Chill

Sitter här hemma och gör ingenting. Småtittar på You got served ibland men annars, NADA!

Idag efter att jag åkte till centrum och hämtade grejer så hämtade Carina och Mickis mig där och sen så åkte vi till IKEA. Länge sen jag var där, så då var de extra kul. Jag älskar nämligen IKEA. Jag handlade dock ingenting men de skadar ju inte att titta lite. Men Carina och Mickis köpte en massa nya saker till deras nya lägenhet som dom flyttar till nästa vecka. Kommer att sakna mina kära grannar. När vi var klara där så vart vi skjutsade till Mickis pappa och sen var vi där hela tiden. Spelade Nintendo Wii och andra grejer. Vid nio gick jag hem för hon skulle iväg. När jag kom hem satte jag mig framför tv direkt har även spelat lite biljard med Casper.

Och nu är jag här!

Over and out

fredag morgon

Jahapp, nu är man vaken då! Har sovit cirka fem timmar och är astrött. Var hos amanda inatt till halv fyra. Hon, jag, Mickis och Dennis hade filmkväll.
Varför jag är uppe såhär tidigt är för att jag ska till centrum och hämta lite grejer. Annars hade jag legat i sängen och sovit just nu. Det är ju lovvecka här så dom flesta ligger och sover minst till tolv nästan.

Dom senaste dagarna har jag inte skrivit någonting, har inte varit hemna så mycket. Men jag och Mickis bakade scones i onsdags. De vart jättegott! Annars har de typ bara varit filmnätter flera dagar i rad. Vi har sätt allt ifrån Fjorton Suger, Linas Kvällsbok, På andra sidan. m.fl.

Nu ska jag inte stå här och tjata. Bye

yawn

Gäspar så att tårarna nästan forsar ur ögonen på mig, lite ont i huvet har jag också. Så för min del väntar sängen. Är tröttare än vanligt vilket är helt sjukt eftersom jag gick upp så pass sent :/ Men jag klagar inte, de är bara bra. Har gått och lagt mig alldeles för sent dom senaste veckorna.
Så godnatt iallafall.

utmattad

kom precis in från en 45min långpromenad. Shit, de var skitkallt började blåsa som fan mot slutet. Aja, nu har jag iallafall gått promenaden som jag tänkte gå i lördags :P Ett + var också att jag tog med mig hunden ut för då kommer mamma att bli glad, men nästa gång följer han inte med. Kan inte slappna av när han håller på hela tiden.. Och de är de som lite är poängen att gå ut, få lite tid för sig själv.

Idag sov jag till tre ungefär :/ Fast de var för att jag fastnade framför Oscars galan inatt. Den slutade klockan sex imorse och de var då jag gick och la mig. Galan var riktigt rolig. Han som "hostade" var en skönig. Kul! Dock tyckte jag inte att de var rätt film som vann "Bästa Film". Men jag är ju inget filmproffs, haha. Alla filmer verkade vara stor filmer så de var ganska svår konkurens (stavning?).

Nu ska jag chilla för jag har inte ork till något annat, helt slutkörd. Och jag som är förkyld och allt. Har varit de i en vecka nu. Jag har inte ont i halsen längre men de kanske kommer tillbaka eftersom jag är så dålig på att klä mig när jag ska gå ut :P

Kramar

Now I sign out for tonight

Nyduschad och iklädd pyjamas sitter jag här igen. Redo för sängen snart känner jag. Fast först ska jag måla naglarna, vart trött på de svarta jag har haft i några veckor nu, den nya nagelfärgen kommer att bli Glowing Ruby. De bästa med de är att jag tänker på sommaren när jag har de på mig. Använde nämligen de ganska effektivt i somras. Bara bra minnen medföljer :P

Nu har jag inte mer tid att sitta här och babbla. Godnatt!


Favoritfilmen

Går nu på kanal 5. Before Sunset som på svenska heter Bara en dag.

image68

Älskar <3

Inge vidare

Då var filmen slut, var ingen höjdare precis. Mest äcklig, ingen film jag rekomenderar för någon. De enda jag är nöjd med filmen var att de var rätt människor (enligt mig) som överlevde :P Och för de kan man ju inte tycka om en film.

