Hej och godnatt!

Jag har varit hemma i cirka 20 minuter nu. Ska snart bädda ner mig i sängen och sätta på en film. Efter den här dagen är jag riktigt trött och kommer nog somna rätt så fort. Mer om denna lördag berättar jag imorgon och så bjuder jag på lite härliga bilder. PUSS

En snabbis

Jag har nu packat ner allting jag behöver till ikväll och snart ska jag gå ner till bussen och åka till Michaela. Där ska vi fixa oss tillsammans för kvällen.

Skivan vi ska på har temat "ord på P". Själv ska jag vara en polkagris. Ska bli kul och se vad alla andra har hittat på.

Kanske hinner skriva något hos Michaela innan vi åker iväg. Ciao.

-

Jag ändrar mig om rubriken i förra inlägget. Cirka tjugo minuter efter jag hade skrivit så kom det en massa moln och nu syns nästan inte den blå himlen alls. Det blev kallt och började blåsa också. Typiskt nu när sommarvärmen hade börjat komma igång. 


Börjar äntligen kännas som sommaren är här

För en liten stund kom jag hem från stan. Mötte upp Mickis i centrum och vi tog bussen in. Åkte till Götgatan och gick omkring lite där och sen åkte vi till centralen. Efter två timmar började ryggen och fötterna ta stryk så vi bestämde oss för att åka hem. Jag åkte själv hem till Tyresö eftersom Mickis skulle hem till Niklas.

På bussen träffade jag Klara och eftersom båda hade lite tid över så bestämde vi oss för att gå och köpa en glass och sätta oss på en bänk och prata litegrann. Det var väldigt trevligt och händer alldeles för sällan. Otroligt nog så var det första glassen för sommaren men absolut inte den sista. 

I stan så handlade jag kläder som jag ska ha till skivan som jag ska på imorgon. Hittade också ett fint linne som kommer passa jättebra nu i sommar. 

Nu har jag inget att göra så jag kommer nog bara sätta mig ute i solen en stund. Kram

hemmakväll

Kom hem för en liten stund. Först var jag och Casper och åt på Hörnet och där åt vi pasta mums mums. Super gott, nu är jag mätt och belåten. Sen gick vi till Time och jag köpte med mig lite godis hem. När vi kom hem igen så gick jag direkt ut med Maximus i en halvtimme.

Nu ska jag bara ligga och kolla på tv och äta mitt godis. Tror nog jag hoppar i mjukisarna för att göra det lite bättre. 
Kommer bli ganska lugnt här hemma nu ikväll, Benji är hos Totte och ska sova där så det kommer bli skönt.

Ha en trevlig kväll, kram.

VILL HA!


En stund för sig själv

Det är lördag och för tillfället så sitter jag här hemma alldeles själv. Mamma tog en tripp upp till Hudik för en klassfest och hälsa på mormor så hon kommer tillbaka i morgon. Syskonen har dragit ut och själv kvar är jag.

Har inga planer alls för kvällen, vi skulle gått och ätit middag men nu är ingen utav bröderna hemma så jag får väl hitta på något här hemma istället. Går ju inte i väg och äter ensam precis. Men det löser sig.

Har inte skrivit någonting om onsdagen ännu. Men det beror mycket på att jag inte har så mycket att säga om den dan. Utgång började bra. Jag och Amanda drog till Laroy. Träffade lite kompisar där, Mickis och Niklas kom dit och sen efter det blev det mer kaos. Kvällen slutade med bråk och tårar.

Dagen var desto bättre. Började ju halv åtta, på fritidsomsorgen. Vid åtta gick vi över med alla till bläckfisken. Sen gick jag till tvåorna. Var ute i skogen och de hade ute matte. Samlade kottar och tränade på tians tabell. Efter lunchen så var jag ute och hade rast med dom. Denna dag hade dom heller ingen idrotts lektion så jag hade hela klassen för mig själv och vi var ute i 2 och halv timma. Sen var det mellis och då gick jag in. Där var det lite småbråk hit och dit men det funkade bra ändå. Några killar lekte också talang, väldigt kul och se. Slutade klockan fyra och åkte då till Ringen och köpte en klänning och sen åkte jag hem.

