torsdag

Kom hem från jobbet för en timme sen ungefär, sen dess har jag ätit och bara kollat på tv. Man har inte så stor lust till annat när regnet öser ner utanför.

Idag var det ännu en utedag på jobbet. Men idag var vi i en park som ligger kanske fem minuter från skolan. Det som var extra kul var att alla avdelningar var där och det grillades hamburgare till lunch. Var i parken från halv tio till tolv. Alla började tycka att det vart för kallt så vi gick tillbaka till skolan. Mina tår var som isbitar, kunde knappt böja dom och ändå hade jag på mig tre par strumpor.

Tillbaka på fritids höll vi på med lite Halloween pyssel, några gjorde små bus eller godispåsar av papper, vissa klippte ut fladdermöss och pumpor. Det ritades också flitigt en massa halloween teckningar.
Eftersom det är Halloween imorgon så hängde vi upp en massa spindelnät med små spindlar i och massa pumpor och fladdermöss åkte upp på väggen. Det var också en lärare som hade köpt en pumpa, så den karvade de ur och gjorde mun och ögon och ställde den på en byrå. Det vart faktiskt riktigt mysigt där nere på fritids, vi hade tända ljus när vi åt mellanmål. Hoppas att dom får en rolig halloween fest imorgon. Hejdå!

BEDTIME

Ska gå och ta bort sminket och borsta tandsingarna, och sedan hoppa i pyjamasen och gå och sova med Sex and the City i bakgrunden. Fast i serieform istället. Nämnde jag förresten att jag köpte den idag, eller mamma köpte den åt mig efter jobbet. Överlycklig, vet inte hur länge jag har tjatat att jag vill ha den, och nu pryder den min hylla så fint. Goodnight.


291008

Det var skönt och jobba idag, en aning kallt men det gick bra. Var ute sen elva till tre, inte så konstigt att man kände sig lite frusen. Var i en park i Aspudden där det fanns klätterställningar, gungor och en linbana.
Vad som var lite speciellt med den här parken var att det fanns en massa olika djur man kunde se och även klappa. Det fanns hästar, grisar, getter, hönor, marsvin och kaniner. Det tyckte barnen var väldigt kul.
När vi kom tillbaka till skolan så var vi inne och många satt och ritade. Det var lugnt och ganska tyst, ovanligt, med eftersom det är höstlov så är det inte så många barn på fritids.

Annars är jag jättetrött, kändes nästan som jag skulle somna gåendes när vi var påväg till parken. Men jag ryckte upp mig och dagen fortsatte.
Ska jobba imorgon också och jag ska upp sju, så förhoppningsvis kan jag somna ganska tidigt. Och jag är pigg och glad när jag vaknar imorgon :)  Ciao.

281008

Kan bara säga att Sex and the City var underbar! Från min sida kom det både skratt och lite tårar. Kommer definitivt att köpas.

Annars är det nu tid för mig att gå och lägga mig. Ska upp vid åtta imorgon. Och skönhetssömnen behövs, extra mycket efter denna dag. Men nu har jag iallafall fått ett lugn. Godnatt!

Tisdag med stort T

Har precis kommit hem från Michaela.

Nu är det äntligen över, hoppas jag. Rättegången gick bra, vi vann. Nervös som satan var jag innan jag skulle vittna, men det gick ganska bra. Och jag är lite stolt över mig själv men också över mina kompisar som får gå igenom allt det här. Så vill jag tacka Carina för stödet jag fick under dagen.

Började nästan gråta precis efter att jag hade vittnat och skulle gå och sätta mig där bak igen, men några andetag och det kändes lite bättre.
Innan domen kom så satt alla utanför och väntade i en timme. Det gick ändå ganska fort, det beror ju på att alla hade så mycket att säga och munnarna gick i ett.

Halv fyra så var vi äntligen på väg hem. Jag, Michaela och Carina satte oss i centrum på Espresso House och pratade och tog det lugnt. Snart ska jag sätta mig och kolla på film, Sex and the City som jag lånade av Mickis och bara ta det lugnt. Ska nämligen upp och jobba imorgon. Tur att man blir utmattad av att vara nervös och spänningar, kanske jag somnar på en hyfsad tid idag. Tröttheten börjar redan att krypa på mig.  Pussss


Några bilder från helgen








gårdagen

Jag som trodde att det skulle bli en skön hemmakväll. Eller egentligen kunde jag inte riktigt bestämma mig vad jag skulle göra, velade fram och tillbaka hela tiden. Men sen när vi satt i bilen klockan halv tio så satte jag på radion och det är bara party musik. SÅKLART min blir taggad. Så vi åkte hem och jag bytte om på fem minuter och sen skjutsade mamma in mig till Gamla Stan. Där mötte jag Amanda, Michaela och Sofie. Jag hann vara på Huset cirka en halvtimme innan vi gick vidare. Tog tunnelbanan till Östermalmstorg. Mötte Mehlie och Linda och allihop gick till Sense.

På Sense dansade vi mest, förutom lite små pauser här och var, det var ju så fruktansvärt varmt. Mot slutet vart jag lite mer otaggad så jag, Sofie och Michaela bestämde oss för att åka hem. Eller Michaela åkte med Niklas hem. Kom hem vid fyra. Gick och la mig direkt och sov tills för en timme sen. Snacka om dödstrött.


På eftermiddagen igår så var jag och mamma storhandlade och åkte och kolla i en massa olika affärer. Och nu äntligen har jag fått ett par nya skor.

Inget mer att dela med mig av, auf wiedersehn.

fredagskvällen

Så gårdagen var kul. Förutom lite problem lite här och var men förövrigt hade jag faktiskt en ganska bra kväll.

Kvällen började iallafall med att jag gick till Amanda och där fixade vi oss inför kvällen. Vid sju åkte vi hem till Michaela och där började 'förfesten'. Även Sanna och Natalie kom och joinade oss. In till stan började vi åka vid nio.

Kom fram till Huset och stod max tio minuter i kön, om ens det. Väl inne lämnade vi oss jackor och sen blev det lite mingel och rökning för några av tjejerna. Senare fick vi ett bord vilket är väldigt skönt så man har en plats man kan sätta sig ner och vila ibland. Vi gick och dansade och blandade det med att gå lite då och då eftersom det var så fruktansvärt varmt. Vi bordet körde vi också lite ishockey, haha. Slutet av kvällen vart lite slö men det hade varit in lång kväll och alla började väl bli trötta.

02:08 tog vi bussen hem. Och den turen var inte rolig, någon jävel hade spytt i bussen så de luktade överallt, tur att det var någon som sprutade parfym, för annars hade jag nog inte klarat av att åka. Var hemma vid tre, vilket var väldigt skönt och när jag gick och la mig slocknade jag direkt.

Det var allt om gårdagen, undra var denna lördag har och bjuda på. Ciao


Stan och UTGