Valborg

Ligger i sängen hemma hos Mickis, sov här inatt igen. Mickis gick precis iväg till skolan så nu är jag hemma själv.

Igår som sagt jobbade jag och det var skitkul, spelade King och det vart lite vattenkrig och solande. Nästan så att man vill jobba längre. Jag och Mickis åt middag hemma hos mig igår, mamma hade lagat kött i gräddsås med potatis. Så hela familjen satt ute och åt på verandan. Skönt att man äntligen kan sitta ute. Var hemma här igen runt tio och då tog vi det bara lugnt.

Idag är det Valborg och det verkar som om det bara blir lite chill, dom flesta ska tydligen inte göra något. Men det är helt okej med mig.

Kram

Tack för det braiga vädret

Idag har jag jobbat, wiie. Älskar det :) Ordet uttalas GLÄDJE. Är just nu hemma hos Mickis och vi ska snart ta bussen hem till mig där vi ska äta middag och jag ska även få min nya telefon, äntligen. Nu ska den bara laddas i sexton timmar minst, det är den jobbiga delen men imorgon är den redo för att följa med mig ut.

Nu ska vi skynda oss så att vi inte missar bussen, ciao.


Måndag

Är hemma hos Mickis. Ska sova här för att hon är själv. Just nu tittar jag på Gladiator som går på Kanal 9. Skitbra film som alla borde se. Medans jag sitter här så är Mickis i badet.


Imorgon eller på onsdag tror jag att jag kommer att få min mobil :) Ska bli nya mobiler för hela nilsson familijen. Casper min yngre bror har redan fått sin och nu är det bara två kvar..

puss

drömma mig bort i några timmar

Nu börjar det att bli dags för att gå och sova. Är trött även fast jag inte har gjort något speciellt idag, har mest suttit framför teven.

godnatt.

Tatuering

Min pappa har precis tatuerat sig och då tatuerade han in mitt och mina syskons namn och fördelsedatum på ryggen.

Sä här vart den, riktigt snygg faktiskt.

image95

Den här är på väg hem till mig

Kommer att få den någon gång under nästa vecka, äntligen en ny liten älskling att ta hand om ;P

image94

VÅR

image91

image92

image93

Wonderful spring

Igår var en bra dag

Hallo hallo. Faktiskt på hyfsat bra humör idag, med tanke på att min mage inte vill hänga med mig. I och för sig sitter jag ju fortfarande i pyjamas men det är tillåtet på en lördag.  
Vaknade ganska tidigt idag, lite svårt att sova när man hör en massa hamrande, bankande och väsen ute på gården. Har nämligen vårstädning här, men det är ett bra tecken på att vi börjar gå mot sommaren.

Igår var jag nere hos Mickis. Vi satte oss och solade på ängen som vi har gjort alla andra dagar den här veckan. Fick faktiskt lite färg, syns inte så mycket nu men lite fräcknar har börjat visa sig :) Runt fem så gick vi in, började bli lite kyligt. Beställde hem pizza och vi satte oss och mös framför en film. Bestämde oss senare för att ta en promenad och vi hamnade i Gamla stan. Men det var skönt, förutom att det var två koreaner som hängde efter oss. Men tillslut vart vi av med dom, för då skulle vi åka hem. Då frågade den ena efter Mickis nummer och sen kuta vi iväg. Såklart gav hon fel nummer, man vill ju inte precis ha dom efter sig. Väl framme i Tyresö C så gick vi hem till Mickis, jag hämtade min väska och senare drog jag hem till mig. 




You take my breath away


Torsdag

Nu ska jag börja göra iordning mig, jag ska nämligen ta en tripp ner till Michaela. Vi ska sätta oss på en äng och sola litegrann. Måste ju passa på nu när vi äntligen har sol, man vet aldrig när de blir dåligt väder igen.


Puss

nattrubrik

Nu ska jag byta kläderna mot pyjamas och sen så går jag och slaggar.

Godnatt.

