Bandana :/

För tillfället känns inte huvudet så bra, bedövning har gått ur och de är nu smärtan är här. Kliar under bandaget ska de göra också, jag kan ju tamefan inte ens ta på det. Asjobbigt, hoppas att de har gått över tills imorgon.

Idag har jag mest bara strosat omkring hemma, var en liten stund med Mickis innan hon skulle iväg men annars har jag inte gjort så mycket. Tur för mig att jag nästan aldrig är rastlös.

Och nu vart de ändrade planer, ska in till Mickis och Manda och se på film istället för att sitta här :)

Kommer nog inte in sen, Puss och Godnatt!

Jaha

Då var man hemma från centrum. Har varit på vårdcentralen och opererat mig. Eller nästan iallafall :P Jag har tagit bort en leverfläck som har suttit i mitt bakhuvud så nu har jag fått mina första två stygn i hela mitt liv. Och går runt med ett stort bandage runt huvud. Har fortfarande bedövningen kvar och de känns konstigt, helt bortdomnad i halva huvudet. Om jag vågar kanske jag tar en bild och lägger in på hur jag ser ut :/

Om gårdagen:
Jag var i stan med Mickis. Var inne på Monki där de var 75% rea. Bara att passa på när man kan. Hittade två tröjor och ett par byxor för ungefär 150spänn, skitbilligt och jättenöjd. Efter de gick vi runt i lite affärer hittade dock inget och sen åkte vi hem till Mickis far. Där såg vi på tv och drack te och åt lite mackor. Harry Potter sågs som vanligt :P Gick hem vid kvart i tio. Skönt att lyssna på musik under en liten promenad.

Nu ska jag ta de lite lugnt. Bye

Allt för idag, Godnatt

Final Destiantion är nu slut, har varit de ett tag :P Så nu kollar jag på en annan film på ettan, Alla älskar Alice. En film som jag har sett hundra gånger. Såg den t.om. på bio och de var mest för att mitt smeknamn nämligen är Alice. Jag vart bjuden av en kompis för att hon tyckte att de passade med filmen.

Snart bär de av till sängen. Imorn ska jag in till stan, rea på Monki och vem vill inte åka dit då! Pussar och kramar.

Tisdag.

Som dom flesta idag har nog som jag precis sett klart premiären av Gossip Girl. I'm hocked om man ska köra på engelska termer. Har redan sett upp till avsnitt fem, men de skadar ju inte att se avsnitten igen speciellt inte med lite bättre bildkvalitet :P Gjorde ju heller inget att jag då satt och sappade mellan två kanaler, var ju nämligen sista avsnittet på Bones samtidigt. 
Nu är det Final Destination på tv6 som gäller. En film jag aldrig tröttnar på, ganska annorlunda jämfört med alla andra filmer jag brukar titta på.

Inte gjort något speciellt idag, viktigaste av allt var bara att jag inte skulle somna under dagen vilket jag inte heller har gjort. Bra, för då kommer jag förhoppningsvis somna ganska fort och inte gå och lägga mig alltför sent.

Koncentration på filmen är de som gäller nu, byebye.


-

Jaha, idag var man tvungen att gå tillbaka i tiden, ända till oktober. En kväll som några av oss bara vill glömma. Men nu är de förhoppningsvis över, inget man längre vill gå och grumla på. De var alltså de mitt 'ärende' handlade om imorse.

Efter de så gick jag hem till Mickis, klockan var ju bara tio och hon började 13.50. När jag kom dit satte vi oss och åt frukost och tittade på Robert Gustafsson dvd. Snacka om rolig. Dock höll jag på att somna i soffan ett antal gånger, var/är lite trött för jag sov inte så många timmar inatt. Halv två gick vi hemifrån Mickis jag följde henne en bit till skolan sen gick jag vidare åt mitt håll. Och nu har jag varit hemma ett tag.

over and out.