TIttar nu på Miami Ink. Love that show! Vill ha en tatuering så jävla mycket. Vet bara inte vad och de är inte så att man bara går till en studio helt plötslitgt och tatuerar sig. Måste tänka noga innan man gör något med tanke på att man ska ha tatueringen hela livet. Helst vill jag ha en som betyder något, en text som sitter i nacken. De är de enda jag vet annars så står de rätt stil med inspirationen.


A

....

Då var man uppe, eller jag har varit de ett tag :P Iaf en timme eller två ;)
Inget att se framemot denna dag. Blir lite mer film, fast dock ingen Beck. De är nämligen Beck helg på tv1000 och de är de enda jag har tittat på. Somna till och vakna till ... Nå, de blir Wrong turn 2: Dead end. Någon film som brorsan hyrde igår. Kan ju lika gärna titta på den innan mamma ska lämna tillbaka den, har ändå inget annat för mig.

Skulle egentligen vilja gå ut på en promenad eller jogga. Men skulle helst vilja ha sällskap och sen så är vädret inte de bästa, snarare suger vädret. Har tame fan regnat hela natten. Grått och tråkigt.



tack och hej

Här kommer bilder på godbiten

Jake Gyllenhaal

image64

image66

läs om ni vill

Första gången jag är inne här idag. Har inte haft något speciellt för mig men har ändå inte orkat gå in en stund för att säga hej eller något i den stilen. Tidigare idag tänkte jag ta en promenad man måste ju passa på innan de blir mörkt men de får bli imorgon istället. Känner att jag verkligen måste.

Just nu sitter jag bara och ser på tv. Önskar att jag hade något roligare för mig men jag är iallafall inte dödsuttråkad. Har något att smaska i mig framför tvn och det jag har är tablettaskar med tuttifrutti. Som jag älskar och inte har ätit på länge. Skulle kunna äta hur många som helst :)

Fortsätter att se på rullen nu, Day after tomorrow med godbiten Jake Gyllenhaal i. Något att ha ögonen på en sen lördagkväll. Goodbye

Ensam

För tillfället är jag hemma själv, lugnt och skönt. Mår inte toppen så de är bara bra. Och när mamma kommer hem så har hon lite tidningar med sig till mig :) Älskar att ha lite kul att läsa på fredagkvällar speciellt när de inte är så mycket på tv. Just nu är de iallafall Den tredje vågen. Svensk film som går på trean. Har inte sett hela men de första filmerna är riktigt bra.

/a

SOVA NÅGON?

Har sjuuuukt tråkigt. Funderar på att sätta mig ner och läsa en bok. De sitter aldrig fel och jag läste ju faktiskt ut min bok som jag har läst sen september igår så de blir dags att börja på en ny. Varför de tog så lång tid att läsa ut den vet jag inte, den var ju riktigt bra och jag tyckte om den från början hade väl bara inte orken och lugnet att sätta mig ner och läsa :/ Men jag har faktiskt några olästa nya böcker i min bokhylla så nu är de bara att sätta igång och läsa dom. Det kan bli ganska skönt ändå. När jag väl börjar läsa så är de svårt att sluta.


Nästa bok blir alltså: En del av mitt hjärta av Mathias Björk.

Home

Nu har jag varit hemma en stund, vart en snabbis ner till centrum. Pratade lite med tjejen på kansliet och fick ett par nycklar. Jag ska även få väska, väst och lite såna saker som man behöver som tränare. Egentligen skulle jag börja med träningen på måndag men eftersom de är lov så flyttar vi fram de en vecka. Vilket ändå är ganska skönt för då kan jag förbereda mig lite bättre.

På påsklovet bär de av till Tyskland för mig och mina två bröder. Vet inte vad jag känner om de. Men de blir väl kul, bra att man har syskon ibland ändå.

För stunden har jag inget mer att säga, bye.

Fredag

Såhär tidigt har jag inte varit påklädd och redo för att gå på länge. Dom senaste dagarna har jag sovit ganska sent ändå. Jag har ingen aning om vad de beror på, eller de kan ju ha varit efter helgen kanske. Fick ju inte speciellt mycket sömn då. Min förkylning kommer ju också därifrån och den har inte gått över än... Hoppas den har gått över till på måndag för då ska jag träna.

Men nu måste jag kila, ska iväg och hämta lite nycklar och sånt.

Kommer in senare, ciao.

