Im home

Kom hem ifrån Gotland igårkväll.

Fyra Fantastiska Dagar.

Grät t.o.m när jag skulle säga hejdå, vilket jag vanligtvis inte gör. Men jag ville inte lämna dom :( Dessutom kom det ytterligare två stycken igår.

Nu är jag 18 också, de firades med stor middag i lördags, det var superkul :D

Orkar inte skriva just nu, bilder har jag också, cirka 800 har jag att bjuda på. Men inte på den här datorn, men det kommer.

Bye for now.

HEJDÅ på riktigt

Gomorron nu är jag uppe och ska packa klart det sista innan dom hämtar mig. Kanske också hinna fixa barret litegrann, var tvungen att tvätta håret precis innan jag gick och la mig. Stod inte ut med mitt hår.

Ja, det var allt för ett tag!

Nu hoppas vi också att det fina vädret som vi nu har fått idag håller i sig hela helgen och även för flera veckor framöver.

Au revoir, syns på söndag.

SISTA INNAN GOTLAND

Jag ska lägga in lite låtar på min mobil sen ska jag sova. Är riktigt trött och sen blir jag hämtad kvart i nio imorgon bitti.

Tror inte att jag kommer att skriva något på morgonen så det här blir mitt hejdå inlägg.

Kommer hem på söndag igen. Då lovar jag att jag skriver och bjuder på lite bilder.


Ha en helt JÄVLA underbar helg, för det ska JAG ha.

Byeeeeeeeeeee.

Ready to go

Nu är jag färdigpackad för att åka iväg till Gotland. Fast åker gör vi såklart imorgonbitti. Det tog sin lilla tid och jag har varit galet stressad hela kvällen. Nu kan jag äntligen sitta ner och slappna av.
Det enda jag har kvar att packa ner är kudde, ett par skor och en tjocktröja som man kan ha på kvällarna. Men det tar jag imorgon för kudden ska jag minsann sova med inatt också.

Det ska tas många kort så när jag kommer hem ska ni få se en massa. På lördag är det också två födelsedagsbarn i bland oss, nämlingen jag och Sofies bror Fredrik. Det ska bli kul.

Nu ska jag se lite tv och njuta av en lugn stund. Hoppas ni har en trevlig kväll, ciao.

Be mig så stannar jag kvar

Är hemma hos Mickis. Hon, Sofie och jag har varit nere i centrum och shoppat skor på rea. Själv kom man hem med två par, ett par kilklack och ballerinaskor. Handlade även en bikini och en ny pyjamas allt som jag bestämde att jag skulle handla :P Efter shoppingen gick vi och handlade lite mat och sen satte vi oss ute på ängen i solen. Var även nere i tvättstugan en stund, Mickan var ju tvungen att tvätta i sista sekund :P

Imorgon åker vi till Gotland, can't wait!  Även fast det bara blir i fyra dagar, vilket är lite tråkigt men absolut bättre än ingenting. Så hem och packa måste jag göra sen, har inte ens börjat... Vet inte ens vad jag ska ha med mig. Men det ordnar sig alltid. 



3 dagar
to the big day.

Goodnight

Jag är hemma nu, har dock varit det i sisådär en timme. Middagen var god, jag och Mickis delade på en kyckling sallad. Den satte sig väldigt bra i magen. Många roliga bilder blev också tagna har dom inte just nu, men ska se till att jag får dom.

Nu är det Criminal Minds som gäller och lite gott att äta. Och sen sova. Ska upp tidigt imorgon, ska åka och köpa skor, bikini och en ny pyjamas tror jag. Måste även packa imorgon (och jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig), för på torsdag morgon drar vi. Ciao

18:08

Sitter hemma hos Mickan. Hon håller på och gör sig iordning för vi ska möta Sofie och Sara och gå och äta middag på pizzeria hörnet.