Måndag kväll

Börjar bli dags för mig att gå till sängs. Ska upp tidigt för att imorgon ska jag på ett viktigt ärende. Ett ganska jobbigt sådan. Men de löser sig nog.

Har inte gjort något speciellt idag. Pratat med Mickis i telefonen ett antal gånger vilket var ganska trevligt, annars de vanliga.

Godnatt


Söndag

Har nästan precis kommit innanför dörren. Har varit i stan och ätit middag med min pappa och Benjamin och Casper. Vi åt buffé så man fick äta så mycket man orkade, allt mellan kött till vårrullar och räkor. Riktigt gott och de var väldigt länge sen jag åt på restaurang. Min pappa har varit hos oss hela helgen och han åker hem imorgon så därför gick vi ut och åt tillsammans.

Tidigare idag var jag med Mickis. Gjorde inget speciellt, jag var hemma hos henne till tre för sen skulle hon till sin moster. Efter de var jag bara hemma, spelade lite tvspel med min bror vilket var väldigt kul :)

allt för nu, ciao

Lördag

Är inne hos Mickan, håller på att hjälper henne med att färga året. Medans vi väntar på att vi ska tvätta ut färgen så tittar vi på Harry Potter. Den går på ettan, har dock sett den snart tusen gånger men man tröttnar aldrig.

Idag har jag och Mickan tagit en liten tripp in till stan och jag kom iallafall hem med två bh:ar och ett par knästrumpor. Nöjd.

Ska fortsätta se på HP, hej så länge.


Fredag

Är inne hos mickis, gör inget speciellt. Har precis tittat på Smekmånaden. Två gånger. Jag såg dock inte så mycket första gången. Just nu så lyssnar vi på musik och tar de lite lungan.

Ikvälll blir den hemmakväll, hemma hos Mickis. Vi och några tjejkompisar ska sjunga lite singstar och kanske se en film eller två. Som nuförtiden brukar vara ganska aktuellt. Ingen som ar riktigt lust att festa, har blivit några små mjukisar :P

Ska vara lite social nu, puss och kram skumbanan

Torsdag

Sitter och tittar på en gammal klassiker, Bert! Störtskön kille han är asso. Eller alla är roliga i Bert. Aldrig en tråkig stund med Bert och de behövs idag för jag och mickan är lite nere :/ Sitter och snaskar på naturgodis vilket är så jäkla gott!

Tidigare idag var jag, manda och mickis i centrum och satt på kinan och snackade medans den andra två åt.

Ska fortsätta titta på filmen nu, goodbye.

RIP

Tragist men sant så har Heath Ledger dött. En av dagens bästa skådespelare (absolut en av mina favoriter) med många omtyckta fimer i bagaget. Han efterlämnar sig en tvåårig dotter.

image60

GODNATT

Hemma från Mickis. Har nästan inte varit hemma någonting idag, en snabbis för att äta middag annars inte. Klockan börjar bli mycket och snart ska man väl bädda ner sig och slagga.

Inte så mycket att skriva om dagen förutom de jag berättade i mitt förra inlägg. Var inne hos Mickis när jag kom hem och där har jag varit sen dess.

Idag käkade jag årets första semla. Gott men de räcker faktiskt för att mätta min mage. Räcker med att äta de ungefär en gång om året.

Snygging på Carlings

Dagen har jag och Mickis spenderat i stan. Mickis var ute på jakt efter en Ramones t-shirt. Så vi bestämde oss för att åka in till RIngen på Söder. Vi hade fått veta innan vi åkte att de kunde finnas på Carlings. Så den första affären vi gick in på vart ju såklart den. Vi tittade runt lite men såg ingen tröja så vi frågade om hjälp av han som jobbade där. Han var inte bara snygg att titta på utan han hade klockren och naturlig humor och ett riktigt charmtroll. Ett stort + var också att han hade dialekt. Vilket jag kan dö för. Vi började iallafall snacka med honom och han letade efter tröjan. Tyvärr hade dom ingen så hon köpte en med The rolling stones tungan isället. Vi stod där ungefär 20 min och snackade med honom och jag tror aldrig att jag har haft så roligt när jag shoppat förut. Orkar inte gå in på vad som var så kul för vi sa så mycket. Och ni tycker säkert inte att de är lika kul som vi tyckte att de var. Innan vi skulle gå så berättade han om en annan affär som kanske skulle ha en Ramones tröja. Han var inte riktigt säker på vad den hette, typ Stars & Stripez som låg vid Mariatorget. En utav de roligaste var att han ritade en karta till oss, fast de vart mer utav en rebus. Kan inte göra annat åt att skratta åt den.

