VALBORG!

Håller just nu på att göra mig i ordning. Smink är det som står på tur.

Kvällen ska spenderas hemma hos några killkompisar, till att börja med. Sen får vi se hur kvällen slutar. Lyckat ska det bli iallafall.

Nu ska jag skynda mig litegrann, har lite bråttom för jag ska hinna äta innan jag går också.

Hoppas alla får en bra Valborgsmässoafton! PUSS

29 April

Jag vet att jag inte har skrivit något idag men det är för att jag inte har gjort något annat än att varit här hemma. För det mesta har jag suttit framför datorn. Var dock ute på en kort promenad med Maximus, vilket var ganska uppfriskande.

I morse vaknade jag upp med ont i halsen och en liten förkylning hoppas den försvinner fort som attan. Jag orkar verkligen inte med att bli sjuk just nu.
Går också omkring och är öm i hela kroppen till och med på ställen jag inte ens kan nämna. Det gör ont som fan när jag går och nacken som jag länge har haft ont i knakar så fort jag sträcker på mig. Jag hoppas att det beror på att jag sov i soffan i måndags natt och att det går över efter några nätter i min egna säng. 

Jag har gått och blivit en liten trötter nu på sistone, så snart är det dags för mig att gå och slagga. För engångsskull har jag faktiskt lyckats vända tillbaka dygnet med några timmar. Vilket jag är glad över. Ja, det var allt från mig för idag. Godnatt

Haha

Tänkte bara berätta snabbt om en sak som hände hos Victor i morse. Jag skulle gå och lägga mig i sängen bredvid Amanda efter att ha sovit i soffan hela natten och vid sängen på golvet står det en öl, såklart spiller jag ut den och då ska jag snabbt sätta mig i sängen och Victor har draperi vid sängen så självklart sätter jag mig på det och stången ramlar ner och jag får den rätt i huvudet.

Det gav oss definitivt ett gott morgonskratt!


Fredag till söndag

Nu när jag ändå är igång kanske jag ska skriva om helgen också.

I fredags vart det utgång. Jag och Amanda och till Skanstull där vi mötte upp Linda och sen åkte vi vidare till Odenplan där vi träffade Sebbe och Victor. Där gick vi till något mysigt ställe och satte oss tog en cider och vin. Therese kom också dit och sen åkte vi allihop vidare till Huset. Var där till två ungefär. Kvällen var lite knepig, depp hit och dit. Drog iallafall vidare till Club Xplore. Var där en timma och sen åkte vi hem till Tomas. Det var vi tre och tre killar. Där körde vi sanning eller konka. Och vi drack det äckligaste jag någonsin druckit. Fyy. Runt fem vart det kaos och alla bara drog helt plöstligt. Sov borta i järfälla och jag fattar fan inte varför jag gjorde det. Som tur var så kom mamma och hämtade mig på lördagen.

Kom hem och fräschade upp mig lite och sen gick jag över till Amanda. Där satt vi ute på altan i solen. Senare så kom det gäster och vi grillade. Det var väldigt trevligt. Efter middagen så satt alla barn i soffan och kollade på tv, jag och amanda halvsov typ. Sen blev det dags för fruktsallad, mums. På kvällen vart det singstar och sen så satt vi köket. Jättetrevligt, det är alltid kul att sitta och prata med vuxna. Tog ett glas vin och umgicks. Frossade också i mig halva chipspåsen med dipp, så jäkla gott. Vid tolv gick de andra hem och inte långt efter det gick vi också och la oss. Jag och Amanda la oss i hennes säng och kollade på film och båda somnade direkt.

Vaknade vid tolv på söndagen och vi gick direkt ut och solade. Satt där i två timmar, var skönt men det blåste lite för mycket. Snyggaste brännan fick man ju också, eller inte. Efter solningen så gick vi in och satte oss vi datorerna, som vanligt. Klockan åtta såg vi på wipeout och sen så kollade vi på film, Baby Mama. Efter det gick jag hem.

På hela helgen så var jag hemma sammanlagt max tre timmar. Så det var faktiskt väldigt skönt att bara komma hem och ta det lugnt. Duscha och bara slappna av.

Ja, det var helgen i stort sett.

22:30

Vaknade runt elva idag hemma hos Victor. Slitet. Jag och Amanda låg och snackade i flera timmar innan vi ens tänkte på att vi kanske skulle åka hem. Victor var irriterad för att vi låg och snackade och han var bakis som fan, men vi bara skratta vidare.

