280209

Idag är det lördag, sista februari och det är fyra månader tills jag fyller 19, haha.

Händer inget speciellt idag, kommer förmodligen stanna här hemma. Puss


270209

Idag skulle jag egentligen följa med mina vänner ut men jag har tappat lusten helt och hållet för allt i princip så istället stannar jag hemma. God mat och en film tror jag att det blir, ciao.

just hit and run

Nu ska jag lämna datorn ifred och istället gå och lägga mig i sängen och kolla på tv och medans jag ligger i sängen ska jag njuta utav toblerone glass och riesen, mumma. Puss

en tanke

Ibland önskar jag att jag hade en anonym blogg så att mina vänner inte kan se, så jag för en enda gång skulle kunna skriva vad jag egentligen känner. Utan att någon ska behöva ta åt sig.


TVÅ BILDER PÅ MINA NYA CONVERSE




Moment of weakness

Idag har jag inte gjort så mycket annat än att gått ut på promenad med hunden. Annars har jag bara suttit inne och mest kollat på tv.

Nu sitter jag och kollar på repriser av Big Brother som går. Faktiskt ganska kul, följde ju själv den säsongen när det gick senast och det var cirka fem-sex år sen. Samtidigt som jag kollar på tv håller jag också på och städar mitt rum och fixar inuti min garderob. Det går sådär, jag har inga förvaringslådor, så jag får göra i ordning det lilla jag kan.  Pusselipuss

dear tuesday

Kom hem för typ cirka 40 minuter. Har hunnit ätit middag och nu sitter jag och kollar på Tila Tequila.

Idag har jag varit med Mickis i stan, vi åt lunch med Carina och sen åkte vi och kollade i affärer. Jag hittade en ny partyväska med nitar och sen en halsduk som man kan använda som klänning bl.a. Dock tror jag mest att jag kommer att anända den som halsduk. Efter allt handlande gick vi och hälsade på mamma en snabbis och sen åkte vi hem till Mickis. Vi köpte med oss semlor och när vi kom hem kollade vi på en film och åt semlor. Senare städade vi Mickis garderob medans vi lyssnade på musik. När vi städat klart vart det bara tv tittande. Niklas kom förbi. Jag och Mickis gick till Pizzeria hörnet och köpte mat och sen satt vi resten av tiden framför teven.

Nu ska jag bara ta det lugnt, är skittrött. Har ju varit vaken sen halv elva och inte sovit särskilt många timmar inatt. Ciao


Vinterpromenad

Kom precis in från cirka en och en halv timmes promenad. Var ute och gick med Sophia och Amanda, de kom och knackade på här hemma och frågade om jag ville följa med ut och självklart ville jag det. Var faktiskt riktigt skönt och uppfriskande. Lite kallt om tårna ibland men när man började gå vart de varma igen. Har suttit inne hela dan idag också vilket gjorde det extra skönt och komma ut. Promenad och umgås samtidigt, kan inte bli så mycket bättre en dag som denna.

PUSS


tjena

Nu har jag precis ätit middag. Idag bjöds det på tacos som jag själv varit med och lagat. Det var så gott och nu är jag riktigt mätt i magen.

Just nu kollar jag på Hostel 2, men snart ska jag och mamma åka ner till godissvampen och köpa godis så att vi har något att gotta oss i till denna fredagkväll. Det var väldigt länge sen jag köpte "riktigt" godis så ni kan inte förstå hur sugen jag är. Mamma har också köpt hem glass så det kommer att bli en kväll med mycket mumsigt!  <3

Time Square can’t shine as bright as you

Idag är det fredag och det är helg. Jag har inga som helst planer inför kvällen vilket känns jättetråkigt för jag vill verkligen inte sitta hemma idag. Nu är jag bara trött på det här stället, tar i princip varje chans för att inte vara hemma. Lite därför jag stannade kvar så länge på jobbet i tisdags.

Om jag inte hittar på något så blir jag väl sittandes framför en film, ikväll är det När lammen tystnar på trean. Har aldrig sett hela förut.

