

Allt för mig från denna tisdag.

Goodnight.


Ordinary day

Nu sitter jag här hemma själv. Alla drog iväg till baren och jag hade inte intresse att följa med så jag stannade här.

Imorgon ska vi åka in till Frankfurt. Äntligen kommer vi inte sitta i den här lähenheten. Egentligen skulle vi åkt dit idag men pappa tyckte att det vart för sent så imorgon kör vi. Förhoppningsvis hittar man kanske något kul :) Hittills har man inte precis blivit överväldigad om man säger så. Det händer alltså imorgon, idag då? Ja, inget speciellt. Som sagt några gånger tidigare och som kanske t.o.m är lite utjatat nu så kommer vi att göra det vi har gjort varenda dag vi har varit här. Spel och tv. Ända som är hyfsat positivt är att det är fint väder.

puss

Tisdag

Har varit vaken ett tag. B och C ligger fortfarande och sussar och pappa och Lina är och jobbar så nu sitter jag här själv. Rätt skönt faktiskt med lite lugn och ro. För när de är vakna får man inte en tyst stund. Blabla hit och blabla dit.

Vet inte vad jag ska förvänta mig av denna dag. Egentligen förväntar jag mig ingenting för de enda jag vill göra är att åka hem till kalla snöiga Sverige. Konstigt jag vet, men jag har hemlängtan.

later...



5 dagar kvar tills jag ska åka hem.

Change - Good

Nästa vecka efter jag har kommit hem så ska de ske en förändring. Handlar inte om något hyper allvarligt, fast det är viktigt för mig. Jag har bestämt mig för att färga om mitt hår. Jag vill inte har den här mörka färgen jag har nu, lite för mörk kanske och sen om man får säga så har jag fått lite klagomål min hårfärg vilket inte alltid är så roligt, för de är väl ändå jag som bestämmer hur jag ska se ut. Dock är de inte dom personerna som har fått mig att vilja byta. Har kollat runt lite på internet och sätt bilder med lite ljusare hårfärg, fått lite inspiration. Hade ganska ljust i somras så jag tror att de kommer att bli bra. Då kommer jag nog inte att se så blek ut heller vilket alltid är positivt.

Nu ska jag snart gå och sova. Har ändå inget att göra och dom senaste dagarna har jag somnat hyfsat tidig och det är bara skönt.

Godnatt!


i mina lurar just nu



I Will Always Be Your Friend
I Know Who You Are Inside
I Am With You Till The End
Never Far Behind
I am standing in the distance
You can take your time
and I will be there waiting
Never Far Behind

ny vecka

Ja, då var det måndag och det är 6 dagar tills vi ska åka hem. Hur ska jag stå ut. Jag vill hem, till mitt hus, mitt rum och min säng. Och till min gamla förort :P Där hör jag hemma, mer än i Tyskland iallafall.

Dagen har bestått av de vanliga, tv, dator, kortspel och xbox. Någon som är förvånad?! Värdet är inte heller de bästa de är skitzo, snö. regn, sol, snö, regn, sol och så håller de på. Och just nu är de molnigt.

Nu har jag inget mer tråkigt att dela med mig av, ciao

forever

I'm want you by my side always <3        And I will always be at yours.

image74


Söndag

Hello, nu sitter jag här igen. Finns inte så mycket annat att göra, jag menar pü tv:n har dom översatt allting till tyska så då fattar man inte ett piss och de förstör verkligen nöjet med att se på tv. Synd bara att pappas dator är cp och att jag inte har någon egen. Måste införskaffas så snart som möjligt för att jag är beroende av datorn.

Middagen är avklarad för denna dag, de vart lamm med potatisgratäng. Riktigt gott! Annars har vi inte gjort något speciellt idag, killarna ska snart iväg till baren jag däremot stannar hemma för de är så frktansvärt tråkigt där.

Påskafton avslutades med film, vi såg Walking Tall: The Payback och Die Hard 4. Den var faktiskt bra lite tråkigt att jag inte har sett dom andra tre :P Fast man behövde visst inte ha sett dom först, men de betyder inte att jag inte vill se dom.

Över och ut.

Glad Påsk!

Några dagar sen jag var här och skrev, men internet har varit helt stört här så det vart inget skrivande men nu glider de igen.

Idag är de Påskafton och vi kör nästan påsken all out, förutom maten. För vet ni vad vi ska äta och redan har ätit och de är allt annat än påskmat. Vi har ätit sushi och nu väntar bläckfiskringar och lite sånt. Fast de blir lite mer kvällsmat. Annars har vi en massa godis att knapra på, för de var vi nämligen och köpte tidigare idag :) Dom hade ju inget sånt hemma och nu har jag varit sötsugen i flera dagar... De bakas också här så de kommer att bli mycket godsaker, mumsigt.