Förstå den om ni kan :P

image59


En beskrivning för alla tecken:
 T = tunnelbana + Maria, gubben med flätor ska då föreställa en tjej som heter Maria + en gata, han ritade fel så han var tvungen att skriva minus - gata + torr+ get det ska föreställa en get, han skyllde på att han inte har ritat getter på geeettelänge (jätte länge) haha klockren!

The unfamous list

På ett tak

Trappa

Bio

Skrivbord

Toalett

Vattnet

Tält

Strand

Båt

På ett berg

Tåg

Buss

Fyrhjuling

Bil

Gym

Solarium

Köksbänken

Skolan/jobbet

Hiss

Kärlekstunneln

Bastu

Skogen

Solstol

Flygplan

Picnic

Bibliotek

Ikea

Hotell

Omklädningsrum

Motorhuven

Hängmatta

Studsmatta

Tvättmaskin igång

Kyrka

Balkong

Husvagn

Mc donalds

Bollhav

Gunga
Lekplatts
Under bordet
Grannens baksida
Mamma
Lekstuga
Garage
Parkering
Busskur
En vän
Brygga
Garderob
Parkbänk
Regn
Alla rum
Säng
Soffa
Golv
En backe
Fåtölj

Kramkram

Precis hemkommen från Mickan. Manda, mickis och jag har haft fullt upp hela dagen. Skratt hela vägen :) Centrum och Vänner dvd på sen när vi kom hem. Satt även vid datan ett långt tag, snacka om att vi är en aning annorlunda.

Nu äre sängen som väntar, är skittrött eftersom jag gick upp så pass tidigt. Vilket är bra efter några jobbiga nätter. Nighty night.

hej

Första filmen avklarad. Väldigt bra. Absolut sevärd. Skulle egentligen se den andra nu, men ska hem till Mickis istället. Får väl se den någon annan gång.
Ska bara byta kläder... Ciao.

Tidig morgon

Har precis kommit hem från doktorn. Var där för att prata lite med honom om vaccination. Så nu är de bara att hämta ut receptet och beställa en ny tid för att ta sprutan. 

Gick upp vid halv åtta idag, så nu kan jag göra mycket idag. Ska bl.a. se klart på filmerna som mamma hyrde i lördags har inte fått någon chans att titta på dom innan och nu måste jag passa på för ikväll ska dom tillbaka. Filmerna är Half Nelson med snyggingen Ryan Gosling från The Notebook. Och vem älskar inte han eller The Notebook. Nästa film är Lucky you med Drew Barrymore.

Så för några timmar framöver blir de movietime. Bye

I brist på något att skriva

SNABB FAKTA..
1. Pierca näsan eller tungan?
Tungan
2. Vara seriös eller rolig? Beror väl på tillfället
3. Dricka röd eller grön mjölk? Röd
4. Brinna upp eller drunkna? Brinna upp
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Mina föräldrar

SVARA ÄRLIGT...
1. Tycker du om någon?
Kanske, kanske inte
2. Sol eller måne? Månen
3. Vinter eller höst? Vinter
4. Vänster eller höger? Höger
5. Soligt eller regn? Soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? Choklad

OM DIG...
1. Hur mycket är klockan just nu?
17:53
3. Vart vill du bo? Skulle inte sitta fel att bo i USA
4. Hur många barn vill du ha? Högst 2
5. Vill du gifta dig? Nej inte som de ser ut nu
6. Rullar du spagettin eller skär? Både och
7. Har du ätit sushi? Ja, en av favoriterna
8. Favoritglass? Häagen dazs
9. Hur många olika flingor har du i skåpet? inga
10. Humör? Bra