Vid ett började vi röra oss hemåt, eftersom ingen utav oss känner igen oss där i krokarna så tog det tag att hitta till tunnelbanan men tillslut och hittade vi den och inom en timma var vi hemma. Väl hemma så bytte jag kläderna mot morgonrock och sen så gick jag och tog en dusch. När jag hade kommit ut därifrån kom mamma hem med mcdonalds och det var så gott. Efter det gick jag upp till mitt rum la mig i sängen och gick in på datorn. Kände efter en stund att mina ögon inte orkade längre så jag ställde datorn bredvid mig i sängen och jag slocknade direkt. Vaknade vid halv nio och då hade jag sovit i typ två timmar. Vilket jag verkligen behövde efter den här natten.

Nu sitter jag här och kollar på en film på ettan. 'Pojkarna i mitt liv' heter den. Faktiskt en sevärd film med Drew Barrymore.

Skivan igår var SUPER!

Först så gjorde vi i ordning oss hemma hos Amanda. Vid fem åkte vi in till stan, vi skulle ju vara där lite tidigare. När vi hade kommt dit så la vi ut bordsplaceringar och jag klippte ut uppdrag som alla skulle få. Klockan sju så började folk rulla in till middagen. På menyn stod kyckling med potatiskaka och till dessert så fick vi cheesecake. Det var mumsigt.

Under middagen så hade alla som sagt ett uppdrag, Roger hade att han skulle klappa händerna och vissla överdrivet så fort någon hållit tal och efter vi hade sjungit en sång. Asroligt, eftersom jag och Amanda visste vad som stod på dom flesta lapparna så kunde jag inte annat än att garva när Roger började, extra mycket skrattade jag också eftersom jag satt bredvid honom. Vårat bord var ju helt klart roligast :) 

Andra alternativ på uppdrag var att hålla tal var lite då och då och det fick en tjej som hette Jessica och hon gick verkligen inför det vilket var kul. Under middagen sjöng vi också några roliga studentvisor. Runt tio så var det många som började gå och eftersläppet kom in. Runt halv elva var festen i full gång. Alla drack och dansade. Nästan alla hade på sig utklädnader, vilket var roligt att se. Hade definitivt några favoriter.

Runt halv tre började det bli lite glest med folk och även jag och Amanda gick vidare. Jag, Amanda, Jacob och Victor åkte hem till Victor på efterfest. Där somnade jag inte förräns efter sju någongång.

Man kan ju inte säga annat än att kvällen var grym och jättelyckad!














STUDENTSKIVA IKVÄLL!

Är redan astaggad, kvällen kommer att bli grym. Vi kommer att festa tills stället stänger :)

Skivan hålls på Blue Moon Bar och temat är film. Jag kommer att klä ut mig till Hermione från Harry Potter. Nästan allt färdigt förutom en trollstav men det är lättfixat. Ska om en timme eller två börja göra mig i ordning, jag ska nämligen åka med Amanda lite tidigare och fixa bordsplacering och såna saker. Sen klockan sju så börjar middagen.


Solen är här, helgen är här

Det är fredag och det är sol. Kan det bli mycket bättre?! Själv har jag t.o.m suttit ute på balkongen i en timme och solat, inte så mycket färg har jag fått ännu men det kommer. 

Är  lite osäker på hur planerna ser ut för kvällen än sålänge men en vi siktar mot en utgång iallafall. För det vet jag att det kommer att bli.

Nu ska jag gå och fixa lite andra saker, så jag bjuder på en skön sommarlåt! PUSS

Hoffmaestro & The Chraa - Young Dad


tröööötter

Såhär trött som jag är just nu har jag inte varit på väldigt länge. Skulle lätt kunna somna här och nu med kläderna på och datorn i knät. Varm är jag också, men mycket utav det beror väl mest på datorn. Men det är väldigt behagligt att det är varmt har väl en vana för att frysa här hemma ibland då vårat hus är dåligt isolerat.
Ja, iallafall med det här inlägget säger jag puss och godnatt!