Annars idag så var vi nere på stan, satt inne på baren en stund och sen var vi och köpte ny skydd till våra små fossingar, alltså skor. Pappa tyckte att mina var fula så då var han villig att köpa mig ett par nya. Inte för att jag tyckte att mina var fula men jag älskar skor i olika former och man tar ju varje chans man får om någon är villig att köpa åt en. De vart ett par vanliga svart skor, lack svarta.

Allt för nu, kramar och hoppas att alla har en bra Påsk(afton)


Torsdag

Första inlägget för denna dag, jag har dock inte sovit lika länge idag. Vaknade kvart i tolv eller nåt. Har inte gjort så fasligt mycket annat än att spela xbox med Casper och suttit vid datorn. Kommer förmodligen att sitta här resten av dagen. Synd att jag inte har något roligare att dela med mig...


Ciao

Några bilder från flygplatsen

image70


image71


image72


image73

Mörkret har tagit in över stan

Nu är vi hemma igen efter att ha varit ute på stan. Jag hamnade såklart framför datorn, jag sover ju nästan med den så det är ju inge konstigt. Medans jag sitter här så spelar bröderna Guitar Hero, de tog med sig xboxen ner hit så hade dom skulle ha något att göra. Nu är vi alla hungriga och vi sitter allihop på att maten ska bli färdig. Blir pizza tror jag, luktar som de men de kanske skulle serveras kyckling sallad också. Men jag får vänta och se.

Nu är Mickis påväg och kanske till och med i Sälen. Där ska hon spendera en liten tid på lovet. Tråkigt nog kommer vi nog inte att ses på hela ledigheten, för jag kommer nämligen att sitta här. Men vi får väl umgås när jag kommer hem och sen finns de ju telefoner så det är ju inte så att vi inte hör av oss eller något sånt.

Ja, då är de väl passande med ett Auf Wiedersehn.

Godmorgon eller godmiddag kanske man ska säga

Nu är man vaken då, har precis ätit frukost och nu sitter vi och tittar på Wallander - Brandvägg en film jag faktiskt inte har sett.

Just nu är vi hemma själv de vuxna måste ju jobba så vi är här hemma och om cirka en timme ska vi ta en liten promenad till stan till en bar som heter Four Steps och där kommer vi att vara ett tag skulle jag tro. Kommer att slösas lite av pappas pengar med att spela lite spel och biljard men de skulle väl han kunna göra när vi inte träffar honom så ofta.

Om flygresan så skulle vi egentligen varit framme här i Tyskland runt nio tiden. Vi lyfte från Skavsta flygplats 19,05 och efter ungefär en timmes flygning så säger kaptenen att vi måste vända och åka tillbaka för att de var något fel på ett filter och teknikerna rådde att vi skulle komma tillbaka så då gjorde dom de. Var framme i Skavsta igen 20,15, alla gick av planet och satte sig antingen i baren eller på sofforna i avgångshallen. Där satt alla och vänta på att få ett meddelande om när vi skulle upp och flyga igen. Såklart så gick de planet 23,50 så allihop fick sitta där och vänta i flera timmar. De var tvugna att flyga upp ett plan från Tyskland för att alla vi skulle komma ner dit. Fanns ju inte så mycket att göra när man vänta men vi underhöll oss med att lyssna på musik och jag läste min bok. Klockan 22,00 fick alla passangerare gratis macka och valfri dryck mellan kaffe, juice eller te och välja imellan. Var bara tvugna att visa upp sitt boardingcard. Var väl tvugna att göra något för att vi inte fick flyga. 23,40 började kön och alla började gå på planet en kvart senare ungefär var vi i luften. Och där satt vi i två timmar fulla av hetta som i en bastu och fläcktarna hjälpte ju inte ett dugg. 01,55 landade vi i Frankfurt Hahn, vi hämtade vår väska på bandet och sen mötte vi pappa och Lina utanför och då väntades en och en halv timmes bilresa hem. Men de gick ju ganska bra var så jäkla trött så man tänkte inte på de. Väl hemma tog vi oss en macka och sen så gick vi och la oss.
De var allt från gårdagens trubbel :P Nej, men de var helt okej ändå, var ganska roligt att sitta på flygplatsen inte alltför tråkigt, haha.

Ja, de vart en lång historia men nu ska jag inte tråka ut er mer. Ska fortsätta se på filmen har missat en massa nu. Tjillevippen

Framme

Klockan är snart fyra och man har nästan precis kommit fram till tyskland... Var lite problem med flyget när vi skulle åka, men eftersom tiden rinner mot fyrasnåret så orkar jag inte förklara allting nu det blir imorgon istället.

Nu ska vi allihop gå och sova, godnatt!

Bort från detta land

Inte skrivit här på många många dagar. Nästan inte varit i närheten av en dator överhuvudtaget. Och idag ska jag lämna min dator hemma och ta mitt pick och pack och dra till Tyskland. Jag och syskonen åker nämligen till pappa ikväll, klockan sju sitter vi i luften och flyger... Jag kommer inte hem förrän nästa söndag men jag kommer nog att skriva en mening eller två när jag är där. Finns ju inte så mycket annat att göra :P Måste uppdatera vad jag gör där liksom.

Snart ska vi ta bilen och åka iväg och köra 12mil, JAPP. För så långt är de till Skavsta flygplats.

Har inte tid med de här längre, hoppas att alla får en underbar vecka för de kommer nog inte jag att ha!

Pussar och Kramar, kommer att sakna mitt vackra land! Byebye Sweden.

Fredag

Nu har jag varit vaken nån timme eller två. Eftersom de inte vart något jobb idag kunde jag lika gärna sova lite längre. Har varit rätt så trött dom senaste dagarna. Just nu är jag hemma här själv, men inte så länge till, Mickis och Amanda är nämligen påväg hem från skolan..

Imorse vaknade jag av att väckarklockan ringde kvart över sex. Tur så var de iallafall radio istället för något pip ljud. Jag var så trött att jag inte fattade att de var väckarklockan som ringde så det tog ett tag innan jag stängde av den :P Sen vände jag mig om och somnade igen.

Nu ska jag röja undan lite här innan dom kommer och klä på mig, sitter fortfarande i pyjamas :) Ciao

Läggdags

Nu ligger alla i varsin säng och alla är påväg att somna. En hyfsat tidig kväll. Sista filmen klar för ett tag sen, Five Across the eyes. Borde ses. Hade förväntat mig värsta B-filmen men de var något helt annat. De kröp i hela kroppen under hela flimen. Förstår att den var från 18 år! Bara man inte får några mardrömmar, haha!

Nu ska jag se på något kul istället och försöka sova, ögonen har börjat sticka lite. Blir kanske Shrek den tredje eller Bert, vilken skulle ni ha valt?

Godnatt allesammans

Filmmys

Är hemma hos Mickis. Jag och Amanda ska nämligen sova här, hennes mamma är i sälen övde helgen så idag passade de bra med en film/mys kväll. En så länge har vi bara hunnit se en film, Vacancy. En skräckis, faktiskt bra film. En film jag faktiskt skulle kunna tänka mig att ha hemma i filmsamlingen :P Nästa film blir ytterligare en rysare men de blir om en liten stund, för Mickis är och duschar just nu och då sitter vi och väntar. Skulle egentligen se på en komedi men såklart hade vi fått hem fel film :P och då jag hamnade här istället.
Eftersom det inte är någon vuxen hemma så har vi köpt hem mat, det var gott men nu är man mätt som fan.

Over and out.


Snart sitter man på bussen

på väg in till jobbet. Är kanske inte på världens bästa humör just nu men de brukar bli bättre när man är där. Har inte riktigt lust att jobba idag men jag vet att när jag väl är där har jag kul. Men att jobba får mig iallafall på andra tankar vilket är bra för tillfället för att jag tänker alldeles för mycket blir så när man har mycket egentid. Och de blir bara jobbigt för min del när jag gör de.

Nu har jag inte mer tid att söla, see ya later !

Godmorgon allihop

Ja, torsdag morgon. Ska jobba idag :) Därav den tidiga uppgången. Dock bara tre timmar men bättre en ingenting. Jobbade faktiskt igår också. Saknat alla mina små barn. Roligt att vara där och leka alla lekar. Länge sen man sprang så mycket. Efter jobbet så åkte jag hem till Mickis var där en stund sen gick vi till hennes pappa. Där tittade vi på Råttatuoille, skitbra film och söt som attan. Åt middag där, schnitzel, gott! Hemgång runt elva någongång. Jobbigt att gå för att de regnade men annars ganska okej. Når jag kom hem så la jag mig i soffan och tittade på tv och de var där jag vaknade imorse. Fast jag har faktiskt sovit ganska gott ändå! Nästan bättre än på länge ...

Ikväll så ska jag sova hos Mickis, första gången i deras nya lägenhet. Kommer nog att bli en liten myskväll. Så nu måste jag gå iväg och packa så att jag får med mig allt för jag kommer inte att komma hem hit sen.