Hemma

Nu är jag hemma igen, vart ganska sent idag. Brukar annars inte vara hemma hos Mickis så länge. Tidigare som sagt så tittade vi på fiim och det vart Harry Potter - Fenixorden. Jag älskar den filmen den är så jäkla bra, fast de är alla HP filmer men ändå. När den var slut så satte vi på Coyote Ugly en annan film som också är väldigt bra.

Dags för mig att duscha nu, klockan börjar bli mycket och jag vill inte börja duscha alltför sent.

Godnatt :)

Goddagens

Sitter och väntar på att Amanda och Mickis ska komma hem, vi ska nämligen ha en liten filmkväll och då är de klart man är med. Vet inte vad vi ska se än, men de löser sig alltid.

Halsen är inte direkt bättre idag :/ Har också blivit förkyld, riktigt täppt i näsan. Så nu kan jag knappt andas. asjobbigt. Och på allt de så hostar jag och mår illa. Vilket helvete man kan ha :P

Vädret är fint iallafall, men jag tycker bättre om natten, haha. Ne men jag är en nattmänniska. Förutom på sommaren då tycker jag om hela dygnet :)

Nu ska göra mig iordning så att jag kan gå precis när dom kommer. Pussar

Vackert

image63

Så här såg de ut utanför mitt fönster tidigare idag!

Kvällen

Känns som om man håller på och bli sjuk. Har en jäkla pain i halsen. Gör ont bara jag sväljer. Beror väl på mina promenader i lördags. Jag menar de var ju inte speciellt varmt ute om man säger så och fötterna var som isbitar. Hoppas att de går över snart för de är så irriterande att ha ont i halsen och på något konstigt sätt så får jag alltid jobbigare att sova ...

Tittade på Gossip Girl alldeles nyss. Längtar till nästa vecka även fast jag redan har sett de avsnittet :)

byebye

Tisdag

Ja, nu kommer äntligen en resumé om helgen.

I fredags var de iallafall fest hemma hos Mickis. Var egentligen meningen att vi skulle ha en filmkväll med Nicklas, Dennnis och John. Men när de kom ville dom festa så vi bjöd dit en massa folk och det spelades hög musik. Trevligt trevligt.

Lördagen var man ju astrött men vaknade runt elva och jag gick till Amanda och där åt vi frukost och tittade på Saw 4. Sen så brände vi lite skivor till kvällen för vi skulle nämligen på Lindas 18års fest. Gick hem duschade och fixade mig. Sen åkte jag, Mickis och Manda och mötte Sanna och Malin i centrum och sen åkte vi till lokalen där festen hölls. Vi bänkade hos på övervåningen med musiken och spelade kort. Sen kom Nicklas, Dennis och John och såklart började dom dansa. Var roligt att träffa alla gamla vänner från förra skolan :) Var väldigt länge sen. Efter bråk och stoj när festen var slut så var vi hemma vid kvart i fyra. Då var man ju lagom trött och ännu värre var ju att vi hade gått hem därifrån.

Den natten sov jag ungefär tre timmar. Hade ju inte lite ont i benen när man vaknade, har inte gått så mycket på länge. Sov så jäkla dåligt och sen ringde Mickis och väckte mig vid nio. Jag gick hem till henne och där satt vi och tittade på tv. Gjorde te och åt frukost, snackade om gårdagen. Sen kom Dennis och John och dom satte sig med oss och vi chillade. Amanda kom senare och då tittade vi på Saw 4 igen eftersom alla inte hade sett den :P Resten av dagen tog vi de bara lugnt. Runt åtta tiden var de dags för Dennis, Nicklas och John att åka hem till Hedemora så vi sa våra hejdån och sen så satte vi oss och såg på tv.

Igår var jag med Mickis. Gjorde inget speciellt. Såg på vänner.

Just nu sitter jag bara här och lyssnar på lite musik. Dom senaste dagarna har jag varit så trött så att så fort jag vaknar så somnar jag om, då blir de att jag bara sitter här och ser på tv. De var allt om dom senaste dagarna. Ciao

Sussa sött

Det har varit en väldigt händelserik helg. Roligt men jag är skittrött. Har sovit 8 timmar sammanlagt på hela helgen. Ikväll kommer jag nog att sova ganska gott! Detaljer från allt kommer imorgon orkar inte nu. Så godnatt :)


PARTY IKVÄLL!!