Nu måste vi snabba oss lite, bye.

hello

Ynka fyra dagar kvar till min födelsedag!

detta väder kan man bli vansinnig på

och regnet fortsätter... bara öser och öser ner, mer och mer.

monday

Måndag idag, mer än halv juni har gått och sommarvärdet är skit. Inatt spöregnade de, åskade och de kom ett antal blixtar. jag ber till gudarna att det blir fint till helgen till min födelsedag och Gotland såklart.

Gårdagen spenderades i stan. Med shopping och café. Fick med mig två klänningar och två väskor hem. Allt för dryga femhundelappen. Sällskapet i stan var Mickis, Sofie och Sara. Vi började också planera lite om vad vi ska göra i sommar. Tänkte resa iväg någonstans men vi har inte kommit på något bra ställe än.

Jag skulle behöva åka iväg och köpa en ny resväska, ska ju som sagt resa på torsdag. Har inget att packa i. Ska inte vara där så länge men det räcker ju precis inte med en ryggsäck. Måste också köpa lite annat smått och gott, som en bikini och ett par sommar skor, som är lätta att kliva i.

later..

Klappat och klart

Nu är det bestämt att jag följer med Mickis och familjen till Gotland. På torsdag bär det av, happy :) Kommer hem på söndag igen. Det innebär också att jag kommer att fira min 18 års dag där. Vilket jag är väldigt glad över eftersom det inte lär bli något direkt firande här hemma. Istället kommer jag fira med min bästa vän och hennes underbara familj.

sleep tight

Det är dags för mig att gå och lägga mig snart. Är rätt så trött. Så med en ganska suddig bild på min vovsing säger jag godnatt.


snabb update

Midsommarafton igår. Sov till ett, gick upp och satte mig framför dumburken. Satt även ett antal timmar framför datorn. Sen kom Mickis förbi, helt oförberett. Bytte om och följde med hem till Sofie. Där var det mys i solen, trevlig middag och absolut sommar hits :) Kände verkligen att det var sommar då. Vid halv elva kom det lite folk och vi satt ute med tända ljus, sommarhitsen byttes ut mot party och det grillades korv. Vi tjugo i två gick allihop (även jag) till bussen. Kom fram till Tyresö C vid kvart över två och därifrån traskade jag hela vägen hem. Orkade inte vänta 30 minuter på bussen åt mitt håll så jag började gå och var hemma ungefär när bussen gick från centrum.

Idag har jag och mamma slappat. Huset är tomt eftersom dom två wild boys inte är hemma. Har ätit middag tillsammans och suttit framför tv med jordgubbar och glass, mumsigt. Nu lite mer tv tajm, ciao.

Wow

Jag tror att huset aldrig har varit så här tyst.

Mina syskon åkte iväg till Leksand imorse och kommer inte hem förrän på söndag. Dom ska fira Midsommar med pappa där. Själv sitter jag här och njuter av lugnet helt själv, totally wonderful. Inte ofta man kan göra det i mitt hus.  Självklart kommer mamma hem senare, hon är bara och jobbar. Så helt själv kommer jag inte att vara, men det gör absolut ingenting.


Ciao.


Film

För er som har missat så är det Moulin Rouge på tv just nu, tv3.

Till den så sitter jag och smaskar på daim.


lovely for the eye


Bad hair day

Vädret är finare än vad det har varit på flera dagar. Sol och helt molnfritt och här sitter jag iklädd mössa :/ Fast det beror faktiskt inte på vädret utan på att jag duschade tidigare idag och nu ser håret ut som jag vet inte vad, lockarna står åt alla håll och jag orkar verkligen inte fixa det. Så då fick mössan åka på huvudet.

Tärningar


Tisdag den sjuttonde

Ja, sitter här och gör ingenting.  Funderar på om jag ska sätta mig och kolla på en film. Vet inte annars vad den här dagen har att bjuda på. Vädret är sådär, åskade för någon timma sen men nu lyser solen genom de många molnen.