Några bilder från fotograferingen idag.






foto + stan

Nu har vi nästan precis kommit hem till Amanda. Har varit en sväng i stan. Hittade kläder till studentskivan på måndag och det kunde fan inte blir mycket bättre. Nu är det bara lite småsaker som fattas, men det är ganska lätt ordnat. Kläderna är sånt som jag sen kommer kunna att använda till vardags vilket är super. 

Allt gick jättebra i morse eller jag låg kvar i sängen en kvart längre men det gjorde inte så mycket. Vid halv tio gick jag till Amanda och sen så gick vi tillsammans till skolan. Sen var det dags för fotografering. Och ja den var väldigt annorlunda. Vi fotades med ett grishjärta, inte det frächaste precis. Med fejkblod på det, min hand är alldeles röd just nu för att färgen har satt sig fast. Hoppas att det försvinner snart. De som var med på fotograferingen var jag, Niklas, Mickis och Amanda. Det var faktiskt kul och bilderna blev faktiskt väldigt bra. Nöjd för att vara såna bilder.

Nu ska vi bara ta det lugnt är så jäkla trött och det är varmt som attan. Kramar


23:57

Snart ska jag gå och duscha och sen ska jag gå och lägga mig. Tydligen ska jag följa med Mickis och Amanda till skolan imorgon för att medverka i en fotografering till deras projekt arbete och jag ska gå hemifrån runt halv tio. Så sömn behövs för efter det att dom har slutat så ska jag och Amanda åka in till stan och alla vet att det tar på krafterna. I stan ska jag se ifall jag hittar något som jag kan ha på mig till deras studentskiva som är på måndag och kanske hitta lite annat behövligt.
GODNATT!

En utav dom bästa scenerna från Sunes Sommar!



Håkan: WOW lakritsbåtar får man ta?
Leffe: NEJ för helvete!
Håkan: Tack!

Helgen tre dagar försent

Det börjar bli dags för mig nu att skriva om helgen så här kommer det.

I fredags så gick jag upp halv tio för att jag skulle åka in till stan och kolla runt lite innan frisören. Hoppade på bussen vid tio och kom in lagom till att affärerna hade öppnat. Gick runt på drottninggatan. Det enda jag hittade var ett par jeansleggings från Vila som jag har letat efter länge.
Vid tolv mötte jag upp Amanda på hennes mammas jobb och sen gick vi till McDonalds och köpte något att äta och sen så åkte vi till frisören. Hade tid halv ett. Direkt när vi kom dit så började hon med Amanda, höll på i cirka två och en halv timme och sen efter det var det min tur. Fick håret tvättat och det var så jäkla skönt. Sen började hon klippa och tog minst 7-8 cm och sen klippte hon lugg. Äntligen är mitt hår som jag vill, var så nöjd när jag gick därifrån. Victoria som frisören heter var jätteduktigt och jag hade det väldigt roligt under tiden vi var där. Hennes mamma var också där och hälsade på så vi fyra pratade och sånt där. Eftersom det var fredag så lockade hon både mitt och Amandas hår så att vi skulle vara snygga till kvällen.

Vid halv fyra ungefär var vi färdiga och vi började åka hem till Klara. Där skulle vi göra i ordning oss för kvällen. Halv sex åkte jag och Klara och hämtade Linda på gullmars och under tiden så var Amanda kvar hemma hos Klara och sov. Åkte också hem till mig och hämtade lite saker jag hade glömt. Sen kom vi tillbaka hem till Klara och då vart det full fart på allihop. Alla skulle duscha och sen prövade alla kläder i hundra år. Det jag från början hade tänkt ha på mig kändes helt fel men tillslut lånade jag en grå klänning av Linda. När alla var klara så började vi dricka och spela ölspel. Skitkul.

Vid nio gick vi till bussen lite småfulla och var inne vid Huset runt tio. Stannade där typ en timme, var ganska lite folk så vi drog vidare. Då hamnade vi på en gayklubb som heter Club Xplore. Där träffade vi en killkompis och drack lite drinkar och sen så drog vi allihop vidare till Laroy och där vi skakade rumpa i flera timmar. SÅ JÄVLA KUL! 
Efter laroy blev det efterfest hos killkompisen, vi var totalt fem stycken. Och vi stannade över natten. Vaknade kvart över åtta nästa dag och hade då typ sovit tre timmar eller nåt. Självklart så hade jag jordens huvudvärk men det var ju inte så konstigt eftersom jag var full konstant hela kvällen. Jag hann aldrig nyktra till förrän efter vi hade kommit hem till T. Plus att jag sov i en 1,40 soffa som man inte ens kunde sträcka ut benen i. Behöver jag säga att jag hade ont i hela kroppen i flera dagar efter. Jag och Amanda åkte hem därifrån efter tio någon gång.

