usch!

Det är typ snökaos utanför mitt fönster. Vem vill gå ut i det här vädret egentligen, nu måste man ju klä på sig extra mycket. Nästa vecka blir det April, det är en vårmånad ska det inte komma knoppar och vara sol då? Jaja, vi får ju hoppas. Det har ju liksom varit fint väder i flera dagar och så idag så kommer snön, fan säger jag bara!

idag är det fredag

Jag kom precis ut ur duschen. Ikväll blir det ytterligare en utekväll. Andra denna vecka. Imorgon kommer jag att ta det lugnt. Jag måste, extra mycket nu, för inatt har jag inte sovit ett skvatt. Jag gick upp klockan sex i morse och började att göra mig i ordning (innan det låg jag och kollade på Grey's Anatomy) och sen åkte jag med mamma in till jobbet. När vi fram till hennes jobb var klockan ungefär åtta. Om ni undrar varför jag åkte in så tidigt så var det för att jag visste att annars hade jag inte orkat pallra mig iväg till stan.

På hennes jobb så satt jag och lyssnade på musik och kollade i en jättehäftig bok med jättemycket bilder av Stockholm. Satt i fikarummet så självklart satt jag och drack varm choklad som jag bara kunde ta ur maskinen, riktigt gott så där på morgonkvisten. Halv elva gick jag till Gallerian och började kolla runt i alla affärer. Gick också till Drottninggatan. Hittade en massa kul. Det jag fick med mig hem var en svart klänning, vanliga svarta skor, nagellack, torr shampoo, en lila cardigan, en freebra, ett par jeans, en ring, ett par svarta jeansleggings och en svart partyväska. Det var allt tror jag.

Vid ett tänkte jag gå tillbaka till mammas jobb och vila upp mig lite men hon var inte där så jag fick pallra mig hem och den biten till tunnelbanan var inte kul. Det blåste så mycket så mina påsar flög även fast jag hade ett stadigt grepp om dom och jag var också tvungen att sätta på mig mössan för fasen vad kallt det vart. Väl hemma så fick jag vila ut en liten stund och sen var det dags att du ut hunden. Och självklart så började det snöhagla när jag var ute. Kul väder vi har känner jag.

Nu ska jag fixa mina naglar, svart blir det kvällen till ära. Puss

260309

Så det blev en utekväll igår. Jag kom hem klockan sex i morse, bussarna är ju inte att lita på när det är vardag. Mamma var iallafall snäll nog och kom och hämtade mig i centrum.

Nu ska jag hem till Amanda och se på film. Orkar inte så mycket mer är helt slut. Skriver mer om gårdagen senare. Puss

Godkväll

Just nu sitter jag och kollar på tv. Tänkte att jag snart skulle gå och duscha och sen kanske försöka komma i säng lite tidigare än annars.

Idag har jag gjort absolut ingenting, känner att jag börjar få ångest av att bara vara hemma och att jag snart måste göra något åt det.

Imorgon är det onsdag och vi kommer att vara hemma själva hela dan. Mamma ska på releaseparty så hon kommer att komma hem lite senare. Kommer väl att bli en lung kväll och förhoppningsvis blir det inge bråk.

Det  var allt, Ciao.

lördagkväll och utgång

Kom hem halv fem imorse. Åt sen gick jag och la mig. Gick upp för en timme sen ungefär. Men måste då påpeka att jag inte har sovit hela dan ;P

Och nu ska jag ut igen. En helgsresumé får ni av mig imorgon med text och bilder! PUSSSSSS

fredagkvällen

Så ikväll blev det utgång iallafall. Nu har jag jätte bråttom, ska gå om någon minut bara.

Ha en bra fredagkväll allihop. PUSSSSSSSS

torsdag

Kom hem för en liten stund sen och har nu satt mig ner i soffan för att bara ta det lugnt. Idag har jag varit hemma hos Mickis. Åkte ner till henne vid tre ungefär. Vi möttes i centrum, gick till ICA och köpte gifflar, påskmust och glassbåtar. Jag köpte också en kalender, äntligen kan jag planera lite bättre. Sen gick vi hem till Mickis och där satte vi oss framför tv och kollade på Så som i himmelen. Underbar film!

Annars pratade vi bara och var inne på datorn. Snart är hennes stundentskiva så pratade lite om vad vi ska vara och jag planerade lite hur jag ska se ut. Har klurat ut litegrann hur jag ska se ut, detaljer som skor och sånna saker men klänningen är ett enda stort frågetecken.

Pusss

juste

Förresten så kom kläderna i måndags, vi fick dock inte hem någon avi vi fick hela paketet i brevlådan istället. Kläderna var bra men två grejer ska vi skicka tillbaka för att det var smått.

