Sense i fredags


you make me feel good

Kom precis hem från stan. Jag och Michaela var inne och åt middag och sen satt vi i solen vid vattnet i Gamla Stan. Vi skildes senare åt för hon skulle åka till Niklas och då åkte jag hem till mig.

Från början var det tänkt att vi skulle ut idag också men vi vart så få (och är lite allmänt sliten efter igår), istället gör vi oss extra redo till nästa helg. Då jag eventuellt är hemma själv också!

Nu ska jag bara ta det lite lugnt och lyssna på musik på högsta volym. Cíao

lördag morgon

Fick tag i kameran igår iallafall. Håller på och laddar batteriet nu så att jag ska kunna använda den snart.

Kom hem fyra inatt och vaknade för en och en halv timme sen så man kan säga att jag är ganska trött eller snarare på gränsen till att slockna här och nu. Om jag hade fått bestämma hade jag sovit någon timma till men min bror hade ju bjudit hem sju pers som sov här inatt och dom var ju inte precis tysta. 

Var iallafall ute med Sofie, Michaela och Amanda igår. Vi började på Nivå där vi förade. Efter gick vi till Sense och där var vi tills vi åkte hem. Var lite stelt i början och inte världens bästa musik med var okej. Ikväll ska vi ut igen, hoppas att det blir roligare.

Nu ska jag vila lite, så man inte somnar ute ikväll :P  bye

Fredag

Äntligen helg, vilket inte spelar så stor roll för mig egentligen men ändå.

Ikväll är det utgång. Jag och några tjejkompisar ska till Sense. Ska bli kul har inte träffat dom sen förra helgen typ.

Men innan jag ska hem till Michaela så ska jag och mamma åka och köpa en kamera, eller jag ska köpa. En systemkamera. Jag har velat ha en sån såå länge. Får man ju bara hoppas att den finns kvar. Men det gör den säkert. Då blir det förhoppningsvis lite mer bilder här i bloggen.

Tror inte jag kommer komma in mer, så ha en skitkul fredagkväll allihop :D Hugs & Kisses

tisdag

Kollar på En prinsessas dagbok på trean just nu.

Idag har jag inte gjort så mycket. Börjar känna mig lite smått instängd här nu. Tur att jag ska jobba nästa vecka.

Later

solsolsol


Film

Kollar på Mean Girls som går på fyran just nu. Ganska kul film faktiskt.


Oh Laura

Har suttit och lyssnat på Oh Laura idag, och det enda jag kan säga är att jag är fast! Och hennes röst är så ljuvligt vacker, lite hes vilket gör den lite extra speciell.  


Helg

Idag är det lördag, som ni nog vet. Har inte gjort något speciellt förutom att jag var iväg med Sofie och Mickis tidigare idag. Var på Mcdonalds och där träffade vi Sophia och Sophia. Även Malin och Natta. Satt där ett tag och sen så åkte vi runt med bilen en stund. Var hos Mickis också innan hon skulle åka till Niklas.

Har precis ätit middag och nu ska jag gå och sätta mig i soffan under en filt och se på film. Ciao.

Mickis birthday

Har varit vaken i ungefär fem timmar. Kom hem klockan fyra inatt så jag tyckte att jag kunde få sova lite extra. Känner mig sliten och hes är jag fortfarande. Ont i kroppen har jag också men mest i fötterna. Kunde knappt gå igår när vi skulle hem, inte ens utan skor.

Gårdagen var skitkul. Det började med alla kom hem till Michaela där det var musik och ölspel och massa snack. Det vart också tårta. Vid tio började alla dra oss mot bussarna som skulle ta oss in till stan. Vi skulle ha gått till Laroy men det vart något strul så nästan alla åkte hem, medans vi drog vidare till Club Onsdag. Och där stannade vi till halv tre. Dansade i princip hela tiden och gud vad varmt det var men så sjukt kul. Var där med rätt människor som gjorde det ännu roligare.







Bye

Nu måste jag kila, ska packa ihop det sista sen går jag ner till bussen.