Det var så gott som allt. Pusss!

Trött men kör ändå :)

Har varit vaken sen kvart i sex i morse och nu ska jag ut och festa. Fattar inte att jag orkar. 
Jag vet inte vart kvällen bär av ännu men det ska nog bli kul. Ska först möta några kompisar och sen så får vi se vart kvällen slutar.

Imorgon skriver jag allt om idag. Både jobb och utgången. PUSS

SLEEP TIGHT

Nu ska jag hoppa i säng. Har ställt klockan på 05:45, kanske kommer bli lite kämpigt att komma upp men jag klarar det. Fixat det mesta för i morgon så jag inte behöver stöka runt, för det är det som tar tid. Nu ska jag lägga mig i sängen och gosa in mig i täcket och drömma fina drömmar. Godnatt people!


En lång dag

Kom hem klockan fem idag. Efter en lång arbetsdag och en massa åkande i stan för att hämta mitt nya id kort. Jag ser hemsk ut, usch. 

Gick faktiskt bra att gå upp i morse. Var klar en kvart innan jag skulle gå också.

Trodde att vi skulle på simskola i morse men den var tydligen slut för några veckor sen, haha. Istället var det en vanlig lektion. Efter första rasten så gick vi ut i skogen och de ritade av björkar. Sen var det lunch och sen hade jag en egen rast i en halvtimme. Då gick jag ner till sexåringarna och var med dom istället för att sitta själv och i lärarrummet. Gick sen upp till tvåorna igen och då målade de teckningar med målarfärg. Klockan ett gick jag ut på stora skolgården och var ute tills mellis. Även efter mellis var vi ute, men efter 45 minuter så slutade jag och tog då tunnelbanan till polishuset. En stund efter att jag hade kommit hem kom Amanda hit. Alltid trevligt med sällskap.

Dagen har varit full av skratt, glädje och en massa kramar. Jag lyckades t.o.m stanna kön till vattnet i matsalen för att alla kom fram och kramade mig :) Imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Börjar halv åtta, vilket kommer bli lagom kul. Har aldrig börjat så tidigt förut. Kommer åka hemifrån halv sju. Men men vad gör man inte för det man tycker om. Och en saker är säker, jag kommer sova så gott i natt, börjar redan bli riktigt trött.

Snart är det middag, tror att det bjuds på pannkakor. Mums. Nu ska jag bara njuta av lite lugn och ro, kramar!


Måndag

Jag kom alldeles nyss hem från Amanda. Vi har suttit och kollat på Vänner. Tidigare idag så var vi i centrum för Amanda skulle till tandläkaren och sen vart det tänkt att vi skulle åka in till stan och kolla på studentklänning. Men vi kollade runt lite i centrum först och då hittade hon en så vi behövde aldrig åka in till stan. Vilket var tur eftersom det har regnat en massa idag. Då är det inte så kul att vandra runt där inne. Jag fick också med mig något hem, en ny bikini och ett nagellack.
Efter centrum åkte vi hem till Amanda och åt pasta med tonfisksås och kollade på Bring it on - In it to win it. Faktiskt ganska bra.

Imorgon så ska jag jobba för första gången sen februari och jag kan inte säga något mer än äntligen. Börjar klockan åtta dock vilket inte är lika roligt men jag kommer att sluta klockan 15 iallafall. Ska följa med tvåorna till simhallen tror jag och det är alltid lika kul. Nu ska jag måla naglarna och sen ska jag försöka komma i säng ganska tidigt. Ska upp runt sex tiden, blä. Puss


Ajajaj

Ännu en uppdatering från balkongen. Så glad att det är så fint väder. Kanske man hinner får lite färg innan bikini säsongen börjar.
Har också knäckt nacken så att jag inte kan röra på huvudet, mer än att luta huvudet åt höger. Gör så djävulskt ont.

