Årets första lussebulle har blivit äten

Nu är lussebullarna äntligen klara. Det blev två plåtar och hela 40 bullar att bara äta och njuta av. Lika goda som alltid och nu vill jag bara att det ska vara snö, jullysen uppsata och lite närmre till Julafton. Då är allt underbart. Här är det ju bara regn och slask och det är ju inge vidare kul direkt.

Snart är det sängen som gäller, vill bli frisk någon gång och den bästa medicinen är väl att sova.  xoxo

SÖNDAG

Första advent idag. Man kan säga att julstämmningen ligger på noll. Ingen snö och heller inget julpynt. Inte ens en ljusstake eller julstjärna. Men nu börjar det bli dags för det tycker jag. Det vart ingen bullbakning igår men jag hoppas att det blir det idag, är så sugen just nu. Och då kanske det känns lite juligare :)

Annars händer det inte så mycket, jag är inte direkt på topp humör nu när jag är sjuk och allt. Jag orkar dessutom inte hitta på något heller. Får se till att jag blir frisk snart. Kramar.

Helg

Det är lördag och jag är fortfarande sjuk.  Men det hindrade inte mig ifrån att åka och jobba igår, iof så mådde jag mycket bättre igår, jag kunde till och med andas med näsan. Men det kan jag inte nu längre och nu hostar jag ännu mer än var jag har gjort dom senaste dagarna.

Som sagt så jobbade jag igår, på bläckfisken 12-16. Barnen var lite småvilda, dom var högljudda och sprang omkring mycket så efter mellis så gick vi ut. Det var ganska skönt ute förutom att man frös om fötterna.  I princip alla barn gick hem när vi var ute så vi gick en efter en timme ungefär. När vi kom in var jag med och lekte blindbok en tag innan vi började städa iordning. Efter att ha städat så slutade jag.

Direkt efter jobbet så åkte jag hem till Mickis pappa. Där Mickis, Niklas, Sofie och jag skulle vara barnvakter åt Theo och Nisse. Gud vad jag har saknat dom ungarna. Gick in och hälsade på dom och då ställer sig Nisse upp och jag får en kram, då blev jag glad. Kvällen var lugn, Sofie och Mickis åkte iväg och köpte mcdonalds till allihop och sen satt vi framför tvn och åt. Bänkade oss framför Idol och äntligen åkte Johan ut och Robin vart med Corvette. Det förtjänar han! Fick skjuts hem vid tolv av Sofie, trött som satan och gick och la mig nästan direkt.

Idag har jag inga planer, jag och mamma ska troligtvis baka lussebullar. Älskar lussebullar och dom gör också så att julen känns lite närmre. Även fast jag skulle kunna tänka mig att äta dom där gudomliga bullarna året runt.   Puss!

251108

Orkar inte uppdatera någonting för tillfället. Har blivit sjuk, förkyld och ont i halsen. När jag vaknade idag kunde jag knappt andas och jag nyser alltför ofta.

Tänkte berätta lite snabbt om dom senaste dagarna bara. I lördags var vi som sagt ute. Det var Amanda, Sophia, Sofie, Michaela, Niklas och jag. Jag, Amanda, Sofie och Sophia började kvällen på Huset och därefter mötte vi Niklas och Michaela utanför Sense. Kvällen var helt okej, det var inget speciellt med den sådär. Kunde var bättre men den kunde också varit sämre. Vid halv tre började vi dra oss hemåt. Satt och vänta på tunnelbanan i elva minuter så jag och amanda missade bussen så vi gick till donken och sen gick vi till busshållsplatsen och väntade. Hemma var jag vid halv fem.

Söndagen spenderades hemma hos Amanda med en massa Gossip Girl. Men också lite pyssel som hennes syster och hade gjort. Vi gjorde små hus som skulle bli en stad.

Även gårdagen spenderade jag hemma hos Amanda och kollade på Gossip Girl. Sophia kom också förbi en snabbis innan hon skulle jobba. Gick hem vid halv åtta, åt middag och kollade på 90210 som hade premiär på tv400. 

 
 

TAGGAD!

