Öppen dörr, stäng that shit!

Sorry, men jag är dålig på att uppdatera. Går inte i skolan på vardagarna så jag har hitills bara skrivit om saker som har hänt på helgerna. Men nu ska jag förbättra mig. Kommer även skriva om andra saker än om grejer jag är med om :P 

I fredags var jag med Micks, Manda, Sophia och Sophia. Vi var hemma hos Jesper i Fornudden. Var där till ca halv två, sen skulle ju såklart killarna ut på krogen, är ju inte 18 än så vi bestämde oss för att dra till en fest på söder. Men så långt kom vi aldrig. En rolig kväll som slutade ganska tragiskt. Går inte in på detaljer, men polisen var inblandad.   

På lördagen så åkte vi till Mårtensdal, till Joar, Sophias kompis. Där var vi ett tag tills vi, fem tjejer och fem killar drog vidare på en fest i Enskede. Hos en kille som hette Mårten. Där spenderade vi den mesta tiden sittandes i hallen, men det var trevligt och roliga människor. Jag, Mickis, Sophia och Sophia tog tog tunnelbanan vid 03.00, egentligen 02.00 eftersom det vart vintertid. Men var hemma igen vid kvart över tre ungefär. 

Efter två dagar av festande så tänkte vi att det var dags att slappa lite, men söndagen vart inte så lugn som vi trodde. Vi var iväg på ett barnkalas, Mandas småsyskon hade en maskerad och jag och Mickis hjälpte till. Manda var en prinsessa, Mickis var Pippi Långstrump och jag var ett troll. Åt en massa gott, som glass och godis. På kvällen så var vi hemma hos mig. Även Sophiorna var med! De gick hem vid tolv. Senare var det bara jag och Mickis kvar för hon skulle sova här och vi var inne på datorn och skrattade en massa. Micks vet varför ;) 

Idag var jag och Mickis inne i stan en stund, det gick jäkligt fort åkte hem efter cirkus 20 min ;P  Skulle egentligen hämta hennes småsyskon, men planerna ändrades och vi åkte och handlade lite mat och när vi kom hem så käkade vi lite tacos. 

Skriver inte så detaljerat om helgen med det är bara för att jag inte orkar, och det skulle nog bli rätt mycket text om jag skrev ner allt och möjligtvis lite långtråkigt att läsa :P 

Kommer lite bilder, imorgon eller senare i veckan.

Vi hörs, puss. 


Stig H Olsson

Måndag igen. Inte hänt något speciellt idag. Men det händer inte så mycket på vardagarna för mig iaf ;P
Helgen har varit lugn men rolig.

I fredags tog jag det lugnt och tittade på lite fredags tv. Kollade lite film och åt lite gott.

Lördagen ringde Sofie och Mickis, de frågade om jag ville följa med och se på när Sofie spelade handbollsmatch. Jag följde med, de kom och hämta mig och vi åkte ner till hallen. När klockan började närma sig sju, så gick jag, Mickis och Linda. Såg inte klart matchen men de vann iaf, Tyresö mot Skogås. Jag och Mickis gick hem och åt. När vi var klara så åkte vi ner till centrum för att träffa Linda, skulle hyra film men kom istället hem med godis ;) Och gissa om det var slut när vi skulle hem?!  Var hemma hos Linda, hon var hemma själv. Vi satte oss och tittade på Alfie, med snygging Jude Law. Såg inte klart den för Malin, Sofie och fem killar kom och vi började tittade på en riktig svensk klassiker, Sällskapsresan. Linda hade hela boxen så när den första var slut vare bara att sätta på nästa som då är Snowroller. Stig-Helmer är ju för skön! När den var slut pallrade jag, Mickis och Sofie oss hemmåt, men klockan var ju ändå 02.30. 

 Söndagen vart en tur på stan med Mickis och Sofie. Hittade fem tröjor, väldigt nöjd. Vart även en liten tur på ett café. På kvällen vart det bara lite slapp, efter timmar på stan så gjorde ju inte ben och fötter lite ont :/

image12   image14  

Hey!