Igår var jag med Mickis. Hon kom hit en snabbis efter jobbet och sen åkte vi hem till henne. Mickis målade klart sitt rum och efter att det hade torkat så började vi att fixa garderoberna och ställa allt till rätta. Blev skitbra. Sen bjöds det på middag, kyckling gryta, riktigt gott. På kvällen gick vi ut på en promenad. Var skönt eftersom det var en liten sur-dag igår. Bråkade med pappa och sen fick man lite info som jag egentligen har väntat på hela tiden. Men det känns helt okej nu.


Later

hallo

Dålig uppdatering, jag vet.

Sov hos Mickis i lördags, gick hem till henne runt nio. Mötte henne på vägen så gick vi hem till henne tillsammans. Där satt vi och kollade på tv. Pratade med Tina och Steffe, alltid lika trevligt. När de hade gått och lagt sig låg vi kvar i sofforna och kollade på Braveheart. Hade aldrig sett den innan och det har jag fortfarande inte. Vi somnade såklart där. Jag vaknade upp vid sex och solen sken som bara den och himmelen var blå som det vackraste havet. Gick i allafall upp och gick på toa och sen gick jag och la mig igen. Sov i en timme och sen vaknade jag igen, hennes småsyskon hade nämligen gått upp och de spelade dator spel med en massa musik. Resten av morgonen halvsov jag fram till nio, då gick jag upp. Åt en trevlig familjefrukost, sen gjorde vi iordning oss. Åkte in till centralen och köpte pocketböcker. Tre var. Har bestämt att vi ska läsa i sommar.

På kvällen så gick vi på en promenad och köpte glass och cola light och satte oss på ett par gungor. Det var ritkigt skönt ute och avslappnat när det var ganska lugnt. Prata lite deep talk. Var ett tag sen. Gick hem till Mickis och var där en stund innan jag åkte hem.

Förresten, boken jag började på i lördags läste jag ut igår. Så nu är det bara att börja på en ny.

Peace out.

vi vill ha sol

Regnet öser ner utanför, så jag kommer förmodligen inte sätta min fot utanför huset idag.

Tur att jag har börjat läsa en bok då, har redan kommit halvvägs.

Lördag

Tänkte berätta lite om festen i onsdags, inte så invändigt.

Vi började med en middag som innehöll elva tjejer. Trevligt snack och god mat. Efter några timmar började det att komma lite folk och även musiken ändrades till party. Mer folk välde in och festen började. Det var dans, singstar, hoppa studsmatta så att man höll på att frysa fötterna av sig, men kul var det :) Bra som jag är så ramlade jag bara en gång. Och en gång när Molle fick ner mig på fallet. Annars höll jag mig hyffsat stadig :P Musiken var på nästan enda in till sista stunden. Vid två började folk att gå men dom sista gick inte förrän klockan fem. Då städade vi undan det värsta och sen var det bara att gå och sova. En kort sammanfattning om Sofies 18 års dag. Som vart riktigt lyckad :)



Själv är det två veckor kvar till min 18 års dag.

Den här gången så

Okej, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig på riktigt. Kom aldrig iväg härifrån, svårt att slita sig, det är ju tyvärr väldigt lätt att man fastnar framför datorn.

Så för sista gången idag, Godnatt.

Pömsig

Satan vad trött jag är, inte så konstigt efter den långa natten. Var ju som sagt på 18års fest igår och dom sista gästerna gick runt fem någon gång. Eftersom jag skulle sova där så vart det ju automatiskt att man stannar uppe tills alla har gått och sen så blir man ju pigg av att det är så otroligt ljust ut redan vid 2 någon gång. Efter att killarna hade gått så gick vi bums och tog bort sminket och borstade tansingarna och sen hoppa i säng. Sov dock inte många timmar, högst 5.Vaknade och gick upp vid halv elva. Har dessutom gått upp tidigt hela veckan. Inte konstigt att man nästan somnar sittandes här.