Är hemma hos Amanda just nu, vi håller på och fixar det sista innan vi går ner till bussen. Fan vad jag är redo för en partykväll! Wiie!

Nu har inte jag tid och sitta här längre, ha en underbart kul kväll för det ska vi ha! :D Pussar och Kramar!

saturday

Mitten på helgen är här och idag ska jag äntligen ut och festa :) Var två veckor sedan sist och nu börja myrorna krypa i kroppen på mig, orkar inte sitta inne längre. Först bär det av till Huset och senare blir det Sense, ett säkert kort. Som vi besöker ofta.

Tidigare idag var jag i centrum med mamma och jag fick med mig ett nytt linne hem som jag tänkte ha ikväll. Det är svart med paljetter, finfint. Det som blir lite krångligt är vad man ska ha för skor, med tanke på att det är cirka 1 dm snö ute så kanske det inte är så kul med klackar. Man kanske får ha stövlar ute och byta när man ska gå in... Något att tänka på.  Ciao


wednesday 20.49

Idag har det snöat!! :) Så fort jag klev ut genom dörren på jobbet och jag såg det vita täcket på marken, sken jag bara upp av glädje. Hoppas att det håller i sig till januari.. Eller att det åtminstone kommer över julen. Har ju haft lite otur med vädret i några år nu.. Snön brukar alltid dyka upp när julen är över...

På jobbet idag fortsatte jag med att bygga pussel, vi började på ett nytt runt pussel. Var lite kul, aldrig lagt ett runt förut. Jag var också ute i en timme ungefär. Körde king med Malin, Astrid och David. Men också lite andra lekar med basketboll. Imorgon ska jag jobba igen, och även på fredag. Money money money.

Idag fick vi hem ett paket med lite filmer och skivor. Ska bli kul att äntligen ha något att kolla på. Har tröttnat på nästan alla filmer jag har för tillfället.

Nu ska jag göra mig redo för Oskyldigt Dömd som börjar på fyran och elva minuter. Hejdå!

tuesday

Kom precis innanför dörren och det ända jag har och säga är usch vilket väder det är. Har i princip regnat hela dan. Hellre snö en regn.

Idag har jag varit och jobbat :) Var på Mellis, där det är fyror och femmor. Har varit en kul dag. När jag precis hade kommit till jobbet så satt jag och Oskar och spelade kort och sen vid halv två - två började det att droppa in massa barn. Annars har jag mest lagt pussel och sprungit och gjort te. Det var faktiskt väldigt populärt bland alla barn. Fast nästan alla hade jättemycket socker och honung :P

Ja, det var allt. CIAOOOOOOOO!

Nostalgi

 

Favorit som jag och Mickis alltid kollade på för några år sedan. Självklart är det Bröllop och Jäkelskap jag pratar om. Dag Otto är bäst ingen protest!  :)

fint från chicy.se




sunday

Jag är faktiskt lite rädd för att berätta att jag vaknade runt fyra tiden idag, då måste jag även nämna att jag somnade vid halv åtta imorse, nu kan vi snacka om ångest!  Ställde alarmet men tror ni att jag orkade gå upp då? Nej, självklart inte. Stängde av och somnade om.

Nu ska jag sätta mig och läsa Elle som min mor precis kom hem med till mig :) Annars på dom tre timmarna jag har varit vaken så har jag kollat på film. Bl.a. 'Tomten är far till alla barnen' som är en väldig rolig svensk film.

Snart är middagen klar, idag bjuds det på Tacos, mumsfilibabba!   Kramar

Saturday the fifteenth

Jag har verkligen inte varit aktiv i bloggen den här veckan. Har inget kul att dela med mig av för jag har inte gjort något annat än att bara varit hemma.

Igår såg jag änligen Jakten på Lycka med Will Smith. Den var underbar, och den innehöll allt det som gör en film bra. Till filmen så åt jag nybakad mjuk pepparkaka, riktigt gott och julkänsla fick man också. Vilket är en av de härligaste känslorna som finns.