Vi gick direkt hem till mig där jag bytte kläder och tog bort sminket. Tog några filmer och sen gick vi hem till Amanda. Började kolla på Disturbia. Sen åt vi lunch med hela familjen. Fortsatte kolla på filmen, när den var slut satte vi på På andra sidan häcken. Båda somnade och vaknade sen när den var slut. Och fy vad dåligt jag mådde när jag vaknade, öppnade balkongdörren och släppte in frisk luft och sol och sen mådde jag bättre. Kollade också på Ensam hemma. Amanda skulle bort på kvällen så hon började att fixa sig igen och sen så gick jag hem. Hela lördags kvällen spenderade jag hemma framför tv och data.

Som sagt i några inlägg nedanför så vaknade jag på söndagen av att fia och amanda ringde. Resten av det kan ni läsa där.










00:25

Kom hem från Amanda för en stund sen. Vi har kollat på film och ätit en massa grönsaker med dipp. Idag blev det en skräckfilm, Quarantine. Den var faktiskt riktigt läskig och om man själv hamnade i samma situation som i filmen så skulle det i princip se likadant ut. Panikslagen och rädd som in i helvetet.
När den var slut så var det dags för en rolig film och vi kollade då på Linas kvällsbok. Skitkul och pinsam, man kan verkligen inte hålla sig för skratt när man ser på den ;)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, måste få in lite nya rutiner känner jag. Så det blir allt för idag, godnatt.

sådär efter helgen

Kom hem från Amanda för cirka en timme sen. Har varit där i princip hela dan, Sophia och Amanda ringde och väckte mig klockan tolv, gick och klädde på mig och sen gick jag hem till Amanda. Där satt vi alla i sängen och snackade och kollade på film samtidigt. Vart självklart också lite datanördande som vanligt. Facebook och lite spel, haha.
Runt åtta tiden gick både jag och fia hem. Det var middag som stod på schemat. Denna söndagskväll bjöds det på tacos, vilket aldrig kan gå fel. Efter maten vandrade jag tillbaka hem till amanda och som alltid så kollade vi på vänner. Serien som vi aldrig tröttnar på.

Och nu sitter jag här hemma i min säng, ensam och sällskapssjuk. Försöker fundera ut när det hände, har aldrig innan varit en person som brukar vara sällskapssjuk...

Nu ska jag gå och äta något för jag är jättehungrig och sen tror jag att det är sängen som gäller. Är så jäkla trött. Ska nog ta och kolla på One tree hill - Säsong 5 som jag fick hem för några dagar sedan ;D
Mer om själva helgen skriver jag om i morgon. Puss och godnatt!

-

En veckas semester i ett varmt land skulle inte sitta helt fel just nu. Komma hem till Sverige och känna sig som ny.


16.33

Igår kom Amanda hem efter att ha varit bortrest sen i torsdags, hon ringde mig efter att hon hade kommit hem och jag traskade iväg till henne. Var inne på datorn samtidigt som Amanda packade upp och städade litegrann. Amanda gjorde sen en sallad och så satt vi i köket och snackade ett tag. Sen bestämde vi oss för att kolla på en skräckfilm, The Unborn. Den var väl helt okej. Sådär läskig som en skräckfilm brukar vara, den kunde ju dock ha varit bättre men jag är inte så kräsen när det gäller skräck.

Efter filmen så pluggade Amanda och då satte jag mig framför datorn. Vid tio placerade vi oss i soffan för att kolla på Ballar av stål. Det programmet är ju så jäkla roligt. Och sakerna som vissa gör, helt sjukt. När det var slut så rullade jag bara på med program att kolla på. Gick hem runt ett tiden och åt middag, var så jäkla hungrig och sen gick jag och la mig.

Idag har jag inte gjort någonting. Städat lite i min garderob och sånt där bara.