Mer info och bilder från festen kommer senare, men inte idag. Det orkar jag inte för fem öre.

Sovgott.

Idag är det onsdag

Och idag är det fest :D Grattis Sofie 18 år!

Vädret är inte det bästa, har regnat och nu små duggar det lite, får hoppas att det öppnar upp sig mot kvällen. Och att det inte blir så kallt.

Igår var jag och shoppade, kom hem med ett par skor, en plånbok, shorts och leggings. Det var inte rikitgt det jag sökte efter. Men jag ska fortsätta rundan idag men bara i vårt lilla centrum. Måste fixa klart presenten och kanske hitta något att ha på mig ikväll.

Nu måste jag klä på mig så att jag kan ta bussen. Bye

Brand new day

Kom precis innan för dörren, satte på mig mjukisarna och en tischa och nu sitter jag här. 

Ska snart gå och lägga mig, hade tänkt mig att ta en tripp till stan imorgon. Måste köpa något att ha på mig på onsdag och måste också införskaffa en present till födelsedagsbarnet.

sleep well

Tar cykeln ner till city när bussen slutat gå

Tog bussen ner till Mickis och nu sitter jag här hemma hos henne. Vi youtubar musik och har det härligt. Hon leker dessutom i photoshop som är lite extra kul.


Puss

Ny vecka, nya tag

Det är måndag och det är fint väder. Blåser lite grann men vem bryr sig om det när solen skiner.

Känner att jag måste åka in till stan, måste handla lite nya kläder. För på onsdag vankas det fest. En kompis har fyllt 18 och hon ska ha en middag/fest.

Ciao

just for a while

Ska slita mig från datorn och istället sätta mig och kolla på Moonlight som går på trean just nu.


Bye

The Wannadies - You and Me Song


Gårdagen

VARNING för mycket text.

Vaknade klockan halv elva ungefär. Går upp, sätter mig vid teven. Mickis ringer, jag gör iodning mig och dom kommer och hämtar mig i cab. Mysigt. När vi hunnit åka ungefär två minuter så kör vi på en flygande fågel. Den flög upp och landade mitt på gatan. Vi var tvugna att åka tillbaka och kolla på den. Man kan ju säga att han tvär dog. Fågeln gjorde till och med ett märke på bilen efter sig. Skrattade åt det i början men sen vart vi ledsna, hade ju faktiskt dödat en fågel.

Vart skjutsade hem till Mickis pappa. Där bytte vi om till bikini och hoppade direkt i poolen. Och självklart det först jag gör är att göra illa mig, kör huvudet rätt ner i botten. Slog i hakan och där är jag fortfarande öm. Bet mig även i läppen så jag har sår på insidan och så fick jag feta fläskläppen. Under dagen rev jag mig också på armen och ramlade lite hit och dit. Snacka om otur, jag tappar balansen lite då och då. Speciellt igår.

Iallafall när vi hade badat, spelade vi kubb. Lagen var, Mickis & Theo och jag & Nisse. Vi förlorade. När vi slutat spela satte vi oss på solstolar och solade. Efter en tid i solen klädde vi på oss lite kläder och så åkte vi hem till Mickis mamma en snabbis. Satt på balkongen i solen. Åkte hem till hennes pappa igen. De kom gäster, släktingar, en hel familj på 7 personer. Vart en stor middag med grillspett, fälskkarré, potatisgratäng, bea sås, sallader, mozarella, salsa med mango, tomat, avokade och massa godsaker i. Flera sorters ostar, abuergine röra, majskolvar och massa annat. Var länge sen man var så mätt. När alla var mätta och belåtna så gick vi ifrån bordet.