Hello sitter hemma hos Amanda. Vi har tittat på saw 4 var tvugna att ta de lite lugnt efter gårdagens festande. Och nu så håller vi på och fixar till kvällen. Vi ska på en kompis 18års fest kväll, är riktigt taggad. Det var väl allt för nu och kanske idag kommer ha ganska fullt upp.

Ha en bra lördagkväll :) För de ska jag ha!!! Pusss och kram skumbanan!

På väg ut

Nu ska jag gå och möta mickis, hon är på väg hem till sin mamma. Kul att göra någonting idag iallafall! En promenad är ju aldrig fel.

Ciao

Alla hjärtans dag

Ja, denna dag får man väl ta som vilken dag som helst. Vad annars ska man göra. Ska inte låta allt för negativ för jag unnar alla som har pojkvän respektive flickvän lycka och alla lite extra idag!


Annars sitter jag bara här och gör ingenting. Hoppas att de går någon bra film på tv ikväll en kärleksfilm skulle inte sitta fel :P

Allesammans ha en underbar Alla hjärtans dag!

hjärta & gympa

Imorgon är de 14 februari och alla vet väl vilken dag de är. Alla hjärtans dag. Inget jag ser framemot sådär, men egentligen har jag inget emot själva dagen. Skulle bara vilja kunna fira den själv med en egen kärlek. Vem vill inte de? Kärleken är ju en av de viktigaste sakerna i livet. Nu orkar jag inte tänka mer på de, kommer bara känna mig mer ensam.

Kollar på Fråga Olle, ett kul program lite tråkigt att de bara är en halvtimme. Känns mer som om avsnitten är runt en kvart.

Har lite goda nyheter, fick nämligen ett samtal från gymnastiken idag och jag ska börja träna en gympagrupp med tjejer i fornuddens skola. De kommer att vara jag och två till tror jag. Om två veckor ungefär så börjar jag, innan de så ska jag hämta nycklar och sånt nere på kansliet. Det kommer att bli skitkul :) Kommer jag också att ha något att göra, jobbar ju inte speciellt ofta. Och med de kom jag på att jag måste söka ett nytt jobb måste tjäna ihop mer pengar, mycket att göra till sommarn och sånt. Kan ju inte gå omkring och vänta på att dom ska ringa och säga att jag ska jobba. Då kan jag lika gärna har ett till jobb, ska bara hitta något först. Vilket blir den svåra delen.

allt för nu, ciao

De jag inte kan leva utan


Matt White - Moment of Weakness
Melee - Built to Last
Melee - Frequently Baby

Musik är livet!

HUNK

image62

Hola

Ligger i sänger och kollar på "How to lose a guy in 10 days", ser på den rätt så ofta men jag tröttnar aldrig på den. Medans jag ligger här ska jag även fixa lite i min kalender, har inte skrivit i den på länge för jag orkar helt enkelt inte ibland. Kommer också sitta här vi datorn och kolla allt de vanliga som jag brukar göra när jag sitter vid datorn.

Over and out

Godnatt

Ja, de var allt från mig idag dock så har jag inte varit så aktiv idag men ändå :P

Sovgott allesammans.

Tisdag kväll

Skrev inte så mycket igår, men på kvällen mådde jag inge vidare så jag hade inte orken att skriva något. 

Idag mår jag lite bättre, men känner mig fortfarande lite hängig. Tidigare idag var jag inne hos Mickis. Berättade för någon månad sen att jag var med och spelade in en film till henne och några av hennes kompisar till skolan. Då filmade vi bara en dag och sen vart de inget mer me de vi vart inte klara så idag var vi igång igen. De var sista chansen för dom att hinna klart så idag gällde de. De var nästan bara jag som var med i filmen idag och fyfan aldrig igen. När de väl gällde så började jag bara skratta och de var inte världens lättaste att sluta. Sen har jag ingen precis "skådis ådra" i kroppen så jag kunde inte ha pratat med mindre känsla. Efter en timma ungefär var vi iallafall klara och skönt var de! 

Annars denna kväll har jag sett på Gossip Girl och nu ser jag på Armageddon. Som jag faktiskt aldrig har sett tidigare, ganska ofattbart för jag är en filmälskare och har velat sen den här filmen i flera år, men de har ändå aldrig blivit av konstigt nog :P

Idag sitter jag vid min vita macbook. På min andra dator har sladden gått sönder så jag kan inte ladda den. Så jag är tvungen att sitta vid den här, tycker inte om de för att jag förstår tyvärr inte på mig den här datorn :/ Någon som kan den får gärna hjälpa till ;P 

Nu har jag inget mer på hjärtat för den här gången, over and out.