Får magsår av mig själv

Jag ska om en stund gå ut på en promenad. Jag får magsår av att sitta här hemma. Jag tänker alldeles för mycket och jag är också väldigt partysugen och många jag känner ska ut ikväll men inte jag. Jag ska bara ta det lugnt vilket just nu håller på och göra mig galen, är så rastlös. Men på fredag då ska jag och Amanda köra så hårt. Det kommer att bli en galen kväll. Vi ska ju också till frisören samma dag vilket bara kommer göra kvällen ännu bättre.

Ska bara byta kläder sen går jag ut med ipoden och går. PUSS


hej söndag

Påskafton igår blev faktiskt en ganska bra dag. Vädret var jättebra och det var varmt ute. Spenderade dock nästan hela dan inne men det var öppet överallt så jag fick ändå känna på det härliga vädret. Till middag vart det en stor favorit är i familjen, lammstek med potatis. Det gick åt fort. Efter maten så gick jag och mamma ut på promenad med Maximus och det var mycket skönt, solen började precis gå ner men det var fortfarande varmt ute. Tog lite kort på Maximus när han badade.
 
Resten av kvällen spenderades inomhus. Kollade på film som gick på tvn och åt en massa gott. Bl.a såg vi The Wedding date som är en mysig romantisk komedi. Kollade också på Harry Potter, lite av både ettan och tvåan.

Idag har jag inte alls gjort mycket, satt ute i solen en stund men det blåser så jag gick in och satte mig istället. Och nu sitter jag här framför datorn där jag nog kommer spendera större delen av dagen. Ciao


Härligt väder vi har :)

För en liten stund sen så fick jag mitt första påskägg. Så nu har jag godis för en vecka framåt.

Nu ska jag sätta mig ner och kolla på film. Step up 2 The Streets. Såg den första gången i somras på bio och gillade den redan då och nu har den börjat gå på tv1000 så nu kan jag se den nästan när jag vill.

PUSSS

GLAD PÅSK!



Illustrationen lånad från duktiga Lisa Chen

Hoppas alla får en trevlig påsk helg.

Långfredag

Idag har jag inte gjort så mycket annat än att städa. Frivilligt så har jag städat hela undervåningen, men jag tycker faktiskt att det är ganska kul. Har också tvättat mina fönster. Ett litet tag sen jag blev klar och nu sitter jag och kollar på tv och ska snart äta middag.

Annars har jag inga planer alls för idag men jag är fest sugen som fan. Men någon utgång verkar det tyvärr inte bli. Får väl se ifall det är något kul på tv ikväll istället.

Nu måste jag kila, ciao.


Om filmen

Nu har jag kollat klart på Instängd. Det enda jag kan säga är fyfan. Nerverna var ju inte kul under den är filmen kan jag säga. Rev mig till och med i ansiktet en gång för att jag blev så rädd. Tyckte faktiskt att den var bra, för mycket var sånt som folk har fobier för som mörkret och trånga utrymmen. Monstrerna var ju inte lika verklighetstrogna men dom gjorde definitivt inte filmen sämre.

Snart ska jag sätta på teven och kolla på Djävulen bär Prada. En film som jag har sett många gånger men aldrig tröttnar på.

Det här blir väl sista inlägget för dagen så nu säger jag godnatt och sovgott.

Filmtajm

Nu ska jag kolla på film och för att göra det extra mysigt så har jag tänt en massa ljus i mitt rum. Det hade ju dock varit lite extra mysigt om man hade haft sällskap också.

Kanske skriver en mening senare efter filmen, kramar.


Sing a million songs to make you smile

I två dagar nu har jag bara legat hemma i sängen och inte gjort nånting. Dåligt väder fick vi igår också vilket gjorde att jag ville ligga inne ännu mer men idag kröp sig solen fram vid femtiden och det var mysigt. Tog också lite kort, kanske något jag lägger upp i bloggen någongång.

Annars då, allt är bara bra. Haft lite ont i magen idag men nu känns det mycket bättre. Har precis kollat på Criminal Minds och nu tror jag att jag kanske ska sätta på en rysare, Instängd. Har aldrig sätt den innan så.. Har själv klaustrofobi så lite jobbig kommer den nog att vara.

Bjuder på en låt som går på repeat hos mig just nu.