Hade inga bestämda planer så åkte in till gamla stan, traskade omkring där i någon timme. Sen gick till hamnen och där träffade vi ett par i 45 årsåldern med båt. Började prata med dom och de frågade ifall vi ville följa med till loopen. Självklart följde vi med men vi hann inte komma så långt. Vart nämligen stoppade av kustbevakning, för att han körde en gnutta för fort, egentligen inte en gnutta han körde i 20 knop när man bara fick köra i 7. Och vem är det inte från Kustbevakningen om inte Nils som har varit med på tv. Skitsnygg var han förresten och en härlig röst hade han. Kanske lite dryg. En polisbil kom och dom tog med sig mannen i vår båt och dom satte fast oss där. Han skulle komma tillbaka om dryga 40 minuter. Vi gick av båten, gick till en liten båtklubb där de var fest. Den tog slut och vi började gå mot tunnelbanan. Vi var ute i gröndal så vi hittade inte riktigt men vi kom fram tillslut. Tog tunnelbanan från Liljeholmen, åkte till slussen och åkte nattbussen hem. Kom innanför dörren runt kvart i tre ungefär.

Det var allt om denna knäppa men roliga lördagen.

Söndag

Har varit vaken i några timmar nu, sitter och kollar på tv. Tänkte gå och duscha.

Berättar om gårdagen i ett senare inlägg, har lite roliga saker att skriva.

Det är också 20 dagar kvar till den stora dagen!

puss

Här är min misse Rasmus

Ute på gräsmattan tidigare idag :)





Bad

På den här veckan har jag hunnit få lite färg (äntligen) och jag har även tagit mitt första dopp. Dock inte i en sjö utan i en pool, men den är inte uppvärmd. Skönt var det iallfall, jag var kvar sist. Gjorde lite volter och bara simma omkring.





Fredag

Jag vet att jag inte har skrivit så mycket på dom senaste dagarna. Har inte orkat, har jobbat mycket och varit skittrött.

Speciellt igår, det var ingen bra dag för min del. Okej den var jag inte sämst, men jag mådde dåligt. Magen var inte med mig och sen kände jag någon slags sorg. Var ledsen men jag vet inte riktigt för vad, kände för att gråta ett antal gånger. Folk tog studenten och var glada och alla verkade må så bra. Kanske var därför. Jag kommer som det ser ut nu aldrig att ta studenten, går inte ens i skolan så. Jag tror inte heller att jag kommer att få jobba så mycket, det är ju trots allt sommarlov nästa vecka på skolan och på sommaren tror jag inte att dom behöver så mycket personal. Saknar redan allihop, och vissa kanske lite mer än andra.

Inget mer om de, idag är det en ganska bra dag. Fint väder och chill. Tänk att det fina vädret har hållt i sig så länge. Hoppas att det är här för att stanna för lång tid framöver.

Fyller år om 22 dagar också, den stora dagen. Inte för att jag längtar sådär, känner på mig att det inte kommer att bli någon vidare födelsedag i år. Och så ska man väl ändå inte känna när man fyller 18.

Nu väntar jag på att Vinterviken ska börja, kommer på fyran om tjugo minuter.
Puss och Kram och ha en bra dag.

6 juni

Nationaldagen idag, ingen speciell dag egentligen. Firas ju inte på samma sätt här som i vissa andra länder. Alla är lediga men jag har inget speciellt planerat.

Godnatt

Funderar på att gå och lägga mig eller rättare sagt jag måste gå och lägga mig. Ska nämligen upp klockan sex imorgon, börjar jobber klockan åtta så jag måste gå hemifrån 07.05.  Fyfan, hur ska jag orka. Nej, men jag kommer orka och dagen kommer att gå skitbra.

Så det här blir den tidigaste kvällen på länge, väldigt länge.

Sovgott.


Dåligt uppdaterat

Har visst inte skrvit sen i torsdag. Har varit full rulle hela helgen. Picnic, fest, mys i stan, café. Nu har jag äntligen lite tid över och då sitter jag inte ens hemma. Är på mammas jobb, hon jobbar typ i globen så jag åkte hit direkt efter jobbet. Underbar utsikt. Såhär skulle jag vilja bo.

Nu funderar vi på att åka hem.

Ciao.

RSS 2.0