Allt gick bra

Now Im home again. Ögonblicket av fasa som jag väntade på var inte så illa som jag trodde att de skulle vara. Stack bara till lite när hon tog bort mina stygn annars var de ingen stor grej alls. Men jag är väl drottningen på att överdriva och se saker från den negativa sidan... Skönt att vara av med dom iallafall, nu kanske de äntligen kan sluta klia.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, bara jag inte somnar för då kommer jag aldrig somna inatt. Och mina sena nätter måste få ett slut. Få in mina rutiner som jag hade för en månad sen. Då kunde jag sova riktigt gott om nätterna och jag var riktigt trött på kvällarna och de var innan tolv.

auf wiedersehn


Uppe och hoppar

Nu är jag vaken och oh my gud vad jag är trött. Har inte sovit många timmar denna natt. Iallafall nu ska jag til doktorn tillfället jag fasar. Usch och fy! Enligt min mening kan tråden sitta kvar hur länge den vill jag vill inte att någon ska dra ut den :/

Men nu måste jag rusa till bussen. Ha en bra dag! ciao

Söndag

Sitter framför tv och njuter av lite vindruvor. De ända som är hyffsat nyttigt av de jag har ätit idag :P Men söndag är ju en liten svullodag. När jag vaknade idag de första efter frukosten var att äta en hallongrotta som min mamma hade bakat och riktigt gott var de. Har precis tittat klart på Runaway Bride, även tittat lite på Wallander men nu ska jag se på Cold Case, ny säsong som börjar och de slutade väldigt spännande.

Gjort inget idag, bara legat framför tvn idag.

Imorgon ska jag till doktorn. Åhh, jag vill inte. Inte förtjust i doktorer precis. Ska ta bort mina stygn absolut inget jag ser framemot, tycker inte om smärta och speciellt inte på huvudet. Och till råga på allt är de 9.15 jag ska dit fattar inte hur jag ska orka upp.

Au revoir

Godkväll

Jag och Casper sitter och spelar Guitarr Hero. Jag är inte den bästa men de är kul. Innan vi började spela så kollade jag på Titanic som just nu går på trean. Ska nog fortsätta titta på den, men tänkte spela några rundor till först. Filmen är ju faktiskt tre timmar lång + reklam så den kommer hålla på ett tag till om man säger så.

Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Försökt lära mig photoshop lite bättre, går väl sådär. Får de inte att funka som jag vill ibland. Men om några veckor ska de förhoppningsvis gå lite bättre.

Nu måste jag vidare, ciao.


Lördag

tjenixen sitter här och gör absolut ingenting förutom att lyssna på lite musik. Här hemma är de ganska tomt. Inga småsyskon på nära håll, vilket är så jävla skönt. Kan man äntligen slappna av på riktigt! Och de kan man inte göra här så ofta...

Igår var jag med Mickis. Vi lagade mat, tacos och sen så satt vi och tittadë på film hela kvällen. Sen gick vi in till mig och sov.

Inget planerat för idag, känns som en ta de lugnan dag asso. Har inte lust att hitta på något, jag menar jag sitter här framför datorn iförd pyjamas. De säger väl nåt.

Kramar


Mitt på dagen fredagen

Nu har jag precis kommit in från en promenad med min vovve. Gick väl sådär :/ Maximus tycker att de är roligare att följa efter andra hundar än att göra de han faktiskt är ute för att göra.

Annars här hemma sitter jag bara vid datorn, faktiskt ingen tv än ;P Ne, men jag håller på och gör lite saker i photoshop och de håller mig fullt sysselsatt. De är riktigt skojsigt. Är bara nybörjare men träning ger färdighet. Så tillslut kanske de kommer upp något snyggt här på bloggen.

jao, de var allt /A

Fredag

Nu är jag iallafall hemma. Ganska skönt att sova borta förengångskull. De kan man kalla lugn och ro. Hade inte de lättaste at somna men de beror ju mest på att jag var så jäkla pigg när vi gick och la oss.

Idag börjar helgen. har inget planerat för tillfället men de är sånt som bara brukar komma. De är ju inte alltid man måste göra något heller :P  Jag trivs nog alldeles för bra i min hemmamiljö. Ibland vill jag absolut inte lämna mitt näste.