Hoppas ni har en trevlig dag!

20 augusti

Håller på och fixar iordning saker som jag ska ha med mig hem till Michaela. Vi ska alla ut på krogen ikväll :) Men först ska vi hem till henne och äta tårta och ha lite förkrök.

Har blivit sjuk också men inget allvarligt, bara lite hes. Eller det blir mindre och mindre hela tiden men när jag vaknade lät jag som en traktor.

Nu måste jag gå och fixa mig.

Ciao

GRATTIS MICHAELA 18

Ja, må hon leva! Ja, må hon leva! Ja, må hon leva uti hundrade år! Javisst ska hon leva! Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!  HURRA HURRA HURRA!

Grattis min älskade vän :D



hundpromenad

Kom precis in från en promenad med hunden. Vädret är ganska svalt så det är skönt att vara ute. Men satans vad varmt det blir när man kommer in :P Nästan äckligt.

Ingenting planerat för dagen, kommer väl sitta här. Kanske hittar på något kul att göra.

Puss och kram

when you look me in the eyes

Vaknade för någon timma sen. Känner att jag inte mår riktigt bra, tjock i halsen och hes. Hoppas att det går över för imorgon ska vi fira Michaela 18! Men vädret är iallafall bättre än igår, än så länge.

Igår kom Sofie och Michaela och hämtade mig med bilen och sen åkte vi omkring med högsta volym på stereon. Var även en stund i centrum. där fikade vi och jag fick även med mig ett par ringar hem. Sen åkte vi hem till Mickis och där fick vi middag. Inte alls långt efter middagen är vi ute och åker igen, men denna gång med ett syfte. Vi skulle hämta Niklas på Gullmars. Klart vi gjorde det, tar varje chans man får att få åka. Sen kom vi hem igen till Mickis och resten av kvällen satt vi där. Kollade på tv och film. Vid tolv gick jag och Sofie till centrum för vi skulle ta bussarna hem.

Ciao

9/8



    

om söndag

Har precis duschat och nu sitter jag i sängen och kollar på tv. Snart är det sängen som gäller. Men jag tänkte först skriva vad jag har gjort idag.

Michaela och jag åkte in till stan vid tre tiden. Åkte till Gallerian och där gick vi omkring i affärerna och tittade. Jag kom hem med en ny väska och en skinnjacka som jag har velat haft i minst ett år. Äntligen har jag en egen! Efter shoppingen gick vi och satte oss på Bellas café i Gamla stan och där satt vi i tre timmar. Vid halv nio skildes vi åt, Michaela åkte till Niklas och jag åkte hem.

Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt. Kollat på film och städat klart i mitt rum.

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, men jag hoppas att det inte regnar, vilket det har gjort nästan hela dagen idag.

Ciao.

Let love in



Goo Goo Dolls

Lördag

Ligger i sängen och njuter av Lars Winnerbäck som strömmar ur högtalarna. Ikväll är det kräftskiva här på gården och det kommer nog att bli kul. Älskar kräftor.

Igår var jag och Michaela i centrum. Jag hittade två par jeans, jag som aldrig hittar jeans. Dessutom så var det 70%, egentligen skulle det ha gått på 3000 men jag betalde 900. Vilket kap. Köpte även ett par snygga skor för ynka nittionio kronor.

Fredag kvällen spenderade jag på bio med Michaela, Niklas, Sofie och Sara. Vi såg The Dark Knight. Den var grym, absolut en film i min smak. Alla borde gå och se den. Inte många gånger dom lyckas göra en bra uppföljare men med den här har dom verkligen lyckats. Och Jokern (Heath Ledger) var hur bra som helst. Han levde sig verkligen in i rollen. 

Ciao 


Torsdag

Kom hem för en stund sen. Har varit hemma hos Maggan och firat Alex, som fyllde 20 igår. Bjöds på mat och tårta, riktigt gott. Vid tio gick vi hem till Mickis, satte oss och kollade på Zoolander. Jag hann inte se klart den, jag åkte hem istället.