Några dagar sen jag skrev sist, fortfarande sjuk men på bättringsvägen :) Idag har jag varit med Mickis och Manda och vi tittade på vänner dvd:n och åt lite rulltårta.

Nu lite om min helg.

Fredagen började med att jag var med Mickis, slappade lite. Vid sju åkte jag, Mickis och hennes mamma och kollade på deras nya lägenhet. Ursnygg säger jag bara. Lite avis blir man ju :P När vi kom hem så gjorde vi iordning oss och ringde Johanna. Gick senare till henne, vi planerade att åka iväg någonstans men hittade inget fest och det vart lite sent för att åka iväg så vi spenderade kvällen inne istället. Tittade på en film och åt lite gott, popcorn och glass. Dock inte tillsammans :P


I lördags var jag och några kompisar på fest i Västertorp, roligt och trevligt. När det började smalna av där så bestämde vi oss för att åka till Gamla stan, där det var en annan fest. Men innan vi hittade dit så gick vi runt lite och träffade en massa roliga människor och man kan ju säga att jag har inte skrattat så mycket på länge, elin och mickis vilket lirar team :) Jag och Johanna kunde ju inte göra något annat än att skratta när de höll på! När vi nästan hade kommit fram till festen så visade de sig att den var slut så vi gick runt lite till, men bestämde oss istället att vi skulle åka hem för att inte förstöra en bra kväll.


Söndagen spenderades hemma, slappade med en godispåse, tittade på Beck - Den svaga länken och Se upp för dårarna.


Lite party bilder från i lördags:

            

Puss och Godnatt!


Fan jag har blivit smittad!

Nu har jag åkt på förkylningen och halsont. Jag som bara har varit hemma i sverige i några dagar :P Det är rent av förjävligt för att jag får så svårt att andas och den där nässprayen hjälper ju inte! Som pricken på i:et så sitter jag här och fryser också, okej det brukar vara lite kallare i vårat hus än andras men jag brukar inte frysa på morgnarna eller överhuvudtaget faktiskt. Well well, ett tecken på att något är fel...


Ska gå och dricka en kopp te och sätta mig framför tv:n med en varm filt.   CIAO!

                                                                       
                                                                                    image1

Number one

Alldeles precis nu har jag blivit en av många i mängden, jag har skaffat mig en blogg.


Jag är nästan precis hemkommen från Grekland så jag tänkte att jag skulle göra något nytt. Har varit borta i tre veckor, fyllda med glädje och värme. Bodde i Thessaloniki, men jag var i även i Halkidiki och Aten. Första gången i Grekland och det var en bra upplevelse, bra väder, bra mat, trevligt folk och varmt i vattnet. En negativ sak är att det var ganska dyrt med euro och snål som jag är så tyckte jag att det var ännu dyrare :P  Vill tillbaka men då kanske om några år igen, när man har blivit lite äldre. Men jag är glad att jag har kommit hem, saknar vänner och den andra halvan av familjen.



Helgen har varit bra, kom hem från Grekland i fredags kväll. Lördagen spenderade jag först med Mickis och vi åkte in till stan, var på drottninggatan och tittade i lite affärer, letar nämligen efter en jacka och en rymlig väska. Men tyvärr hittade jag ingen jacka och väskan var slut. Efter drottninggatan pallrade vi oss till Gamla stan. Där satte vi oss på ett café. Tog en hallonpaj, och mumsig var den. Satt där en timme och tjötade lite sen åkte vi hem till Mickis. Senare kom Sofie och vi hade väl en liten filmkväll kan man säga. Kom hem till mig vid 05.00 någon gång.
Söndagen spendare jag hemma, slappade och tittade på idol och försöka komma ikapp i lite saker som jag har missat.. 


Nu ska jag se klart CSI och sen ta en varm dusch. Så man blir fräsh igen!

Go' kväll!


RSS 2.0