SOL, Sol, sol

Några dagar sen jag skrev, känns nästan som jag har glömt bort bloggen litegrann. Men jag har faktiskt inte varit hemma så mycket heller och då blir det automatiskt att man inte skriver.

Både igår och idag har jag fått jobba :) Härligt som fan, med det underbaraste vädret på länge. Har bara varit ute i flera timmar med alla barnen.
Imorse hade jag ingen vidare lust att åka och jobba, mådde illa. Men det berodde mest på att jag nästan inte hade ätit någonting sen i söndags. Var inte heller planerat att jag skulle sova borta inatt, men så blev det och då så vart de ingen middag för min del. Somnade ganska tidigt igår, har varit ganska trött dom senaste dagarna så det var skönt.

Efter jobbet igår så åkte jag hem, hann typ vara hemma i tjugo minuter sen åkte jag till Mickis. Vi gick iväg till centrum och köpte oss något gott och sen så satte vi oss på gräsmattan i solen och snackade. Även senare på kvällen gick vi ut på en promenad.

Nu lite om helgen. I lördags åkte vi på en fest i Vendelsö till en kille som heter Erik. Det var trevligt, helt okej faktiskt. Runt halv två någon gång gick vi ut och hoppade studsmatta, det var lite roligt. Efter två nattbussar var vi hemma igen runt fyra tiden.

Söndagen spenderade jag och Mickis i stan. Åkte in till Gamla Stan och träffade Bella. Gick i lite affärer. Senare åkte vi hem och satte oss på pizzeria hörnet. Efter att alla hade ätit färdigt gick vi och hyrde film och sen gick vi hem till Mickis och tittade på den. Det vart Hairspray. Jag tyckte att den var bra och charmig. Vid nio gick jag och Bella, hon traska hemåt och jag gick mot bussen.

Ja, det var en gnutta om vad som har hänt dom senaste dagarna. Nu ska jag slappa för jag är lite smått trött. Bye.

Godmorgon

Eller jag har varit vaken en timme men ändå... Är då fortfarande hos Mickis. Sov såklart här för vem orkar åka hem sent på natten.

Snart är det påklädning som gäller och även sminkning. Vi ska gå ner till centrum och se på en modevisning.
För att det ska bli roligare att göra sig iordning så har Mickis satt på en skiva med lite gammal musik.

Känner att jag måste börja nu, så ha en bra dag. Ciao.

Ciao

Nu gör jag mig iordning för att gå ner till bussen. Ska nämligen till Mickis. Blir väl en chillkväll ikväll.

Ne, nu måste jag rusa. Goodbye.

....

Nu ska jag besöka drömmarnas värld. Önskar bara att jag hade en skönare säng att sova i, men den får funka för tillfället.

GODNATT!

Torsdag

Är hemma hos Mickis. Vi sitter i hennes rum och jag sitter framför datorn medans hon pluggar till ett prov hon har imorgon. Som sällskap har vi lite musik i bakgrunden.

Idag har vi finfint väder. Sol, nästan så att man bara vill lägga sig och sola på tomten. Dock blåser det lite men vem bryr sig när det äntligen börjar se ut som det är vår.



Ciao


Breath with no air

Idag har jag bara legat framför teven och typ halvsovit. Är fortfarande trött. Tänk vad för lite sömn kan göra mot en. Vädret är inge bra, det har regnat och nu är det grått och tråkigt ute. Gör ju bara så att man vill sova ännu mer.

Bara för att jag är lite tråkig och inte har något att skriva...

image89

Måndag

Nu är jag äntligen hemma efter en väldigt lång dag. Är väldigt trött höll nästan på att somna på bussen på väg hem. Fast jag har haft det kul, för det har jag alltid när jag jobbar. Jag älskar den där skolan, människorna och barnen och  ja, allt. Jag känner mig hemma. Idag iallafall så var vi och simmade på morgonen och det gick bra. Vart lite nerstänkt men man fick sig ett gott skratt ändå :) Sen bar de av till maten och efter det så var vi ute på rast. Och sen vart de en innedag och vi satt och spelade kort. Vi spelade tecken och jag och Molly vann. 191 poäng mot 25. Utklassning eller vad, dessutom så fick vi sammanlagt 31 kort och dom fick bara 4.

Nu ska jag bara vila för jag är så jävla trött. Var nämligen uppe till halv fyra, fyra inatt på grund av ett jävla kaos som inträffade här inatt.


Bye for now.

Godnatt

Snart ska jag gå och lägga mig, måste upp tidigt för att jobba imorgon. Börjar halv nio. Men först har jag lite jobb att göra på hemmaplan som är till gymnastiken som också tyvärr råkar vara imorgon.

Men nu har jag inte tid att sitta här längre.

So long

livet är surt ibland

Jag vill härifrån!

Jag vill bort, någon som vill följa med?

Skulle behöva rensa tankarna, synd att man är pank annars hade jag gärna rest någonstans.

Fy fan vad djurgårn är bäst

Gårdagen var väldigt trevlig. Jag och Mickis åkte först till Haninge där Johanna var. Var där en en timma ungefär, var musik och ölspelande. Sköna människor :) Där ifrån drog vi tre vidare till Bergfoten, var också trevligt. Träffa några bekanta och även några jag aldrig mött förut. Men alla var snälla :P Där var det sing star och musik. Kul med människor som bjuder på sig själv och bara sjunger järnet. Jag, Johanna, Mickis och Johanna gick runt halv två. Lämnade av Johanna och Mickis vid centrum medans jag och Johanna fortsatte mot Krusboda. Var hemma vid kvart över två.


Här hemma sitter jag just nu framför teven. Tänkte ha en chill dag är lite trött, tänkte hämta lite glass som jag kan sitta och mumsa på.

kramar

Lördag

Sitter hemma hos Mickis och kollar på tv. Ikväll är de utgång som gäller, ett tag sen jag var ute faktiskt. Men de ska bli kul. Då slipper jag också tänka på allt jag går och bär på just nu, ganska många tankar som går runt i huvudet. Inget jag riktigt vill dela med mig av men jag kan säga att det handlar om det stora ordet på K. Kärlek. alltså.

Nu ska jag fortsätta se på filmen, over and out.

Nighty night

Nu är det dags var mig att gå och knyta mig. Börjar bli riktigt trött, inte så konstigt med tanke på att jag har suttit här hela dagen. Nej, men på riktigt nu kommer alla gäspar :P Ett tecken på att man måste gå och sova eller åtminstone lägga sig ner.

Godnatt!

bjuder också på en bild med ett väldigt sött par!

image88

Vanessa Hudgens

Jag har inget att bjuda på så istället så får ni en bild

image87

Slappa

Här har det precis ätits middag och nu sitter jag framför teven. Denna fredag kommer jag nog inte göra så mycket annat, är lite trött så slappa passar rätt bra om inget annat dyker upp förstås. Till fredagstv så har mamma köpt mango sorbet som jag ska sitta och mumsa på :)

image86


A

Ny design

Då har man en ny header, tack så mycket Mickan för att du la ner tid och gjorde den åt mig!  Asnöjd :)

Nu ska jag gå och städa i mitt rum, sen jag har kommit hem har jag mest slängt allting på golvet. Men nu känner jag att jag måste få ordning. Får nästan lite panik känsla.

Godkväll.

Jobb

Är man hemma igen då. Har haft en rolig dag och det har varit skönt att komma ut. Var på avdelningen Bläckfisken, där har jag varit ganska mycket på sistone, jag tycker att det är kul där men jag vill även vara på de andra avdelningarna. Fast jag träffar ju dom andra barnen ändå.

Annars ser jag på tv och slappar lite.

A

Full fart

Sitter just nu på bussen på väg till jobbet. Hann inte skriva hemma så nu får jag se ifall det här funkar. Inga andra planer har jag för dagen än men jag skriver när jag hem. Ha en bra dag.

-


Att bara älska någon utan att våga berätta det för personen är den största förlusten av alla

Borta bra men hemma bäst

Gissa vad jag är? Jag är hemma, i mitt hus och sova ska jag göra här också. Andra gången på ungefär tre veckor. Carina kom hem idag och hon ville vara själv så från och med idag så kommer jag att sova hemma. Ska bli rätt skönt även fast jag och Mickis har haft det bra hemma hos henne.

Idag så var Bella, Mickis och jag på pizzeria hörnet. De åt middag och jag var mest som sällskap. Men gratis dricka fick jag ändå. Sen gick vi och hyrde film och gick hem till Bella och satte oss och såg på filmen där. Vi hyrde Irene Huss. Sen gick vi hem till Mickis och där satt vi ett tag och chillade och sen så kom mamma och hämtade mig. Och nu sitter jag här.

Sitter just nu och kollar runt lite på internet efter en ny dator eftersom min är lite paj, enda problemet är ju att man har lite snålt om pengar. Men det ska nog gå och ordna, är i stort behov av en ny, jag lever ju praktiskt taget i min. haha.

Angående pengar så påminde det mig om att jag ska jobba imorgon, wiie! Ska bli roligt.

Kramar


Tjenare

Mickis och jag sitter just nu vid varsin dator och töntar oss :P Hennes mor kom inte hem idag så jag stannar här en natt till åtminstone. Tidigare idag så var vi på pizzeria hörnet, där åt vi middag. Det vart en ost och skink sallad med en fanta. När dom serverade maten så hade dom gjort brödet till ett hjärta. All dricka vi drack fick vi också gratis och det var fanta, te och varm choklad. Så det vart att vi satt där i ungefär två timmar kom hem vid åtta någon gång. Annars har vi bara spenderat dagen framför teven. Finns inte så fasligt mycket annat att göra.

Nu ska jag fixa min blogg litegrann, började redan för några dagar sen och nu känner jag för att fortsätta.

Ciao, A.


ny dag

Sitter och äter frukost just nu, lite sen kanske men bättre än ingenting.

Igår var de gympa träning som gällde, egentligen vill varken jag eller Mickis gå men vi var så himla tvunga. Men det gick ganska bra, var ändå bara tio barn som var där och det var inte lika skrikigt som första gången. När träningen var slut så kom mamma och hämta oss och vi åkte hem till mig och åt middag. Ceasarsallad stod det på menyn och det var riktigt gott. Var kvar hemma hos mig några timmar och såg på American Idol och när det var slut så skjutsade mamma hem oss till Mickis igen.

Idag kommer Mickis mamma hem från sjukhuset, hon har varit där i en vecka nu. Ska nog bli skönt för henne att äntligen komma hem.
Och jag kommer att sitta här ett tag för mickis slutar inte förrän efter fem någon gång. Men all tid ska jag inte lägga här så tack och hej leverpastej.

Helgen

Barnkalas och Inflyttningsfest
Fredagen började med att jag var hemma själv när Mickis var i skolan. När hon kom hem så började vi att göra oss iordning litegrann. Vid fyra så gick vi hem till hennes pappa, för Nisse fyllde 5. Där bjöds de på kladdkaka, muffins, popcorn och en massa godsaker. Spelades Nintendo Wii också för Nisse fick ett nytt spel i present. Runt sextiden så gick och mötte Bella i centrum, dom skulle få cider. Efter de gick vi tillbaka till Mickis mamma. Där fixxade vi klart oss för kvällen. Gick och mötte Sanna och Amanda i centrum tog bussen till masten och satte oss på Koh Chang. Det vart inte så låmgvarit för jag och Sanna åkte iväg och mötte Malin. Sen gick vi hem till Mickis och väntade på Manda och Mickis. När de kom så började vi sjunga singstar. Sjöng dock inte så l'nge för de började rull in lite folk och då hamnade man i köket isället med en massa ölspel. Fler och fler kom och de vart lite drag, de vart t.o.m bad för vissa. Vid ett, halv två började folk att dra sig hemåt och runt två tiden var de helt tomt. Sofie, Mickis och jag satte oss och titta på film och sen gick vi och la oss.