Annars idag så har jag städat mitt rum, bäddat sängen och fixat lite. Känns jätteskönt, vart det ett litet lugn härinne.

Bye.

tjugoåttonde juni tvåtusenåtta


Onsdag

Är hemma hos Mickis just nu, vi sitter och kollar på vänner. Kom precis tillbaka f¨ån Pizzeria hörnet där vi åt middag. Ost och skink sallad med bröd.

Tidigare idag var Sofie, Niklas, Mickis och jag på Notholmen och hade picnic. Mysigt förutom alla jävla getingar.




Söndag kväll

Nu tänkte jag gå och duscha, känner att det behövs. Med tanke på att det regnade i halva dagen igår och vi satt utomhus och man sprang fram och tillbaka hela tiden så vart fötterna ganska smutsiga.

Bye

Om lördag

Vaknade förrän timme sen och jag kom precis innanför dörren hemma.

Var hos Michaela och Marcus fest igår och de resulterade i en sen natt och jag orkade inte åka hem och sova. Om det var smart eller inte det är väl mitt problem.

Festen började klockan tre, men jag var där lite innan och hjälpte till. Först började det med mingel med fördrink och snittar. De var också en tipsrunda. På mitt lag var Isabelle, Sofie och Sofie. Vi fick aldrig veta vem som vann men jag tror att det var vi. Satt nämligen och rättade innan och då hade vi flest rätt.

Efter tipsrundan vart det mat och gud vad det bjöds på mycket. Olika sorters sallader, flera olika pajer, rostbiff, kalkon, ostar, bröd, potatissallad och annat. Gott var det också. Sen satt alla också smälte maten och pratade. Senare vart det kaffe och morotskaka och kladdkaka.

När alla hade ätit upp efterrätten så vart det paketöppning. Mickis hon fick en BIL! Det var nästan så att jag själv började gråta. Hon fick en Cab. Jättesnygg. Kan inte fatta det, den kommer vi att runt i sen när hon har skaffat körkort :) Sen kan man ju säga att festen började, drickan började tas fram och musik sattes på. Vi hade ett 'ungdomsbord' där vi satt och snackade och drack. Där satt vi resten utav kvällen. Vid halv två, två började folk att gå hem, men det var fortfarande rätt många kvar. Vid tre gick jag, Linda, Malin, Alexander och Jimmy. Alla var trötta. Och idag kan jag ju säga att jag känner mig lite sliten. Drack lite mer än var jag har gjort tidigare. Men fick inget annat än ont i huvudet och tur är väl det. Vi gick och la oss vid halv fem ungefär, ska bara veta hur trött jag är.

Bilder kommer snart!   Ciao.

Godnatt

Ska strax gå och lägga mig, ska upp hyfsat tidigt imorgon. Ska hem till Michaela och hjälpa till.

Tack för idag! Sovgott!

Paul Walker


a movie and icecream

Nu ska jag sätta mig ner och se på film, Tristan och Isolde som går på femman just nu. Medans jag tittar ska jag njuta av lite strawberry cheesecake glass, MUMS!

Hemma från stan.

Kom hem från stan för en stund sen. Fick med mig lite fina saker. En klänning, örhängen, cardigan och diadem. Också ett fint blått paraply som behövs i detta ruskiga väder. Innan jag åkte hem från stan åkte jag till mammas jobb och där i krokarna gick jag och klippte mig. Det var skönt, har väntat på det jättelänge och nu har det äntligen blivit av.

Snart blir det middag och resten av kvällen ska jag väl bara ta det lugnt. Vara beredd till imorgon istället.

Bye

Fredag

Nu är jag redo för att åka in till stan, ska strax gå ner till bussen.

I stan ska jag försöka hitta något som jag kan ha på mig imorgon när Michaela har sin stora fest :) Allt jag har är för somrigt, känns inte så kul när det känns som om det är höst ute. Ska också hitta något som jag kan ge till lilla fröken.

Ciao

Godnatt

Och det säger jag med denna bild


Snygging!

Finally

Nu har jag äntligen en ny dator! :D

RSS 2.0