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...
1. Pussat någon? 
Nej
2. Sjungit? Bara för mig själv :P
3. Blivit kramad? Nope
4. Kännt dig fånig? eh
5. Saknat någon? Ja
6. Dansat galet? Nej
7. Klippt håret? Nej!
8. Gråtit? Nej!
9. Ljugit? No!
10. Blivit kysst? Nej

GREJER...
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? 
nej
2. Har du hund? Japp
3. Tycker du att du är attraktiv? vissa dagar, ja. andra inte
4. Sover du helst själv eller med någon? Med sällskap
5. Tror du på spöken? JA


Grattis

på födelsedagen till den bästa mammis som finns. Hon fyller hela 45 år idag! Grattis grattis grattis :)

Söndag

Dålig på att uppdatera denna helg, men den kanske inte har varit den bästa.. Mer info imorgon för snart är jag på väg till John Blunds lilla land som väntar!

Sleep well


Fy skäms

Jaha, idag vaknade man klockan ett. Helvete var de första jag tänkte när jag tittade på klockan. Ville verkligen inte sova så länge... Vaknade runt åtta imorse men ville sova en liten stund till och de gjorde jag. Trodde att jag skulle vakna om en timme eller två. Men de gjorde jag ju defintivt inte... Hoppas jag kan gå och sova hyffsat tidigt ikväll ändå.

Om ni inte har tittat på ettan nu så har ni verkligen missat en cool kille. David Blaine heter han och han göra en massa olika experiment.

Ska gå och ta mig något att äta och sen gå in till Mickis.

Ciao.

Godnatt

allt för mig denna dag, inget viktigt hände som är värt att nämnas.


Sovgott.

Bored

Jag är så uttråkad just nu. Har absolut inget att göra. Jag behöver verkligen hitta på något när jag inte jobbar. Frågan är bara vad?  Kan inte bara sitta här och vänta på att något ska hända.

Kanske ska börja träna.. Eller kanske och kanske jag måste börja träna för annars blir Bulgarien en jobbig resa. (en gnutta ironi inblandat) Nä, men jag vill faktiskt börja kickboxas men vill helst inte göra de ensam, lite roligare att ta med sig en vän om man ska till gymmet.

Jag måste ha något som får igång min hjärna. Jag går ju inte i skolan och jag behöver den hjärnaktivitet som dom som går i skolan får även fast jag inte pluggar.

Får väl ta och läsa en bok eller något, bye.


Gäsp och godnatt

Är på väg till sängen. Ska bli skönt att lägga sig under täcket i min stora sköna säng :) fast sovsällskap önskas! :P  Känns lite ensamt ibland... 

Sovgott allihop!

Ett kort ett

Sitter och tittar på tv, inget speciellt bara sappar runt lite.. Har även spelat några rundor biljard med Casper. Kanske inte världsbäst men jag förlorade inte varje gång :P 
Just nu väntar jag på att middagen ska bli färdig, hemmagjord pizza står på menyn. Riktigt gott och det var ett tag sen vi åt de så de kommer att sitta bra i min mage...

/a

Dagens

mest spelade hos mig:

Dashboard Confessional - Stolen
Midnight Hour - Running away
Shayne Ward
- Breathless
Chris Brown
- With You
Rex Goudie
- Run

Nytt utseende

Nu har jag äntligen fixat en header till min blogg, kanske inte den snyggaste men jag de var de bästa jag kunde göra :P  Är ingen höjdare på photoshop precis om man säger så.. Får vara nöjd så länge..


Grått och tråkigt

Vart inget mer skrivande igår. Hade högsta volymen på stereon igår och städade och sånt i mitt rum. Kändes att de behövdes och jag är fortfarande inte klar :P Skulle kunna hålla på hur länge som helst.  Fixade och donade till åtta igår kväll sen var de Bones som gällde. Och resten av kvällen satt jag där bänkad framför tvn.

För stunden har jag ingenting för mig, kan ju fortsätta med städningen ... Ingen lust att gå iväg någonstans har jag iallafall inte, oväder här och jag som inte gillar regn med betoning på gillar. I och för sig kan de vara ganska mysigt ibland med de är ju om man stannar inomhus med bra sällskap och lite tända ljus kanske.

/a

Im awake

Har inte internet på min andra data för tillfället, så nu passar jag på att skriva när den här datorn ändå var ledig :P  Har varit vaken länge men håller på med lite andra saker just nu så jag har inte orkat gå in och skriva en liten snutt. Håller nämligen på att bränner lite skivor med musik, så att jag kan lyssna på min favorit musik på min stereo. Mitt batteri på min ipod tar annars alltid slut när jag lyssnar hemma. Hinner inte alltid att ladda den och jag kan inte gå hemifrån utan den. Musikberoende som jag är!

Kommer in lite senare, tror jag. Ciao


Hemma igen

Kom precis innanför dörren. Tog av mig ytterkläderna och satte mig direkt här. Har promenerat hem från Mickis, tog ungefär en halvtimme. Så nu är benen lite möra men de gör ingenting för jag ska snart gå och sova ändå. Har ju gått och blivit en riktig trötter nuförtiden.

Om dagen:
Jag och Mickan åkte iallafall in till stan, men vi kom inte så långt in vi hamnade i skanstull. Besökte Mickans mamma på jobbet för en pratstund. Sen gick vi ner till Åhlens så jag kunde köpa en kalender, hittade på ett ungefär en sån jag ville ha, så nu är de bara att planera. Köpte även lite andra små skrivblock. När jag var klar med de gick vi till en restaurang och tog oss en varsin ceasarsallad, världens goaste :) Måste prövas! Mötte senare upp M's mamma och begav hos hemåt. For hem till hennes pappa där jag har varit hela kvällen. Spelade Nintendo Wii, som var skitkul och för att skryta lite var jag grym på några grenar :P Tittade även på Idrottsgalan och hade trevligt.

Det var allt om dagen och för ikväll. Sovtime hemma hos mig nu, nästan alla ligger och slumrar tillochmed katten ligger och snarkar brevid mig.
Over and out...
Godnatt!

Mitt i farten

Håller på och gör mig iordning ska åka till Mickis och sen så ska vi åka in till stan.

Nu på förmiddagen har jag bara tittat på tv, One tree hill reprisen. Missade ju de som var igår.

Ska göra mig klar, ciao


Godmorgon

Vädret är fint och de gör de alltid lite roligare att gå upp. Har precis ätit frukost och nu sitter jag framför tvn. Som de ser ut nu har jag inget planerat för dagen, men sen är de inte så lätt att planera med folk som går i skolan :P

Hörs senare!


Nää, nu

räcker de med data för min del. Dags att sova. Så jäkla skönt att vara trött så här på kvällkvisten.. Innan så somnade jag inte för en sent på natten eller tidigt på morgonen (kanske man ska säga) och de var bara pesten. Äntligen har jag kommit in i riktiga rutiner som funkar.

Godnatt allesammans, sov så gott!


Godkväll

Har nästan precis kommit hem från att ha mött Mickis på centralen. Mötte henne kvart över åtta men vi stannade kvar där för hon var sugen på något att äta. Så där satt vi och pratade om hur helgen hade varit och sånt, inte så konstigt eftersom hon har varit borta :P Vart mycket skratt!

Nu sitter jag och tittar på filmen som går på fyran, Domestic Disturbance. Tycker faktiskt att den är rätt bra och jag har sett den förut ett par gånger.
Ska fortsätta titta och efter de börjar de väl bli dags för sängen. Har varit vaken sen halv tio i morse och jag sov inte så många timmar inatt, låg bara och vred mig för att jag hade så ont i nacken. Så lite sömn skadar inte. Drömma mig bort i John Blunds land i många timmar.