Bilder från festen:
  

Lördagen
Vaknade runt tolv ungefär. Då satt vi och kolla på tv och åt frukost. Sen började vi att klä på oss för dagen. Mickis och Sofie gick till centrum och då åkte jag hem till mig. Jag kände att jag behövde lite andrum och jag ville vara hemma en stund för att jag inte hade varit hemma på hela veckan. Hemma satt jag vid tvn och bara var. Åt också middag hemma, de vart tacos. Typ första riktiga middagen på hela vecka kändes de som. Resten av kvällen satt jag bara framför tvn. Såg på Vingar av Glas. Pratade lite med Mickis och vid elva så åkte jag hem till henne. Där satt vi och kollade på När lammen tystnar med lite godis och chips. När den filmen var slut så började jag att krusa Mickis hår. Jag kan ju säga att jag hade ont i armen efter, det tog ungefär tre timmar innan hennes hår vart klart. När vi var färdiga så gick vi och la oss.

Igår så var jag och Mickis inne i stan och shoppade. Åkte in vid två och var någon gång efter fyra. Med mig hem fick jag en jacka, två toppar från hm, en klänning, en t-shirt och ett linne från gina tricot och en kofta, sjalar, underkäder och en foundation från cubus. När vi var hemma i centrum så gick vi och köpte choklad, chips och cola för att jag, Mickis, Alexander och Bella skulle se på film. Kollade på Hur man blir av med en kille på tio dagar. Mickis krusade även Alex hår medans vi tittade på film. Det vart faktiskt ganska coolt. När filmen var slut gick vi hem till Maggan, där bjöds det på lasagne. Väldigt gott. Anton och Alex spelade gitarr, mysigt. Efter maten gick Anton och Jonte ut. Då satt vi alla och pratade, skrattade och hade det riktigt trevligt. Då spelade Maggan och Alex gitarr. Vid tio var de dags att gå hem, klockan började bli mycket. Väl hemma gick Mickis och duschade medans jag satte mig och tittade på Flightplan som var på fyran. När den var slut kom mamma och hämtade mig, jag slängde ner lite nödvändiga saker i en väska och mamma skjutsade mig tillbaka ner till Mickis. Där satt jag uppe en stund innan jag som alla andra gick och la mig.

De var allt från denna trevliga och roliga helg. Bye

Måndag

Ligger i soffan och slöar just nu, har gjort det ända sen jag vaknade. Vilket jag gjoerde för cirka två timmar sen. Finns inte så mycket att göra när jag är hemma själv ändå så då kan jag lika gärna ligga här. Är inget särskilt på tv så jag satte mig vid datorn istället. 

Senare idag kanske Mickis, Bella, Alex och jag ska åka in till stan och söka lite jobb. Är i stort behov av de just nu. På skolan där jag är har jag inte jobbat så mycket på sistonde och jag kan inte gå och vänta på att jag ska få jobba, då är de bättre att söka ett nytt jobb, som man kanske får jobba lite mer på. För pengar behövs, ALLTID.

A


Söndag

Lite dålig uppdatering på dom senaste dagarna. Men jag har haft ganska fullt upp. Jag ska berätta om helgen men jag orkar inte just nu. Jag ville bara visa att jag inte har försvunnit. Helgen har handlat om alltifrån fest, chill och shopping. Och imorgon börjar vardagen igen. Usch.  
Mer info fås imorgon.

Det var allt för denna vecka, godnatt.

Fredag idag

Nu har Mickis kommit hem från skolan. Lite senare ska vi hem till hennes pappa för hennes lillebror Nisse fyller 5år idag, stora killen. I kväll efter de lilla barnkalaset bär de av till Mickis igen och där väntar krök. Sen vet jag inte vad som händer..