Nu sitter jag och tittar på The Hills och det tänkte jag fortsätta med ett tag till. ♥

onsdagens utgång

Igår var jag, Michaela och Amanda som sagt ute. Började kvällen på Hotellet, hade lite problem att hitta dit först men det löste sig tillslut. Mötte Alexander, Jonas och Mille. Där satt vi och drack ett glas vin. Runt elva så tog vi taxi till Café Opera. Eftersom vi var så många så hade vi tre stycken. Framme där hängde vi av oss i garderoben och sen började kvällen på riktigt. Det bjöds på champange så man blev lite småfull. Musiken denna kväll var faktiskt jättebra så det blev mycket dans och alla var riktigt taggade. Så kvällen i allmänhet var faktiskt bra. Visst har man stunder när man bara sitter ner men det behöver ju inte betyda att man har tråkigt.


Halv tre gick jag och Michaela. Gick till centralen, skulle ta tunnelbanan. Men dom gick inte så det vart lite smått kaos och jag vart på skitdåligt humör. Skulle få vänta en timme på min buss och det var kallt och jag bara kände för att gråta. Michaela fick iallafall tag på en buss så hon kom hem till Niklas. Och jag var tvungen att ringa mamma. Stod och vänta ungefär en 20-25 minuter tills mamma kom. Var hemma kvart i fyra. När jag kom hem så åt jag, tog bort sminket och sen gick jag och la mig direkt.










Lights will guide you home

Jag har inte öppnat datorn sen jag var inne i måndags. Igår efter jobbet var jag så trött att jag somnade runt halv nio tiden i soffan. Vaknade pigg i morse klockan 8.

På jobbet igår gick det bra, fast ungarna var ovanligt bråkiga. Vet inte hur många gånger jag var ute i kapprummet och hämta någon. Började nio men det gick väldigt bra, jag fick en massa gratulationer direkt när jag kom eftersom jag hade namnsdag. Och det gjorde mig så glad. Barnen sa t.o.m åt andra att jag hade det. Snacka om en bra start på dagen.
Igår var det första gången jag var med på en musik lektion. Det var faktiskt väldigt kul och se. Efter musiken och lunchen så var jag inne med sex åringarna. Och med dom var jag sen resten av dan. Efter mellis gick vi ut en stund och det var så grymt skönt och det behövdes också eftersom alla barnen hade så mycket energi i sig och det passar inte inomhus. Solen lyste på utomhus också vilket bara vara extra skönt. Vid tre gick jag in och var med Victor och ettorna istället. Jag började frysa om tårna så jag bytte med Kicki och fick gå in. In var det väldigt lugnt, satt mest och ritade och bara tog det lugnt.
Efter fyra började vi att städa och sen halv fem gick vi till draken. Slutade egentligen fem men jag orkade inte åka hem då så jag satt där till halv sex. Det var fortfarande många vuxna som var kvar då så det blev bara roligt.

Idag har jag varit hemma hos Amanda sen typ tolv. Vi har kollat på film och på Gossip Girl. Har nu två eller tre avsnitt kvar sen har jag kommit ikapp. Nu ska jag faktiskt börja göra mig i ordning för ikväll ska jag, Michaela och Amanda ut. Första gången jag går ut på en onsdag sen sommarlovet. Men jag tror absolut att det kommer att bli kul! Puss


Godnatt

Jag kom precis hem ifrån Amanda. Vi kollade på skräckfilm, Amusement. Den var väl sådär. Det som var mest läskigt var clownerna. Annars gick filmen lite väl fort även fast jag höll på att somna där på slutet.

Nu har jag precis tagit av mig sminket och borstat tänderna och nu ska jag gå och sova. Ska jobba imorgon och jag ska upp klockan sju. Börjar nio och jobbar till fem.

Färgade håret gjorde jag idag också, än har jag inte riktigt sett hur det har blivit. Mörkare men håret har inte torkat och jag har inget bra ljus är i huset. Än så länge se det lite smårött/brunt ut, hoppas jag inte får en chock när jag vaknar i morgon. Men det tror jag inte ;P

Nu ska jag gå och sova, kram.

a dazzling place I never knew

Idag har jag varit med Michaela. Det var ett tag sen sist så det var mycket kul att ses. Först åkte jag hem till henne och där lyssnade vi på musik och chillade och jag lånade lite kläder. Sen gick vi till centrum och jag köpte en hårfärg så dag blir det nog att mitt hår kommer bli lite mörkare. Är trött på min färg nu och har en hemsk utväxt. Efter centrum bestämde vi oss för att åka in till stan. Åkte till Drottninggatan och där handlade jag ett par Converse. Äntligen, har velat ha det i flera år och nu har jag ett eget par. Det blev ett par snygga vita. Handlade också en ny lång vit cardigan, kommer att passa perfekt till sommaren.