Ciao

Vita prickar överallt

Nu är jag hemma hos Mickis. I deras nya lägenhet. Har iof så har jag varit här i princip hela helgen, de ända jag har gjort hemma är att sova. Vi sitter och kollar på Ondskan och nördar oss framför datorn samtidigt. Egentligen skulle vi ha varit på gympaträning nu men de var andra som var i hallen där vi skulle träna så då var de bara att åka hem igen, tur var de iallafall att vi fick skjuts tillbaka.

Tänkte att jag skulle skriva en sammanfattning om helgen. Får se hur mycket jag orkar skriva.

I fredags så åkte jag, Mickis och Carina till lägenheten efter att dom hade varit och handlat färg och tillbehör. Sofie, Mickis och jag skulle nämligen måla om i Mickis rum eftersom att halva hennes vägg var grön, inte så värst snyggt :P Innan vi började att måla så gick vi ner till pizzeria hörnet och köpte mat. När vi kom hem så satte vi oss på golvet och åt. Dom hade inga möbler eller nåt sånt och då hamnade vi där men det gör ingenting de var gansa mysigt. Inga glas hade dom heller så vi drack ur små skålar ;) När vi var mätta och belåtna så bytte vi om till våra snygga målar kläder och började måla. Målade klart ungefär hela rummet, fast man såg fortfarande den gröna så vat tvungna att måla igen på lördag. Sen vart vi trötta och då slängde vi ut alla kuddar på golvet i vardagsrummet och la oss där och nästan somnade. Sen kom Carina och vi fick skjuts hem. De var allt om fredagen och allt jag orkar skriva just nu!

Tänkte sätta mig och fortsätta titta på filmen nu! Ciao


Fint väder

Wow vad jag har varit dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Har inte gjort något speciellt och sen så har comhem varit helt cp så varken internet eller tv har funkat. Men nu sitter jag här iallafall och gör ingenting med OC i bakgrunden.

Igår så var jag med Mickis och jag hjälpte till lite och packade och sånt för igår fick dom nycklarna till deras lägenhet. Och i helgen som börjar dom flytta. Kommer bli så tråkigt att bli av med sina grannar och inte bara det dom bästa vännerna som man jag har haft under nästan tio års tid. Vi åkte även till deras lägenhet och tittade lite när de var helt tomt. Jättefint är de och man vill själv flytta när man ser de :) Förutom byggare-bob borden men den är numera kaputt, gone och slängd :P

Jag har som sagt tidigare att min data är lite knasig och jag trodde att de var fel på laddaren men nejnej så klart så är de min kära dator de är fel på... Snyft! Jag vet inte vad jag ska göra, kostar nästan lika mycket att köpa en ny som att laga den. Vad ska man göra. Skulle gärna vilja ha en ny men jag står inte ut med Windows Vista och de har som satt i varenda jävla ny dator som säljs nu...

menmen allt för nu, bye

Bulgarien inställt

De blir ingen resa till Bulgarien i sommar, istället planerar vi att åka till Magaluf :) Känns som ett ställe som passar mig bättre. Fortfarande samma gäng bara ett annat land.

Inte haft så mycket för mig annars idag. Snackat i telefon med Mickis i två timmar ungefär. Skulle åkt in till stan men jag vet inte vad som hände så de vart inte så... Suttit här framför tv:n bara. Försökt att få min kära bebis, alltså min andra dator att fungera men den vill inte. Så jävla trött på den här jag har nu funkar ju absolut inte som jag vill att den ska...

Rätt trött faktiskt, snart läggdags men först Alias som börjar om 20 min. Godnatt

Mot ljusare tider

Nu mår jag lite bättre! Eller ganska mycket bättre. Skulle ha börjat som gympatränare idag men de vart inte så. Vart lite trubbel. Men nästa vecka då ska jag och Mickis vara tränare tillsammans. De kommer att bli askul :) De kommer även att vara två tjejer till som också kommer att vara med, så de blir nog bra.

Gårdagen spenderades hemma först för att Amanda jobbade. Men vid halv sex traskade jag iväg till henne och vi hade ännu en känd filmkväll. Såg på Hatchet och The Ring 1 & 2. Och vid kvartt i elva gick jag hem. Medans vi tittade på film så åt vi glass, Ben & Jerry's med Brownie. Riktigt mustigt.

Nu tar jag de bara lugnt. ciao


Shit!

Vad fan har jag gett mig in på? Snacka om att ta vatten över huvudet. Jag visste innan att jag inte skulle klara av de. Och de tär på mig som fan, klarar inte av pressen! vad ska jag göra? hjälp!

RSS 2.0