Au revoir

Tävling hos Kenza


Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Söndag

Vart inte stan för mig, jag sket i de. Kände inte för att åka själv, så de får bli någon gång nästa vecka istället. När man kanske kan få lite sällskap med sig.

Men även fast jag inte åkte inte stan tidigare idag hindrar de inte mig att åka in senare. Vid halv åtta så ska jag åka in till stan, då ska jag åka till centralen och möta Mickis. Hon kommer hem från Hedemora runt åttatiden med tåget. Och då kommer jag att stå på perrongen och vänta :P
De är inte så långt kvar dit så snart måste jag väl byta myskläderna till något snyggare så att man kan visa sig utomhus. Jag menar de vistas ju inte lite folk T-Centralen.  De är sjukt vad mycket folk de är där speciellt på vardagarna. Säkert även på helgerna.   

De var allt så länge / A


Första inlägget för dagen

Har varit vaken sen halv tio. Har inte gjort något speciellt. Och nu känner jag att jag måste sätta fart för idag måste jag verkligen åka in till stan. Behöver lite nya kläder, tröjor extra mycker för de är de dåligt av i min garderob.

Om jag nu ska komma iväg så ska jag gå och duscha nu! Byebye

Mitt hundrade inlägg

Sitter och gör ingenting. Lyssnar på min nya favorit låt, Justin Timberlake - Another Song / All over again. Går på repeat. 
Skulle velat åka in till stan idag men de får väl bli imorgon istället.
Denna lördagskväll kommer jag stanna hemma. Får hoppas på någon bra film på tv eller så blir de att jag hamnar här vid datorn.

Nu har jag inget annat att skriva för stunden, så det var allt för den här gången. puss


Gäsp gäsp gäsp

Dags för sängen för min del för snart vet jag väl inte vad jag håller på med. Kommer slockna sittandes om jag inte går och lägger mig nu!  Godnatt så hörs vi imorgon :)

image57

Tänk om man kunde vara så söt när man sov!


Vill ha

Dom här skorna måste jag ha i vår!

image56


Så sjukt snygga :)

Fredagkväll

Är hemma nu, har varit de i några timmar men har haft ganska fullt upp. Så jag har inte haft tid att skriva. När jag skulle åka hem så ringde Mickis så jag åkte in och mötte henne på T-centralen och var där till kvart i sex för då åkte hon från Stockholm C. Direkt när jag hade kommit hem så sa Casper att jag skulle gå ut med hunden och då gjorde jag de. Var ute i ungefär 40 minuter. Snacka om att man var trött när man kom in. Inte suttit still en sekund. Efter vart det middag, lax och potatis. mumsigt.  Och nu sitter jag här och tittar på tv, vila behövs just nu. Känner att jag behöver ta de lite lugnt.

Nu är de Criminal Minds som gäller, hej så länge!


Bye

Det här blir sista inlägget innan jag åker till jobbet, har de lite stressigt nu. Är inte riktigt klar än. Ska gå ut med hunden och packa klart och sånt ....

Hörs sen när jag kommer hem.

Sen vill jag önska mickan en trevlig resa :P och jag ringer dig sen när jag är på väg hem..

Puss


Hejhej

Nu har jag gått upp ur sängen. Sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Känner inte att jag behöver börja göra mig iordning riktigt än, börjar jobba 13,30. Jag ska inte åka hemifrån förrens 12,50. Och dit är de ett tag kvar :P

Igår skrev jag att jag och mickis pratade om drömmar och sånt, tror ni inte att jag ska drömma en inatt då eller, en konstig en också. Och de är inte om vem som helst heller, inget jag kan berätta här men Mickis kommer nog fatta vem de är endå.