Nu måste jag klä på mig sitter fortfarande i pyjamas, ska gå ner och köpa en present till Nisse snart. Och här måste de städas.

Byebye.


Hej, igen.

Nu har jag gjort om den, okej, den kanske inte är världens snyggaste men jag är inte precis den bästa heller. Man får väl vara nöjd med det man kan, sen så har jag gjort den i paint också vilket gör de ännu svårare. Gillar färgerna iallafall.

Mickis har kommit hem från stan och teatern verkade visst inte ha varit någon höjdare. Snart är det dags för sängen men inte riktigt än. Fast sitter här och gäspar så jag kommer nog att somna ganska fort.
Annars så sitter jag och kollar på CSI: Miami. En av de många favoritserierna jag har..

Ja, det här är förmodligen de sista inlägget för ikväll, så godnatt.

Will Smith

Sandor slash Ida är slut och för tillfället sitter jag och kollar på en film som jag har sett minst tusen gånger men aldrig tröttnar på, I.Robot. Och det är ju inte bara för att snyggingen Will Smith är med. Men oh my god vad han är het i denna film och vilka jäkla muskler, ohh säger jag bara.


Funderar på att göra om min blogg litegrann har tröttnat som fan på den för den är ju riktigt ful.. Får se om de händer någonting.. Om jag orkar, har inte så jättebra tålamod om saker inte funkar som jag vill :P

Över och ut.


Nudlar och choklad

Just nu sitter jag och kollar på Sandor slash Ida. En väldigt bra svensk film. De finns inte så många sånna, haha ;) För ett tag sen så åt jag middag, eller middag och middag, jag åt nudlar men de gick ner. Var ändå inte så värst hungrig och jag har annat att tugga på om jag vill ha. Som lite glass som jag redan har tjuvstartat på.

Ciao

Ensam hemma

Nu är jag hemma själv dock inte hemma hos mig, i mitt hus. Jag är hemma hos Mickis. Ska sova här nämligen. Just nu så är hon i stan med sin klass för dom ska se på teater och då stannar jag här. Hon kommer inte att komma hem förrän vid halv tolv eller nåt. Så de kommer att bli lite ensamt, tur att jag har film och glass att unna mig med. Annars skulle jag nog bli lite uttråckad.

Tidigare var vi i centrum, fick med mig lite smycken hem. Även lite bananer och bröd. Vi två bor ju själva i några dagar för att hennes mamma och bror ligger på sjukhus. Så något måste ju vi leva på.

Kramar

Torsdag

Jag har inget speciellt att dela med mig av så istället bjuder jag på en bild :)

image76

Godkväll

Sitter hemma och tittar på tv. Har gjort de sen jag kom hem från centrum och det var ju ett tag sen.
Som jag berättade tidigare som skulle jag åka till doktorn. De gick väl hyfsat bra, hade fått lindrigt eksem. Fick två recept och gick till apoteket. Där sa dom att jag skulle få vänta ett tag så jag gick in i centrum och kollade lite i affärer. Handlade ett nytt nagellack med en härlig sommarfärg och en brun utan sol. Efter en halvtimme så kom jag tillbaka och jag fick mina krämer som också kostade 269 kronor. Usch, vad dyrt. Så de ska man smörja in på handen varje dag i någon vecka.

Nu ska jag fortsätta se på tv, ciao.


Stockholm i mitt hjärta

Då har man inte kunnat skriva på flera dagar, men den här gången beror de inte på lathet utan att bloggen har varit knas eftersom dom har flyttat blogg.se.

Nu är jag iallafall hemma i Sverige. Äntligen! Ska veta hur mycket jag har saknat Stockholm.

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Men jag har ju bara varit hemma i en dag ungefär.
Senare idag ska jag till doktorn. Närmare bestämt klockan två. Känns som om jag går dit ganska ofta nu för tiden.

Over and out.


RSS 2.0