Nu ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Snart blir det middag och det kommer att sitta gott i magen. Puss

Erik Hassle - Hurtful

I used to laugh it of
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'll pull a sunshine story in a pouring rain
The more I have to change I just stay the same

(The same, the same, I stay the same)

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I use to bide my time
I use to be around the bush
I rather give my ego another push 
I use to be a fool
There was a foolish game I played 
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Ones I hade it right it was all to late 

(To late, to late, to little to late)

You don't know what you got until you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful
It's hurtful


Fredagen i bilder














Helgen som varit

Så igår var det Lördag och Alla Hjärtans Dag.  Jag och Sofie var hemma hos Amanda på en liten middag. Vi lagade maten tillsammans, det blev en kyckling sallad med pasta, mycket enkelt och gott och man blev så mätt. Vi var också barnvakter åt Amandas syskon men det gick jättebra. Efter middagen så placerade vi oss i soffan framför tvn. Började ta fram godis och chips och sen satt vi och tittade på något på barnkanalen. När det var slut så kollade vi på Melodifestivalen. Alla tre hejade såklart på Måns och alla tre röstade också några gånger var. Han gick vidare till Globen och alla blev vi nöjda :D 


Efter Melodifestivalen så kollade vi på The Perfect Man, en film som passade mycket bra till en kväll som denna. Under filmen så började spela spel med Sofia, Amandas lillasyster. Spelade både Vem där? och Råttfällan. Det var faktiskt ganska kul. Inte så långt efter så började på William och Sofia somna i soffan så vi väckte dom och så fick dom gå upp och lägga sig. Filmen tog slut och vi bläddrade runt en massa på tv men hittade inget att titta på. Vi ville sen en skräckfilm men ingen utav oss hade tänkt på att hyra en film så det blev vi utan istället satte vi på raka motsatsen, en disney film. Det blev Pocahontas. När den var slut så började jag och Sofie dra oss hemåt, klockan var över två och alla var trötta.



Tänkte också berätta lite om fredagen. Jag och Amanda bestämde ju oss var gå ut. Vi åkte in till Huset där vi träffade lite folk. Hann vara där i ungefär 40 min, en timme innan en kille som Amanda känner frågade ifall vi ville följa med till Café Opera. Så vi och tio till åkte dit och där så hade han tydligen bokat ett vip bord. Först beställde han in P2or som fördrinkar till alla och sen kom det in tre champagneflaskor. När det började ta slut och all började bli lagom fulla, de fyllde ju på glasen så fort det var halvfullt, så kom det in en champagneflaska som var typ en halvmeter lång, som tydligen kostade runt 22000 :-. Och även den här gången så fyllde dom på glasen hela tiden. Jag och Amanda var tvungna att gå på toa bara för att dricka vatten ibland. Champagne går rätt upp i huvudet direkt så några glas vatten behövdes.

Efter två någon gång så skulle de andra åka vidare och då bestämde vi oss för att det räckte för oss och vi gick till tunnelbanan och åkte hem istället. Men kvällen var skitbra och jättelyckad så det är jag verkligen glad över. Dom senaste utgångarna har inte varit så bra så för en gångs skull hade jag riktigt kul. Det blev mycket dans och det var kul att träffa lite nytt folk.

Kom hem halv fyra och satte mig i soffan och somnade med jackan och halsduk på. Vaknade en timma senare och gick då upp och la mig och somnade på fem minuter. Vaknade halv elva nästa dag efter att ha sovit i ungefär fem timmar, jag var typ fortfarande full när jag vaknade och måste medge att det var lite vingligt. Första gången jag faktiskt var bakis. Hela dagen låg jag framför tv och kollade på Disney Channel och vilade. Höll på och somna flera gånger. Vid fem gick jag och duschade och gjorde mig i ordning och sen gick jag till Amanda.

Nu ska jag kolla på Bones, Puss och kram.


Like a thief you came to steal my heart

Jag håller just nu på att göra mig i ordning eller jag har bara det sista kvar, mascara, håret och örhängen. Jag och Amanda ska ut och göra stan osäker.

Det gick väldigt bra på jobbet idag, börjar nu lära känna alla tvåor och treor bättre vilket gör att det känns enklare. Vi var ute till tre ungefär och fyfan vad kallt det var om fötterna även fast jag hade två par strumpor. När vi kom in så ritade de flesta, t.o.m jag. Ritade av en räv från en bok till en tjej. Även idag ramlade jag omkull men inte på isen den här gången, utan när jag satt ner på en bänk. Hur man nu lyckas med det. Men klantig är ju mitt förnamn.

Nu måste jag öka takten litegrann. Ha en bra kväll, puss.

torsdag

Nu är jag äntligen hemma från både jobb och hundpromenad. Har haft en bra dag på jobbet, dock kallt när vi var ute men annars gick det bra. Ska jobba imorgon också så det blir att jag sätter på mig att par extra strumpor för det är fötterna som tar mest stryk.

I natt var det första natten på flera veckor som gick och la mig innan tolv och sov i hela nio timmar gjorde jag också. Somnade faktiskt ganska fort också, vilket var så jäkla skönt när jag har haft det jobbigt med sömnen i några veckor. Men nu börjar jag äntligen komma in på rätt bana igen.

Nu tänkte jag kolla på tv och bara ta det lugnt, är riktigt trött. Bara jag inte somnar för då kommer det nog bli lite svårt att somna senare.

Puss

Touches like a summer breeze

Nu ska jag börja fixa mig för sängen. Är riktigt trött och fryser. Så nu ska jag hoppa i pyjamasen, gå och borsta gaddarna och sen lägga mig framför en bra film eller kanske något bra tvprogram.  Godnatt

man kan ju säga att jag föll för dig

På jobbet idag gick det väldigt bra. Började dagen med att vara med treorna på lunch. Efter det hade ätit hade jag rast till kvart i tolv och sen var jag med sexåringarna. Vid halv två kom ettorna ner och det blev städdags och sen gick vi allihop iväg till parken. Där blev det en massa skridskoåkande (dock inte för mig :P) det blev mer knytande från min sida, bandyspelande och en massa lekar i snön.


Kvart över två gick jag och Catrin med två barn tillbaka till skolan för att det skulle på hemspråk. Och där på skolgården hände det, kom ihåg nu att det är is överallt utomhus. Träffar M, en jag jobbar med och hejar. Ser att han har tappat vanten sin och jag går upp i backen för att hämta den för att sen ge den till honom. Nu är jag då påväg ner och ser att han är på vänster sida och jag hoppar över en stor isfläck för komma på samma sida och då går han över till höger sida. Och så tar jag ett steg till och jag halkar pladask på rumpan och åker rakt emot honom. Han står framför mig och jag ger honom vanten, han ger mig sin hand och hjälper mig upp och precis när jag hamnat på fötter igen så börjar jag glida omkring med fötterna och han tar tag i min arm för att jag inte ska ramla igen men jag fortsätter halka runt så jag tar tag i hans arm och sen står vi där och vrider och vänder och skrattar och jag fortsätter och halkar. Han frågade om det var okej och två sekunder senare håller jag på och halkar igen. Tillslut beslöt vi oss för att gå eller jag snarare åkte ner för backen och sen tog jag trappan upp istället. Påväg upp så kunde jag inte annat än att skratta för mig själv över den roliga händelsen.


Resten av skoldagen så var vi bara inne, jag spelade pingis med några killar i trean. Sen gick ner till lilla bläckfisken igen och där spela jag vem där och la pussel. Halv fem slutade jag och jag tog tunnelbanan och bussen för att komma hem. Bussresan var typ den värsta jag har varit med om, sånt oljud att jag i princip inte hörde min musik. Väl hemma så ringde jag Amanda och berättade såklart om händelsen och vi pratade i ungefär en timme. Både hon och mamma tyckte att det var lite roligt.


Nu på kvällen har jag bara suttit framför datorn och tv och vilat. Är så sjukt trött och har sån värk i benen. Kommer nog bli en tidig kväll. Imorgon är det jobb igen, börjar halv ett - till halv fem.


Pussokram


Godmorgon

Jag är vaken och jag ska åka och jobba. Visserligen börjar jag inte förrän klockan elva men vid nio ska jag börja göra i ordning mig lite smått. Har inte jobbat sen i början av januari så det ska bli kul :)  Puss

ta mig härifrån någon?

Idag har jag legat i sängen hela dan och typ sovit. På dåligt humör efter kvällen igår, den slutade inge vidare kan man milt säga, en massa bråk och endel tårar från min sida. Mitt ansiktet var alldeles torrt och mina ögonfransar hade klibbat ihop efter allt gråtande. Idag är det lite bättre, men det kan ju bero på att vi inte pratar med varann. Man kan ju säga att stämmningen här hemma inte är den bästa just nu. Om några dagar blir det väl som vanligt igen, eller inte?

hugs & kisses

Another sleepless night

Igår var det Lördag och det var utgång som gällde.


Kvällen började hemma hos Niklas. Jag, Michaela och Niklas satt och spelade tv spel, Call of Duty. Jag och Michaela var såklart på lag mot Niklas men det hjälpte inte så mycket. När Michaela skulle börja göra sig i ordning så fortsatte jag och Niklas att spela fast vi bytte till Fifa 09 istället. Behöver inte säga mer än att jag förlora. Första matchen vann Niklas med 1-0 och andra matchen med 3-0. Jag kan ju alltid skylla på att jag har spelat fotbollsspel typ två gånger förut. Vid halv nio-nio kom Sofie och Sara och vi satte på lite musik så att vi skulle bli taggde.


Runt tio tiden så fick vi skjuts in till stan av Sara och hela kvällen spenderades på The Ice. Det var helt okej, bra musik och så. Vi satt mest vid ett bord hela kvällen, Niklas kan ju inte dansa för han går på kryckor och för oss andra så lockade inte dansgolvet särskilt mycket men lite dans vart det iallafall. Vid ett började vi dra oss därifrån och åkte hem. Men med musik i öronen var den där timmeslånga bussturen faktiskt ganska skön.


Hemma tog jag någonting och åt och sen gick jag och la mig. Men tro inte att jag somnade, för det gjorde absolut inte, förrän vid klockan två på dan idag. Jag vet inte vad det var, men en gnagande känsla i kroppen som gjorde att jag inte kunde tänka klart och det gjorde mig så rastlös. Vet inte vad jag ska göra som kan hjälpa mig att slappna av.


Så hela dan idag har princip bestått av film tittande, sova och äta. Och just nu ligger jag i soffan och kollar på The Holiday, som jag älskar. Puss


Jag har blivit sjuk...

Har fått ont i halsen och har blivit förkyld, sådär lagom passande när det nästan är helg. Snöar gör det också men det är bara kul för jag tycker om snön och sen om det ska vara så jäkla kallt som det är kan det lika gärna vara snö.

Inatt är det första gången jag har sovit en hel natt på länge och jag gick och la mig redan vid ett. Det var väldigt skönt, nu ska jag bara försöka hålla det så.

Inget planerat idag, blir mest vila och att se på tv eller sitta framför datorn. Känner inte för att göra något annat. Hugs!


Birthday and a movie

För en stund sen kom jag hem ifrån stan. Jag, Sofie och Michaela har varit på bio. Vi såg Twilight. Har velat se den länge och mamma hade gratisbiljetter så vi bestämde oss för att åka in. Jag kan ju säga så här att jag vill definitvt se den igen, jag skulle till och med kunna se den nu om jag hade tillgång till det. Filmen var jättebra, verkligen min typ av film. Vampyrer och sånt som jag älskar. Men det som verkligen gjorde filmen bra var karaktärerna, miljön, spänningen och det där mystiska. Nu förstår jag hysterin som är runt filmen och runt Edward. Efter filmen känner jag nu ett enormt sug att läsa böckerna, vilket jag fick redan när jag kollade på den. Måste få veta fortsättningen :)

Innan vi åkte in på bio så var vi hemma hos Michaelas pappa. Hennes lillebror Theo fyllde nämligen sju så vi kom dit för att fira lite. Tyvärr så var han inte så jättepigg var han har åkt på vattkoppor och han hade 40 graders feber, stackarn. Vi åt tunnbrörulle och sen vart det kladdkaka, bullar och kakor. Och såklart presentöppning. Han vart jättenöjd med presenterna . Som tur va så vart Theo lite piggare sen och kunde leka lite med sina nya saker.