Haha, ja det var det jag ville säga ;P

hello

Kom precis in från en promenad. Har varit ute och gått med Sophia och Amanda sen kvart över nio. Så typ två och en halv timme. Faktiskt riktigt skönt och inte så jättekallt. Roliga koversationer har vi också vilket bara gör det extra trevligt. En timme pratar vi ganska fort bort. Men ont i låren har jag nu som fan, otränad. Jag hade också med mig Maximus ut i ungefär en timme. Det behövde han idag också för mamma skulle bort efter jobbet och hon har ännu inte kommit hem så idag var det barnens dag att ta hand om honom.

Nu ska jag kolla på tv och sen ska jag ta något mer att äta. Har inte ätit särskilt mycket så magen börjar hungra ihjäl lite nu! Puss

Hejhej

Man kan väl kort och gott säga att jag är frisk nu. Har kunnat äta i två dagar nu. Har t.o.m fått i mig glass och choklad, men blir mätt väldigt fort. Är också fortfarande utmattad och blir trött snabbt. Men det tar ju några dagar att återhämta sig.
Nu ska jag följa med mamma ut på promenad, behövs nu när jag har varit inne sen i torsdags.

Puss

Godnatt

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig.

För tillfället kollar jag på CSI NY och det kommer jag väl fortsätta att kolla på.
Idag har jag äntligen fått i mig något, tre rostade mackor. Inte för att det hjälpte att stilla min hunger men jag måste som sagt ta det lite lugnt. Hungrigare blev jag när jag såg en massa goda rätter på tv och när jag letade efter lite goda efterrätter på internet. Jag vet vad jag kommer att göra när jag är frisk iallafall. PUSS

 

Goddag Söndag

Idag vaknade jag någon gång efter elva och sen dess har jag bara kollat på tv. Är fortfarande väldigt trött men annars mår jag faktiskt bra. Är fortfarande törstig men jag måste börja smått med det där. Dricka en-två klunkar åt gången och inte alltför ofta. Måste vänja magen nu när jag inte har ätit något sen i fredags.

Förra veckan beställde jag och mamma kläder från H&M och de skulle komma den här veckan, men nej det har inte kommit än. Så jag hoppas att de kanske kan komma imorgon.

Resten av dagen kommer väl jag att sitta här i soffan, kan inte göra så mycket annat. Det som är tråkigast med att var sjuk, men kan inte träffa sina kompisar. Nu ska jag minsann fortsätta kolla på tv. Puss och Kram


Kul helg, NOT!

Idag har jag legat utslagen i princip hela dan. Igår mådde jag jättedåligt på kvällen och inatt hände det. Jag blev magsjuk. Nu mår jag mycket bättre, har inte spytt något sen imorse och jag hoppas att det stannar så. Det som är jobbigt nu är att jag är så jäkla törstigt och jag vågar inte riktigt stoppa in nått i munnen riktigt än. Vill inte riskera att må dåligt igen. Förut idag kröp jag nästan fram överallt och jag kunde bara ligga på rygg men nu kan jag gå utan problem och jag är faktiskt hyfsat pigg men jag är ändå trött. Men magsjuk slår ju ut kroppen totalt.

Tidigare ikväll kollade jag på Melodifestivalen. Hejade på Måns och EMD. Båda två kom ju ganska bra till men inte tillräckligt, men Malena som vann tyckte jag faktiskt förtjänade det. Det var en annorlunda låt som kanske kan slå bättre än de som har vunnit dom senaste åren. Vi kan ju hoppas.

Just nu sitter jag och kollar på Wallander. Den är väl sådär, det finns Wallander filmer som är bättre.

Vet att jag inte har skrivit om onsdagens utgång än men jag har inte orkat men det kommer. Det var allt. Ciao

Lillördag

Jag håller just nu på att göra mig i ordning. Jag var alldeles nyss hemma hos Amanda men jag hann vara där i cirka 10 minuter innan jag gick hem igen. Vi bestämde oss för en spontan utgång. Jag känner inte för att vara hemma så varför inte gå ut då. Först tänkte vi att vi skulle spendera kvällen med en skräckfilm men det ändrades fort.

Nu måste jag skynda mig litegrann, vi ska gå om cirka 40 minuter och än så länge har jag bara hunnit platta håret. Ciao

Ett litet hej bara

Jag har absolut inget kul att skriva om därför har det blivit lite tomt här den senaste tiden.