Igår satt jag ute på balkongen till tio ungefär, snackade med Amanda i telefon i en och en halv timme innan jag bestämde mig för att gå hem till henne istället. Hemma hos henne så satt vi och kollade på film, Helens små underverk och sen en massa annat som gick på tv. Gick hem runt halv tre och då hade det redan börjat bli ljust ute.

Ikväll händer det väl inte så mycket. Amanda ska bort och Mickis är på landet med Niklas. Just nu så kan jag inte riktigt röra mig heller så det kanske är bra att bara ta det lugnt ikväll ändå.

Nu tänker vi inte mer på det och så fortsätter jag att njuta av solen. PUSS


Fredag

Kom hem för en liten stund sen och jag är helt slut i kroppen. Åkte in till stan halv två och mötte Amanda på gullmars. Åkte tillsammans till Rådhuset där vi gick till Polisen och jag fixade ett leg. Gick på max tio minuter. Kortet blev väl sådär, men det får bli som det blir. Får se nästa vecka hur det ser ut.

Efter Amanda också hade hämtat ut sitt leg så åkte vi till t-centralen. Gick förbi hennes mamma och sen shoppade vi skor. Jag köpte ett par kilklackar och ett par vanliga svarta. Sen gick vi till mcdonalds och åt frukost/lunch. Sen gick vi till bussen och åkte hem.

När jag kom hem bytte jag skor och gick direkt ut med Maximus. En härlig promenad, äntligen börjar det bli varmt i luften igen.
Nu sitter jag bara här och tar det lugnt. Tänkte gå ut och sätta mig på balkongen som jag gjorde igår, för det var ofantligt skönt.

Ciao

01:44

Kom hem för cirka en timme sen och jag har hunnit äta lite och tvätta håret och snart ska jag gå och lägga mig. Ska upp och åka iväg till stan imorgon. Ska följa med Amanda och hämta ut sitt leg och så ska jag fixa ett leg till mig. Så att jag slipper gå omkring med mitt pass överallt.

Som sagt så åkte vi ner till centrum. Gick till HM och guldfynd och jag kom ut från HM två ringar och ett armband rikare. Efter gick vi ner till simhallen och mötte Sophia. Sen gick vi iväg till Pizzeria hörnet och åt med Fias pappa och lillebror. Jag och Amanda skulle egentligen bara följa med som sällskap men Roger var snäll nog och bjöd oss på en pizza. Fick skjuts hem till Amanda sen och där satt jag resten av kvällen. Kollade på tv medans Amanda pluggade.

Nu ska jag hoppa i pyjamasen, borsta tänderna och sen gå och lägga mig och läsa lite. Godnatt.

Ciao

Nu ska jag åka ner till centrum med Amanda en snabbis. Hon skulle dit och kolla på nåt och tänkte jag att jag lika gärna kunde följa med. Så nu måste jag kila. Kram

Uppdatering från balkongen

Jag sitter just nu ute på min balkong och solar litegranna. Det är riktigt skönt. Det blåser litegrann, men det känner jag nästan inte ens av vilket är super. Man måste ju passa på när man kan.

Igår så var jag med Amanda, mötte upp henne runt två och då gick vi ner till ICA och köpte lite gott. Gick hem till henne och satte oss framför tv. Och där satt vi resten av dagen. Jag tog ett litet avbrott för att gå hem och äta men jag var tillbaka inom en timme. Vi kollade på Hulken, Fråga Olle och Seinfeld. Vid tolv gick jag hem eftersom Amanda hade skola.

Även i tisdags var jag hemma hos Amanda, jag kom dit runt nio på kvällen. Satt vid datorn och sen så kollade vi på House of Wax. En film jag sett minst tjugo gånger och kan se tjugo gånger till. Extra mycket för att snyggingen Chad Michael Murray är med.

Annars har det hunnit bli torsdag och jag har absolut inga planer för helgen än. Men det kommer säkert. Nu ska jag fortsätta glassa i solen med lite musik. PUSS

dear monday

Då var det måndag igen. Tråkigt för såna som mig som mest bara är hemma på vardagarna. Måste börja göra något med mitt liv snart känner jag!