Ciao

23:56

Idag har jag haft den tråkigaste dagen på väldigt länge. Så jäkla rastlös. Har mest bara suttit framför datorn. Vilket man blir ganska trött av efter ett tag... Nu på kvällen har jag sett Systrar i jeans som gick på trean. En ganska bra och rolig film.



Nu ska jag dra mig mot sängen, sitter och gäspar hela tiden :P Godnatt.


Söndag

Nu ska jag gå och duscha. Har gått runt i pyjamas hela dagen och bara legat i soffan och kollat på tv och suttit vid datorn, så jag måste fräscha upp mig lite. Sen ska jag gå och lägga mig. Jobb imorgon :) Börjar halv tolv, skönt med lite sovmorgon efter helgen.

Det här blir alltså ett godnatt inlägg. Sovgott!

BLACK AND WHITE PARTY



   
  

Fler bilder kan ni hitta hos Amanda och Sofie!

GÅRDAGENS FÖRKRÖK HOS KLARA
















hemkommen

Kom hem för tio minuter sen. Har haft SKITKUUUUUUUUUL! Dansat i princip hela kvällen. Har lite ont i fötterna men de får man leva med. PUSS OCH GODNATT!

Hallooooj!! :D

Nu sitter jag Alice och Manda hos Manda och förar men vi ska till Klara nu! Haha Det är linda som skriver nu. Har inten egen blogg så jag utnyttjar alla andras med gästinlägg, as kul :D Haha, hör en annan dag :D PUUUSSSS! :D

Superhuman

 

Chris Brown and Keri Hilson

Goddagens

Sitter nere i soffan och lyssnar på musik. Är inne på mammas jobbdator, en skön liten sak. Vågar inte riktigt gå in på min egen än, vill inte veta om den fortfarande inte funkar..

Snart kommer mamma hem och då ska jag förhoppningsvis färga håret och sen duscha och börja fixa inför kvällen. Ska iväg på Ida och Johannas 18 års fest. Tror att det kommer att bli en kul kväll/natt. Träffa en massa gamla klasskompisar som man ser alldeles för sällan, men även lite nytt folk.

Ja, som sagt så var vi på bio igår. Såg då Saw V. Den var väl ganska bra, men det var ganska viktigt att man hade sett de andra innan. Man fick reda på väldigt mycket och det kan vara svårt och hänga med om man inte sett de tidigare filmerna. Sen som alltid så var det ju ett litet mysterium och det dök upp saker som man tänker på när filmerna är slut. Som vad fan det var den där lådan innehöll ;P Får man väl hoppas på att det kommer en sjätte film så man kanske får reda på det!

Auf Wiedersehn

fredag 071108

Äntligen en dator med internet som fungerar. Sitter vid min brors data, min har bestämt sig för att internet ska fungera, asjobbigt. Slutade funka vid tolvtiden och sen dess har internet stått still. Och det är bara på min dator vilket måste betyda att det är fel hos mig, ännu jobbigare. Pratade med pappa men han visste inte vad som var fel :/ Så nu får jag vänta och se ifall den ger med sig eller om jag ska behöva lämna in den.

Ikväll ska jag, Amanda, Niklas och Michaela på nattbio. Ska se Saw V som förresten har premiär idag. Filmen börjar vid tolv så det är ett tag kvar, mest dötid. Men snart ska jag till Amanda och där ska vi se film tills vi ska åka in till stan. Men jag klagar inte, serie och film nörd som jag är!

Nu ska jag göra mig iordning, vänta på att mamma ska komma hem och sen går jag. Ciao

061108

Sitter i min säng och ser på tv. Åt middag för en stund sen, idag fick jag minsann laga min egen mat, mamma är ute med jobbet så självklart gör jag maten själv. Det blev köttbullar och potatismos vilket är väldigt lätt att göra så det var helt okej. Annars är jag faktiskt lite för lat för att göra egen mat ;P

På jobbet var jag inne hela dagen. La lite pussel och ritade mest. Fick till och med en egen ritbok som jag kan ha där ;) Slutade fyra och direkt efter jobbet åkte jag in till stan en snabbis. En klänning och nya leggings fick följa med mig hem. Något som jag tror att jag ska ha på mig på lördag.