Måns Zelmerlöw - Impossible

Hemma

Jag kom nästan alldeles nyss hem från Sofie. Hon, Mickis, Sara, Amanda och jag har haft en filmkväll. Mickis och Sofie kom och hämtade oss och sen åkte vi ner till centrum och köpte lite gott, själv fick jag med mig lite naturgodis. Sen gick vi till Time och hyrde film. Det blev två filmer, en skräck och en tjejfilm. Jaa, båda filmerna var väl sådär. Skräckfilmen kunde ha varit mycket bättre, men själva mördarscenerna var nästan katastrof. Tjejfilmen var som en vanlig tjejfilm bara, en "töntig" tjej vill vara med i coola gänget, förstör, blir cool, blir sårad, blir sitt gamla jag och hjälper den coola. Och sen så slutar allting bra, haha.

Som sagt så åkte jag och Amanda in till stan idag. Kom in runt ett och vi gick till Amandas mamma och sen gick vi till Kungshallen där vi åt lunch. För mig blev det en tacos, mycket gott.
Efter lunch gick vi självklart vidare för lite shopping. Det första vi skulle göra var att leta efter solglajjor, vet inte hur många affärer vi gick i innan Amanda äntligen hittade ett par. Själv hittade jag inga, kom på att jag hade ett par hemma som jag lika gärna kunde använda. Men istället fick jag med mig andra saker hem, ett par nya klackar, en ring som ser ut som en fjäril och ett nytt somrigt linne.
På vägen hem så stannade vi i Gullmars och där mötte vi Sofie och Mickis och vi åkte bil med dom hemåt. Vi åkte runt lite med bilen en stund och sen så åkte vi förbi Mcdonalds och satte oss där i solen.

När jag kom hem så var det dags för mig att gå ut med hunden. Var väl inte den roligaste promenaden. Kallt som attan eftersom vädret är helt schitzo. När jag hade kommit in vart det alldeles dimmigt ute och nu så regnar det.

Det var tisdagen i stort sett. Snart ska jag väl krypa ner i sängen men ett litet tag ska jag nog stanna uppe. Puss och kram.

härliga tisdag

Snart ska jag möta upp Amanda vid parkeringen och sen så ska vi tillsammans åka in till stan. Först ska vi äta lunch med hennes mamma och sen blir det lite shopping.

Ska fixa det sista sen går jag, ciao.

Våren är här!

Är just nu hemma hos Amanda. Medans hon är i duschen passar jag på och bloggar lite. Sitter i sängen och kollar på Vänner som vi alltid gör.

Idag var jag och Amanda i centrum på lite ärenden och kollade i lite butiker. Eftersom det var så fint väder så bestämde vi oss för att gå en promenad hem istället för att ta bussen. Köpte en ramlösa och naturgodis och sen började vi gå. Gick förbi Sophia en stund innan hon gick till jobbet och sen gick vi hem till mig och åt nudlar och kollade på tv. Amanda somnade som vanligt, haha. Vid sju vaknade hon till liv och hon gick hem och åt. Jag stannade kvar hemma och väntade på mamma. När hon kom hem så gjorde hon middag och det blev tacos. När jag hade ätit klart var jag så mätt att jag mådde illa. Sen ringde jag Amanda och nu sitter jag här.

Eftersom jag inte har skrivit sen i lördags så tänkte jag skriva lite nu om helgen. Vi skulle egentligen ha gått ut men Amanda mådde inge bra så det blev en innekväll, tyckte att det var lite tråkigt först eftersom jag inte att jättekul på fredagen men det blev ganska bra ändå.
Vid nio tiden på kvällen gick jag hem till Amanda och vi kollade på film. Och jag stannade kvar hela natten. Vi kollade på en massa olika filmer och båda somnade och vaknade hela tiden.
På söndagen vaknade vi runt tolv och då bjöds det på pannkakor till lunch och det satt så bra i min mage. Senare på dagen gick vi ner till ICA och handlade, gick seriöst omkring i affären en halvtimme innan vi kom på vad vi skulle handla. Med oss hem fick vi iallafall kyckling med potatissallad, brieost, smörgåsrån och en ramlösa. När vi kom hem så satte vi oss och åt framför tv och där satt vi resten av kvällen. Kollade på Wipeout och Herre på täppan. Åt också en god cheesecake som jag bakade förra veckan. Vid tre gick jag hem efter att jag hade kollat klart på ytterligare en film. Ja, det var i princip allt om den helg.

Nu ska jag fortsätta kolla på Vänner. PUSS


Hej fina soliga Lördag

Äntligen har det underbara vårvädret börjat visa sig. Och nu kan man slänga in vinterjackan i garderoben och hoppas att den kommer att stanna där till december.