Nu ska jag gå och slöa någon annastans innan jag ska jobba. CIAO

Time for some rest

Vart ett sent inlägg idag med. Kom precis in från Mickan, har varit hos henne sen jag kom hem till jobbet. Det var en intressant kväll, prat om sjuka drömmar vi har haft :P med lite te och knäckebröd, gott :) Dock får ni inte veta några detaljer ... Vart också ett litet hejdå eftersom att hon ska åka bort imorgon och jag hinner inte träffa henne då, för då jobbar jag. Hon kommer hem på söndag men då kommer hon att åka direkt till hennes pappa. Men vi hörs ju ändå.

På jobbet gick de bra, och idag fick jag göra något jag aldrig gjort innan. Jag var löpare och de menas med att jag springer omkring med listan med alla som är där och svarar i telefon. Jag hade tur att de inte var så många som ringde, är inte så bekväm i att svara i en allmän telefon, hehe. Men de är så som man lär sig,

Nu ska jag gå och ta bort sminket och dra på mig pyjamasen sen är de dags för sängen. Ögonen håller nästan på att stängas, var på väg att somna i mickis soffa vilket inte är så ovanligt nu för tiden, haha. Sov sött, era snuttisar!

Nu åker jag

Nu är jag snart redo för att gå, bara ytterkläderna kvar i princip. Jag kommer in senare och skriver hur dagen har varit. CIAO

Hej hopp

Nu är jag vaken. Telefonen väckte mig för att säga att jag ska jobba. Wiie, har inte jobbat något sen förra året. Ändå lite tråkigt för idag skulle jag och mickis åka in till stan och shoppa. Men nu går inte de för jag börjar halv två och hon slutar två. Knivigt värre! Vi kan inte åka in i helgen heller för då är hon i Hedemora. Jag får väl åka in själv för jag måste köpa en ny kalender...

Skulle skrivit ett nattinlägg igår, men fan vad blogg.se krånglar ibland. Jag var iallafall inne hos mickan, vi såg stay alive och de var en liten skönhetskväll.

Nu måste jag börja göra mig iordning, ha en trevlig dag allihop.

Här igen

Sitter inne hos Mickis och jag tittar på tv och är inne här, medans hon håller på och lagar mat eller bestämmer sig för vad hon ska äta. Själv har jag ingen aning om vad jag ska äta till middag, mamma är inte hemma än och kommer nog inte vara de på ett tag för hon ska nämligen åka och köpa ett biljardbord till min lillebrorsa. Han önskade sig de i julklapp men eftersom han inte var hemma på julen så väntade mamma med att köpa de och nu är de dags... Antagligen blir de väl Mcdonalds till middag vilket de brukar bli när mamma kommer hem sent :P

Puss så länge

Skit...

Som ni ser så håller jag på att göra om bloggen och helt plötsligt så fuckade sig blogg.se ..  Nu orkar jag inte göra klart för nu ska jag dra, så ni får leva med de här så länge. Puss

Hello there

jag vet jag vet, jag har varit en usel skrivare på sistone. Har gått och blivit en riktig trötter, har nästan lust att sova hela tiden och är nästan trött jämt. Blir väl så när man inte gör något på dagarna.

Alldeles nyss kom jag in från en promenad med hunden. Var ganska skönt ute, gåendet var mindre roligt eftersom Maximus drog så mycket. Tur att man har musik som dövar smärtan.

Har ju inte uppdaterat så mycket dom senaste dagarna, jag har ändå inte gjort något speciellt. Har varit lite med Mickis och Nicklas, varit hemma och tittat på film och tv. Bara vanliga saker. Men eftersom jag inte har gjort något på dagarna så borde jag pallra mig in till stan. Jag behöver köpa mig en ny kalender, min gamla tar ju faktiskt slut den här veckan. Och jag är faktiskt lite beronde av den :P

Hörs senare /a

Godmiddag

Vaknade vid 14.00 idag, lite sent men de är ju lördag. Typ enda ursäkten.