Idag har jag mest legat i sängen hela dan. Imorgon funderar jag starkt på att gå ut och den en uppfriskande promenad, kan inte säga mer än att det behövs. Snön som har varit borta ett par dagar har nu kommit tillbaka och det ser ut som en vinterdag i december utanför fönstret. Men jag är bara glad att det inte är slask. Och jag är väl en utav de få som faktiskt tycker om vintern och tycker att det är riktigt mysigt. Med lite musik i öronen och varma klädet så blir en promenad imorgon jättebra :D Kanske kan ta med kameran ut och ta lite fina bilder också!

Nu ska jag faktiskt stänga av datorn som jag inte har gjort på flera veckor, har den alltid på viloläge. Sen så ska jag se på tv och sen ska jag försöka sova och komma upp lite tidigare imorgon. Puss och godnatt.

You smiled at me in a secret way

Om en stund ska jag gå och duscha och sen ska jag förmodligen gå och lägga mig.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Michaela kom förbi en stund vilket var väldigt trevligt. När hon skulle gå så gick jag ut med hunden samtidigt. Det är väl i princip det jag har gjort, annars har jag mest suttit vid datorn hela dan.

Imorgon är det tisdag har ingen aning om vad som händer. Funderar på att kanske åka in till stan, bara det att jag tycker att det är så jäkla jobbigt. Är ibland lite för lat för det. Annars kan man ju alltid fråga mamma ifall hon kan handla åt en.

Kram

en lördagkväll

Jag är trött så in i norden och ändå har jag sovit tolv timmar inatt. Vaknade halv fem idag, illa! Men vad ska ma göra sov inte många timmar igår natt så då fick jag ta igen det.

Gårdagen var sådär. Gjorde ordning mig hemma och drack en bacardi och en cider medans jag lyssnade på musik. Gick till bussen vid nio mötte Amanda på vägen. På nästa hållplats gick Sophia på och efter ytterligare några som Michaela på. Vi åkte in till Huset och var där till halv ett kanske. På Huset var det en tjejbjudning så på lilla dansgolvet var vi och där fick vi lite gratis drinkar och det var det enda jag drack ute. Där fanns det också en massa annat gott som klubbor, cheesecake, cocosbollar och marshmallows.

Efter Huset så bestämde vi oss för att åka till Ambassadeur. Gick vi till tunnelbanan. Så gick på en och så kom vi på att det var fel så vi skyndade oss av men Sophia hann inte så hon åkte iväg. Alla vi stod och skrattade för det verkligen så jäkla kul. Sophia ringde iallafall och vi sa åt henne att gå av i t-centralen och hon skulle gå på den tunnelbanan vi åkte när vi kom dit. Allt gick bra och vi kom fram hela. På Ambassadeur stannade jag inte länge, var inte riktigt ett ställe för mig. Var där ungefär en timma och tjugo minuter av 60 så stod vi i kön till garderob och toalett.

Jag och Michaela bestämde oss för att gå vi två ungefär, vi gick till Mcdonalds istället. Köpte hamburgare och vi satte oss ute och åt dom. Sen gick vi tillbaka till Mcdonalds och köpte glass. Sen gick vi ut och då kom Niklas och Sander. De gick in och köpte Mcdonalds och sen vandrade vi till T-centralen. Där skildes vi åt och jag åkte till Slussen och satt där och väntade i en halvtimme själv på bussen. Trodde jag skulle få åka hem själv, men jag träffade Marcus, min granne så jag fick sällskap hela vägen hem ;P

Kom hem cirka halv fem och somnade en timme senare. Slockande på typ fem minuter.










Jag och Michaela på Huset

saturday the seventh

I morse ringde Amanda till mig klockan sex och sa att hon hade glömt sina nycklar så hon frågade ifall hon kunde sova här istället, och det var självklart och fem minuter senare stod hon utanför mitt hus ;P Så fort hade gått och lagt sig somnade hon typ direkt, själv somnade jag väl runt sju.

Vaknade igen klockan halv tolv av att mamma ringde och efter det halvsov jag i en timme. Nu sitter jag och kollar på Life of Ryan på Mtv samtidigt som jag målar naglarna till ikväll. Färgen till ära blev 'Midnight passion' eller vinrött kanske man ska säga. Ska också platta håret och fixa lite små ting för kvällen.

Idag ska jag och Amanda ut som ni kanske förstod. Vi ska börja kvällen på Huset sen vet jag inte vart det bär av. För troligtvis så kommer vi att gå vidare. Kanske möta upp lite andra kompisar.

Nu måste jag gå och ta något att äta, Ciao

Det blev en filmkväll istället

Kom hem från Mickis för en stund sen. Vi var aldrig och bowlade, vi gick och köpte mat på Pizzeria Hörnet och hyrde film istället. Sjäklart beställde jag en Pasta Mums Mums som är en utav det bästa pasta rätterna jag har smakat.

