MIN DAG IDAG!!

Idag fyllde jag 19!

Jag har varit och badat med mamma, Casper och Maximus. Första doppet i en sjö för i år. Jag har legat ute på verandan och läst Om jag kunde drömma och Veckorevyn. Jag har ätit en god tacopaj till middag och en härlig kladdkaka med grädde till efterätt. Jag har kollat på Pushing Daisies som möjligtvis kan vara en utav dom mysigaste serierna någonsin. Och på det så ska jag få en ny tv i present, wie!

Det har faktiskt varit en bra dag, men underbart väder. Men ändå så har hela dagen bara känts så fel. Oro och en känsla av ensamhet.

Men det är en ny dag imorgon och jag hoppas att den blir bättre. Puss och kram skumbanan.

Sol, bad och jobb

Igår åkte jag hem till Mickis som va hemma hos hennes pappa. Skulle från början vara lite sällskap när Mickis jobbade, men sen fick även jag jobba. Det kom en lastbil med 14 ton jord som vi skulle skyffla runt. Vi gjorde ungefär en tredjedel. Jag höll på från fem till nio, med skyffel och skottkärra. Jag kan ju säga att jag har ont i fingrar, händer, armar, axlar och rygg idag. Jag har också fått två blåmärken och ett är minst tio cm långt. Men färg har jag fått iallafall, verkligen det positiva med att stå ute och jobba i skjorts och bikini.

Vi hann också få lite pauser och då badade vi i poolen med hennes syskon och hoppade lite studsmatta. Steffe köpte hem mat som vi åt ute på verandan allihop, vilket var väldigt trevligt.

Idag tar jag det bara lugnt, kanske sätter mig ute en liten stund. Imorgon ska jag och Mickis åka in till stan och sen så ska vi hem till Sofie på kvällen där det vankas fest!

PUSS!

Fotbollsmatch

Igår var jag, Michaela och Sofie på Söderstadion och kollade på fotbollsmatch. Det var Hammarby mot Akropolis.
Faktiskt en ganska spännande match ända till slutet. Tråkigt så vann Hammarby med 2-1.
På läktarna var det ju inte precis lugnt, Hammarbyarna skrek som in i helvete. Och vi tre lyckades hamna i mitten, omringade av flera stycken. Vi klappade inte precis händerna i onödan om man säger så.

Efter matchen bar det av hemåt. Åt middag och hamnade framför tv.


ETT STORT GRATTIS!

Till Sofie som fyller 19 idag!  :D HURRA HURRA HURRA!


3 Juni

Idag har jag varit inne i stan och kollat i lite affärer. Åkte in vid tre tiden ungefär. Efter jag hade shoppat klart så gick jag och satte mig på mammas jobb innan vi åkte hem. I stan hittade jag en fin svart kavaj, ett linne, en tunika och ett tshirt.

Förskylningen sitter hänger fortfarande med, nu har det till och med blivit lite värre. Hostan har tillkommit. Men andas kan jag iallafall, hah.

Igår så blev jag väckt av att Ija ringde. Hon frågade om jag kunde komma in och jobba och självklart åkte jag iväg jobbet. Var färdig för att åka efter 20 minuter. Jobbade mellan 11-14 på lilla geparden. Var länge sedan jag var där så det var roligt att träffa dom igen. Vädret var däremot inte lika kul, det regnade som attan och vi var ute ganska mycket men som tur var så vart jag inte alltför blöt. Halv två var det dags för mellis och vi gick till matsalen. Satt och åt där med dom och sen fick jag åka hem.
Efter jag hade slutat så åkte jag direkt hem till Michaela. Jag skulle hjälpa henne att fixa hennes hår till balen som var igår. Fixade lite lockar i hela håret. Hon blev jättefin och hade en väldigt fin klänning. Kom hem runt sju. Åt middag och kollade på tv och sen på kvällen så slocknade jag i soffan för att jag var så trött. Men sova är nåt jag behöver just nu så att jag kanske blir frisk fortare.

Imorgon så ska jag ner till gymnasiet och kolla på när Mickis och alla andra tar studenten. Ska bli kul och så får vi hoppas på att det blir ett väldigt bra väder.

Nu ska jag äta middag, puss.

Måndag

Planerade att skriva igår men det var så fint väder så jag satt ute och solade och var ute på flera promenader. Jag badade nästan när jag var ute på dan. Vi försöker få Maximus och simma men han vågar inte riktigt så då gick jag i och hjälpte honom på traven. Det var faktiskt väldigt varmt i vattnet, nästan så att jag hoppade i och badade med kläderna på. 

Annars så har jag gått och blivit förkyld. Näsan rinner hela tiden och jag har ont i halsen lite då och då. Hoppas det går över nu när alla tar studenten på torsdag och jag ska ju såklart titta och sen hem till Mickis där hon har sin mottagning. Då vill jag inte precis ligga hemma och vara sjuk.

RSS 2.0