Allt för stunden, bye bye äppelpaj.

Låten som går dygnet runt hos mig

OneRepublic - Stop and stare.



Tamefan en av de bästa låtarna på länge

Godnatt

Fortfarande inne hos Mickis och här ska jag stanna hela natten lång. Hon är hemma själv så vi bestämde att jag skulle sova här. Nu sitter vi och ser på Vänner och dricker lite te och äter goda mackor. Efter så ska vi sova.

Så nu tackar jag för denna dag och säger sovgott!

-

Sitter inne hos Mickis. Ser på vänner, som är ganska så vanligt när man är här :P Finns oftast inget annat att titta på och då blir de Vänner som gäller.

Tidigare idag har jag bara varit hemma. Tittat lite på tv och varit inne på datorn. Behöver rensa den litegrann, har så jäkla mycket saker på den.

Efter träningen igår har jag faktiskt lite ont i axlarna. Gjorde ju lite hjulningar och sånt och jag är inte van så igentligen får jag skylla mig själv. Måste stretcha innan nästa gång.

Nu har jag inget mer på hjärtat så nu tänker jag fortsätta se på Vänner istället.

Hej så länge. 

Hatar rubriker

Nu är jag hemma igen. Har varit på gympa har själv inte gympat men jag har varit där som tränare. De kommer jag göra lite mer framöver. Ska nämligen nästan ha en egen liten gympagrupp som jag ska träna en timme på tisdagar. Ska bli riktigt kul :) Får pengar för de också! Helst skulle jag vilja vara med och göra alla övningar kände hur de bara kliade i hela kroppen för att jag också ville göra. Har ju en gång i tiden faktiskt varit gymnast. Saknar de väldigt mycket.

Snart är middagen klar, Lasagne står på menyn som är en utav favoriträtterna. Gottgott, är hungrig så de kommer sitta bra. Sen blir de väl mest kopppla av litegrann framför tvn och kanske läsa lite bloggar. Måsta ju komma ikapp nu när jag inte haft tillgång till datan.

Over and out!

Goddagens

Jaa, nu har jag sett sex avsnitt av Lost och mer blir de men inte nu för jag har inte tid. För nu kommer en väldigt sen helgresumé.


Fredag: Jag, Mickis och Manda åkte hem till Mehlie. Lite senare kom Niklas, Patrik och Danne. Krök var på gång. Riktigt kul var de med dom var ju så länge sen man sågs. Runt elva så gick jag, Mickis och Manda vidare till Jesper. Jag och Mickis var bara där i en timme sen åkte vi hem och slaggade istället.


Lördag: På dagen var jag med Manda och Mickis, såg på film. Sen så skulle dom träffa Nicklas och Dennis så då var jag hemma hos mig och tog de lite lugnt, städade lite. Sen på kvällen kom Mickis och Nicklas och knackade på och jag följde med in till dom istället. Var inte där så länge.

Söndag: Gjorde inte så mycket på morgon. Vid fyra-femtiden så gick jag in till Mickis och Manda och vi såg på Vänner. Tog de lugnt bara.

Här kommer också en måndags resumé.
Jag mötte Mickis i centrum för vi skulle köpa en present till hennes lillebror Theo. För han fyllde nämligen sex år. Stor kille nu, fattar inte att de har gått så fort. Kommer ihåg när han var liten bebis. Där var vi hela kvällen, åt hans favoritmat till middag, korv och pommes. Sen vart de tårta, bullar, kladdkaka och presenter. Var där till åtta ungefär. En extra rolig sak var att alla gick omkring med partyhattar, kul att se :)
 

En bild på födelsedagskillen :)


 

image61

Nu räcker de så länge. Måste nämligen kila. Puss

Jaja

Har varit väldigt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Kan ju bero på att de har varit lankalas här. Min bror och hans tre kompisar. Så då fick man vara internetlös.

Helgresumé och bilder och sånt kommer, men inte nu eftersom jag inte sitter vid min data. Och för att jag försöker plöja igenom hela säsong 1 av Lost. Har ju den hemma och jag har ju nästan all ledig tid i världen. Sen tycker jag ju om den också ;P En så länge har jag bara sätt tre avsnitt men klockan är bara två.

Bye


RSS 2.0