Filmerna vi hyrde var Patrik 1,5, faktiskt riktigt rolig och bra. Andra filmen var en skräckfilm, The Abandoned och den filmer jag inga kommentarer om. Den sista filmen vi kollade på var Step Brothers. Hade kollat på den lite förut och då tyckte jag bara att den var patetisk, men visade sig faktiskt vara väldigt rolig. Synd bara att början är lite seg.

En rolig grej som hände i pausen innan vi hade satt på en ny film var att Niklas skulle visa något med en fanta burk som han trodde var tom vilket den givetivis inte var och jag fick fanta i hela ansiktet, på kläderna och t.o.m i ögat. Jobbigt men det var kul, alla bara satt och skratta åt hela situationen :P

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska försöka gå upp en hyfsad tid imorgon lördag och allt. Så godnatt.

just breathe

Just nu så sitter jag och lyssnar på musik men ska så småningom göra mig i ordning för att åka ner till Mickis. Mickis, Niklas, Sofie och jag ska äta middag tillsammans och sen så ska vi åka och bowla. Det ser jag faktiskt framemot. Har inte bowlat på ett år och vi får se om takterna sitter i, jag minns starkt att jag förlorade förra året. Och det är pinsamt eftersom jag själv har spelat bowling.

Update: Nu ska jag bara fixa det sista sen går jag.  Ha en kul fredagkväll! Puss


hallå torsdag

Jag kom precis hem från stan. Har nu crashat ner i min säng alldeles slut. Åkte in till stan vid fem, mötte upp Amanda och sen gick vi omkring på Drottninggatan och i Gallerian. Lite saker fick jag faktiskt med mig hem för ovanlighetens skull. Ett linne, en tshirt, hårspännen, strumpor, leggings med dragkedja, en klänning, en stickad kofta och nagellack. Det som behövdes för stunden. Letade efter en ny bh men jag hittade ingen så jag ska beställa på internet istället.
På vägen hem så var både jag och Amanda hungriga så vi gick och köpte oss en varsin Chailatte och gud så gott det var. Mätt blev man också ;P

Ja det var i princip allt från dagen.  Puss

onsdag

Nu har jag inte skrivit på flera dagar så nu är det dags att uppdatera lite.

I måndags åkte jag hem till Mickis. Där pratade vi en massa och sen så tog vi det bara lugnt. Niklas kom och vi gick till centrum och köpte lite godis och dricka. Sen kollade vi på Twilight och vi tio åkte jag hem.

Igår var jag med Amanda. Gck hem till henne och där satt vi först i köket och Amanda åt och sen hjälpte vi hennes syskon med matteläxa. Efter det gick vi och satte oss i Amandas rum och kollade på Dawn of the dead och åt godis. Var också inne på datorn samtidigt. Gick hem halv elva och åt middag, tacos. Det var så gott.

Idag har jag inte alls gjort särskilt mycket. Jag har bara varit ute med hunden, men det var skönt. Jag behövde verkligen en promenad och lite egentid.   Puss

Your smile is like a breath of spring

Igår kom Amanda hit lagom till Melodifestivalen. Missade första numret, men resten kollade vi på. Och gårdagens bidrag var ju absolut inget att hurra för. När alla sjungit klart bytte vi istället över till Mr.Bean, skönaste mannen alltså. När det var slut kom Legally Blonde på tv. Kollade väl inte så noga på den, jag åt middag och Amanda satt vi datorn.
Sen tog jag också ner min dator och där satt vi i soffan med våra datorer. Satt på någon random skräckfilm som ingen utav oss tittade på. Datorerna var mer interssanta, haha.
Klockan tre började äntligen en film vi ville se, Ghost Ship. Tror ni inte att Amanda somnade eller? Hon vaknade när filmen var slut och när jag dessutom hade börjat kolla på en annan film, Boogeyman 2, ganska nervpirrande faktiskt. Jag och Amanda började bli lagom trötta, skrattade åt allt och sa och skrev fel, man kändes sig nästan som när man var full. Klockan sex började barnprogram och vi kollade en liten stund och sen började Amanda traska hem till sig. Vid sju kom jag i säng och somnade på direkten.

Innan Amanda kom igår så spelade jag Guitar Hero i nästan två timmar. Jag stod upp i min säng och körde hårdrocks stilen. Haha, om någon skulle sett mig hade de nog skrattat. Grannarna mina hade lätt kunnat se mig genom fönstret eftersom jag bor på övervåningen :P

Det var gårdagen det.
Just nu sitter jag i sängen och kollar på The Shaggy Dog som går på fyran. Rätt kul faktiskt.   Auf Wiedersehn


Jag på väg till balen i 9:an

RSS 2.0