Igår var det ju utgång som gällde. Vi åkte in till stan halv elva och vi var utanför Infinity runt halv tolv. Det var Amanda, Camilla och hennes kompis, Therese och jag. Träffade några som jag inte sett på flera år vilket var väldigt kul och så träffade jag en klasskompis från dalskolan. Alltid lika kul. Halv två tog vi taxi hemåt, en ganska rolig tur, stannade mitt ute på vägen för sällskapet mådde dåligt men det gick bra och vi åkte vidare. Kom hem vid två ungefär. Åt lite och kollade på tv sen gick jag och la mig. Kvällen var ganska bra, vart lite kort bara. Inga bilder har jag tyvärr att bjuda på.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket alls, mest legat i soffan och degat. Kollat på film som gått på tv. Bl.a. Tsatsiki som är en gammal barnfavorit. 

Det var allt för stunden, Ciao.

No he can't read my Poker face

Sitter just nu hos Amanda och förar med lite rödvin och det är fan inte lätt att få ner. Skulle se vilka miner jag gör när jag ska svälja, haha. Idag blir det en utekväll för första gången på den här  veckan. Var tvungen att ta lite ledigt efter att ha varit ute på fem dagar av nio. Men nu är vi igång igen.

Inte helt hundra på vart vi ska någonstans men in mot Stureplan iallafall ;) Kommer nog att bli en bra kväll.

Nu önskar jag alla en trevlig fredag kväll! PUSS

Hallå

Nu sitter jag hemma hos Amanda. Kom hit för en stund sen. Tänkte kolla på en film snart.

Hos tandläkaren gick det bra, hade inga hål. Än så länge iaf. Men jag fick en strikt order om att jag måste använda tandtråd och floursköljning. Så gick till apoteket direkt efter och fick med mig det hem. Hann också förbi HM ett slag och jag fick med mig ett turkost linne hem. Kanske något att använda till helgen :)

Ciao.

promenad

Jag kom in från en promenad med Amanda och Sophia för en stund sen. Det var skönt att rensa huvudet. Efter helgen har mitt huvud snurrat så mycket så en promenad ut i den rena luften behövdes verkligen. Nu känns det som man kan andas igen.

På dan var jag hemma hos Amanda en stund också. Och Mickis var där. Dom sydde medans jag satt och kollade på Harry Potter - Fenixorden. Absolut en favorit av Potter filmerna. Gick hem efter sex någon gång för magen höll på och hungra ihjäl. Gick och satte mig i soffan, kollade på film och somnade t.o.m till en stund. Vaknade av att mamma sa att maten var klar och det bjöds på pannkakor. Riktigt gott. Efter jag hade ätit så gick jag till Amanda och vi gick ut.

Imorgon ska jag till tandläkaren och det ser jag inte framemot. Usch! Jag har tandläkarskräck och får alltid ont i munnen när jag är där. Men jag tror att det kommer att gå bra.

Nu ska jag snart hoppa i sängen, är lite småtrött nu. Lägga mig i sängen och kolla på tv. Godnatt!

Dålig jag är på det här med bloggen...

Idag fick jag äntligen hem min nya mobil. En Samsung Touchwiz med touchscreen of course, en svart. Allra helst hade jag velat ha en Iphone men fick mobilen av pappa så varför inte bara tacka och ta emot. Jag är iaf lycklig :D

Vet att jag har varit sååå dålig på att skriva den senaste veckan men jag ska verkligen försöka få ihop en resumé. Mycket för min egen skull också, jag använder nämligen bloggen som en sorts kalender istället för att skriva i en vanlig kalender. Och det blir ju svårt att komma ihåg vad man har gjort om jag inte har uppdaterat något.

Annars idag så har jag städat här hemma. Var som sagt och shoppade i fredags och efter det har mitt rum sett ut som ett bombnedslag. Men nu är det beboeligt igen.

Igår så spenaderade jag kvällen hemma hos Amanda. Kollade på tv och var inne på datorn som vanligt. Vid två tiden hade vi suttit där i några timmar så vi bestämde oss för att sätta på en film. Det blev Harry Potter - Fången från Azkaban. När den var slut så gick jag hem och sov.

Snart är det väl dags för att gå till sängs eller nåt. Pusss

RSS 2.0