Är helt slut så nu ska jag spendera resten av kvällen här, framför tv och dator. Au revoir.

SLEEPING TIME

Nu ska jag gå och lägga mig i min nya underbara säng och sova himmelskt mjukt och gott! Godnatt


Bra låt!


JOBB

Kom precis hem från jobbet, är typ helt slut. Idag har vi ute den större delen av tiden och satan vad kallt det var. Usch! (Dags att skaffa en vinterjacka kanske?! ) Sen mådde jag illa nästan hela tiden vilket gjorde de ännu mera plågsamt. 
Idag var jag också den sista kvar från Bläckfisken vilket innbar att jag fick ha hand om telefonerna och också förflytta resterande barn från bf till draken. Men det gick toppen. Kan ju på ett ungefär alla barns namn så det gick lätt som en plätt :) Slutade fem och nu sitter jag här.

Ska bara ta det lugnt resten av kvällen, jobb imorgon igen och man måste vara utvilad. Ciao

Bedtime

Dags för mig att gå och sova, upp och jobba imorgon :) Finns det något som får mig att må bättre, i princip inte! Godnatt

Melissa Horn

Underbar låt här! Och här!

Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Där går Klara och tindrar som en stjärna för att vara,
med sin Fabian få vara och gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan

Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan

Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter
och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans
kyla och hans famn, till långa nätter, till långa nätter

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill

Åh långa nätter
Långa nätter
Långa nätter

Åh så långa nätter
Långa nätter
Långa nätter

Åh så långa nätter
Långa nätter

gårdagen

Jag hade faktiskt riktigt kul igår. Kvällen började då på Grabbarnas där jag, Sofie och Michaela satt och tog en cider och en shot. Senare gick vi vidare till Sense och där stod vi och vänta ett tag på resten av gänget men tillslut så kom dom. Väl inne så dracks det en massa och dansades. Träffade också tre stycken från årets idol, Kevin, Lars och Robin E. Det var lite kul. Träffade också en jobbarkompis på Sense vilket var roligt. Dom flesta är ju inte i min ålder. 
Hemgång vart det vid tre. Missade precis bussen i slussen så vi fick sitta och vänta i cirka en halvtimme. Var hemma vid halv fem.

Typ helt utslagen idag. Vaknade vid tolv av att Amanda ringde. Pratade en stund och sen gick jag över till henne och där såg vi först filmen Mirrors. Sen kollade vi på Gossip Girl. Det är sjukt hur fort man fastnar i den serien. Och nu ligger jag här hemma i min nya säng som jag förresten sov så jäkla gott i inatt, och väntar på att middagen ska bli klar.Bilder kommer snart. Puss

Lördag

Har precis ätit middag. Satt bra i min lilla mage.

Idag var jag och mamma på IKEA. Äntligen har jag fått en ny säng. Skitglad! Jag fick också en ny kudde, nytt täcke, gardinstång och påslakan. Vi köpte också lite andra småsaker som ljus och servetter. Herregud vad jobbigt det var att få upp sängen på mitt rum, jag och mamma kämpade i typ 40 minuter. Men tillslut fick vi upp den och nu har jag satt på benen och snart är den redo för att ställas upp. Ska bara ta ut min gamla säng först.

Som sagt så var jag hos Mickis igår. Vi hade en filmkväll. Jag, Mickis och Niklas gick iväg och hyrde två skräckfilmer. Den första vi såg var The Mist. Den var ganska bra, vart lite rädd där ibland. När den var slut så kom Sofie förbi och då började vi se på den andra filmen och den kommer jag inte ens ihåg var den hette. Den behöver nästan inte nämnas för den var så sjukt dålig, nästan skrattretande.

Nu ska jag få skjuts av mamma till Sofie. Och därifrån ska jag, Sofie och Mickis åka in till stan. Det är utgång som gäller. Inte så taggad men det är bara att åka om jag inte vill vara kvar. Ha en bra lördagkväll! Ciao.

PUSS

Kom precis hem från Michaela. Har varit där hela kvällen, en liten filmkväll. Berättar mer imorgon för nu ska jag sova. Godnatt.

RSS 2.0