Iallafall, helgen har varit väldigt lugn. Fredagen spenderade jag hemma hos Amanda, kollade på film. Gick hem efter två. På lördagen var jag med mamma en snabbis och handlade senare på kvällen var jag bara hemma, var lite hängig så jag bestämde mig för att stanna inne. Sen har vi igår, ungefär samma som de andra dagarna med lite avbrott för städning av mitt rum och för att fixa datorn. Den har krånglat så mycket att jag håller på att bli galen. Men nu verkar det funka bra. (ta i trä, knack knack knack)

Ska försöka göra om lite här i bloggen, en ny header och kanske lite småsaker. Är så trött på det jag har nu.  Kram

7 MAJ

Vaknade nyss. Fortfarande väldigt trött men sömnen tar jag igen ikväll istället.

Igår var vi som sagt på skiva. Det var faktiskt väldigt skoj. Kom dit runt halv elva och gick vid ett. Nu i efterhand önskar jag nästan att vi inte hade lämnat stället. Det senare blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.
Träffade iallafall några stycken jag kände på skivan, vilket alltid är kul. Eftersom dom hade temat yrken så var det också många som hade klätt ut sig. Den skönaste var ju en tjej som hade klätt ut sig till Pumpa. Inte för att det kanske är ett yrke men ändå.
När vi hade gått ut från Mango där skivan hölls så svängde jag och Amanda in på en gata och bytte kläder, öppet så att alla som gick förbi kunde se. Tror inte jag hade blivit insläppt någon annanstans om jag hade fortsatt vara klädd som målare. Efter skivan gick vi till Laroy. Det kan möjligtvis varit en av det tråkigaste kvällarna vi har haft där någonsin. Träffade i princip ingen vi kände, vilket vi nästan alltid gör där. De som sa att de skulle vara där, var inte ens där. Vid tre tiden var vi några stycken som drog till White room, där tog vi en varsin drink och sen så gick vi till bussen. Vi kom hem vid fem i morse.

End of story.




Hemma hos mandis

Nu har jag skuttat hem till Amanda och vi är snart redo för att gå till bussen. Spelar hög musik som bara gör oss ännu mer partysugna.

Tror att denna kväll kommer att bli skitkul och jag är jätte taggad. Nästan så att jag inte kan sitta still.

Det här blir mitt sista inlägg för idag, kommer skriva imorgon igen och tills då att jag har nog massor av bilder att bjuda på.

Hoppas alla som ska ut får en jättekul kväll och de som valt att stanna hemma får en mysig kväll. Pusss och kram!

OUT TONIGHT!

Ja, då var det onsdag och idag ska vi alltså ut.

Alldeles snart ska jag börja sminka mig och klä på mig. Men eftersom vi ska på skiva så ska inte den vanliga klänningen på. Skivan vi ska på ikväll har teamat yrken så idag ska jag vara utklädd till målare. Såklart ska jag ha med mig ombyte eftersom vi ska dra vidare senare. Då ska vi till Laroy och partaja med Robin. Det kommer bli riktigt skoj!

PUSSSSS!


och en vind som smeker ömt

Nu tänkte jag snart hoppa in i duschen. Men innan jag gör det ska jag faktiskt bädda min säng med nytt lakan och påslakan. Det finns inget mysigare än att gosa ner sig i en nybäddad säng, inte ofta man sovit bättre.

Imorgon är det studentskiva som gäller och efter den planerar vi att köra all in på Laroy. Redan taggad för morgondagen. Men för att det ska gå fortare måste jag nog stänga av här och säga Godnatt!


Äntligen!!

Nu funkar internet igen, efter att ha suttit utan i ungefär 3 timmar. Verkligen vad man känner sig handikappad när internet strular. Hoppas nu att det håller i sig så att man kan vara inne ett tag till.

Under tiden när nätet var nere hann jag äta middag och till och med se på en film. Kan vara ganska skönt med en data paus så där ibland ändå.

Ska också försöka uppdatera om allting som har hänt sen i torsdags eftersom jag har varit så jäkla dålig på det!

RSS 2.0