Igår var jag med Niklas och Mickis. Vi umgicks och såg på filmer. 100% underhållning, skratta behövde jag verkligen :) N och M är så jäkla roliga tillsammans. Vi gick även ut och smällde smällare, vi åkte på världens utskällning, trodde nästan att ena killen skulle slå någon utav oss. Jag var inne hos Mickis till halv fyra sen var de sängen som gällde. Tur att jag bor bara några meter ifrån, gångavståndet iallafall.

Nu ska jag klä på mig vanliga kläder för jag sitter nämligen här i myskläder. Ska in till M och titta på Harry Potter - Fenixorden. Faktiskt inte sett den. Senare ikväll bär de nog av in till stan, så kanske hinner skriva innan, puss.

 


första fredagen 2008

Har precis ätit middag, hemmagjord ceasar sallad, mums filibaba :) Något jag vanligtvis inte brukar göra själv eller äta hemma. Äntligen något utöver de vanliga, ingen tråkig pasträtt.

Vaknade tio imorse, sen dess har jag inte gjort så mycket annat än att se på tv, iofs har jag diskat, men annars har jag inte gjort något särskilt. Har inte orkat de heller för den senaste veckan har jag varit så trött så jag skulle och har t.o.m gjort, somnat vid halv sju. Tycker inte om de för så vaknar jag mitt i natten och är oftast jättepigg, vilket förstör min sovrytm.

Nu ska jag sluta tråka ut er och gå och se på CSI, puss


den tredje

Nu har vi fått snö hem till oss, kanske några veckor försent :P men de är mysigt. Fast egentligen gör de ingenting för min del. Jag tycker om snön och har längtat efter ett riktigt snötäcke på marken.

Just nu gör jag inget speciellt, har varit upp rätt så länge och hitills har jag bara tittat på film. Men de finns inte så mycket annat att göra. Film och data sysselsätter mig ganska väl, behöver inte så mycket för att inte ha tråkigt,

Eftersom de bara är morgon skriver jag säkert mer sen, ciao.

Nytt år, nya tag

Lite dålig på att uppdatera just nu men de kan bero på att jag sov nästan hela dagen igår. Var så förbannat trött, men de är ju inte så konstigt med tanke på att jag kom hem efter sex någon gång igår morse. Sov i tolv timmar igår vilket gjorde att jag vaknade klockan sex middagstid. När jag hade gått upp gick jag och satte mig i soffan och tittade på Pirates of the Caribean - Dead man's chest. Men under filmen började jag känna mig väldigt trött så när den var slut somnade jag igen. Vanligtvis sover jag inte så här mycket och jag tycker inte om det men eftersom de var nyårsdagen så fick de vara okej. Måste ju passa på när man kan :P

Min nyårsafton
Egentligen så tänkte jag inte göra något på kvällen, men jag är glad att jag gjorde de :) Till en början så spenderade jag bara dagen hemma i pyjamas. Men runt sjusnåret så gick jag hem till Mickis och Sofie. När jag väl var där så började vi titta på film. Stay alive, handlar om ett gäng kompisar och ett dataspel. Bra och spännande, vart mer skrämd än jag trodde att jag skulle bli. När den var slut så klädde vi på oss våra nyårsoutfitar, fixade håret och sminkade oss. Vid tio tiden var vi i princip färdiga. Rodie kom och sen vid halv elva så gick vi hemifrån för att bege oss in till slussen. Där mötte vi Nicklas. Sen var vi där och såg alla raketer. Gud så otroligt mycket folk de var där, trodde jag aldrig. Och dårar som vissa svenskar tyvärr är så smäller de smällare och raketer mitt i folkmassorna. Verkade inte som de var någon som vart allvarligt skadad iaf. Många poliser var de också tillochmed på hästar. Några äckelgubbar var de också som höll på och ta tjejer mellan benen, får rysningar bara av tanken...  När de började bli lite lugnare i stan begav vi hos hem till Nisse. Och där var vi tills vi åkte hem vid fem. Träffade en roligt folk, mycket skratt och prat :)
Var glad och nöjd, men trött när man kom hem!

De var min nyårsafton, puss


RSS 2.0