Nu ska jag typ gå och lägga mig, Godnatt.


Sex and the City för hela slanten

Idag har jag uppdaterat ovanligt mycket. Annars burkar jag ibland inte skriva på flera dagar. Men jag tycker att det är kul att äntligen ha något och skriva och sen på såna här dagar så får jag alltid inspiration, sist gjorde jag om min blogg :)

Jag sitter fortfarande och kollar på Sex and the City. Har kommit till skiva 3 av 3 på säsong 2. Bara fyra säsonger kvar..
Snart är det väl dags för att gå och sova. Snart tolvslag och det är väl ändå ett tecken på att man ska börja tänka på refrängen.

Troligtvis blir de här det sista för dagen. Har inte så mycket mer att dela med mig av, Kisses.


Vår hos Monki


Time Square can’t shine as bright as you, I swear it’s true.

Okej, jag råkade somna men klockan var iallafall efter ett. Så jag sov inte ens i tre timmar. Dessutom så vaknade jag flera gånger så det var ingen djupsömn som jag hade gått in i. Men jag är fortfarande trött så förhoppningvis kan jag gå och lägga mig och somna i tid ändå.

Tänkte fortsätta kolla på Sex and the City nu. Det blir andra skivan, jag hann som sagt inte komma längre än så. Ciao


10.43

Nu ska jag börja kolla på den första skivan av Sex and the City. Jag hör av mig senare. Måste ju hålla er uppdaterade så att alla vet att jag inte har somnat. För det får jag absolut inte göra. Pusss

En mysig fredagkväll i Gamla Stan














Godmorgon

Jag måste faktiskt erkänna att jag inte har gått och lagt mig än. Jag ska försöka komma in i rutiner igen och det funkar inte om man sover hela dan. Så för att jag inte ska somna under dagen som jag har gjort förrut så ska jag kolla på Sex and the City. Har hela boxen hemma så jag har i stort sett hela dan planerad. Jag kommer väl också att vara inne på datorn och kanske uppdatera här lite då och då.

Nu kollar jag på Vakna med the Voice. En tjej vann just en jättefin Mulberry väska som kostar tio tusen, avundsjuk!


23.13

Nu har jag precis kommit i duschen och gud så skönt det var. Nu sitter jag i sängen och har hoppat i en grön gammal collage tröja och ett par leggings med hål i och ska äta lite digestive med brie och med smör och ost och kolla på Sex and the City. Kvällens höjdpunkt, nästan :)  Ciao

I’d walk to you if I had no other way

Igår var jag och mamma iväg till Länna och handlade lite. Vi var inne på Jysk för jag skulle leta efter lite korgar till min garderob men alla var slut, men det gjorde ingenting för vi kom ut med en massa andra saker istället. Nya handdukar, påslakan, kuddar och lakan. Sen åkte vi till Willy's och handlade mat och lite godsaker och jag fick även två tidningar som lite söndagsläsning. På vägen hem så köpte vi med Mcdonalds för jag hann inte äta något innan vi åkte.

Hemma igen så åt jag först upp maten och sen så började jag fixa och dona i mitt rum. Nu har jag äntligen flyttat sängen så att den står åt rätt håll. Sängen är också nybäddad. Klockan 21 kunde jag äntligen sätta mig ner och ta det lugnt och då var det dags var Beck - Skarpt läge. Tittade också på The Holiday samtidigt och njöt av lite mörk choklad.

Nu ska jag gå ner och värma lite middag är jättehungrig och eftersom jag åt mcdonalds igår så åt jag inte middagen som gjordes. Så nu ska jag gå ner och äta kyckling inrullade i bacon med potatisgratäng, mumma. PUSS

RSS 2.0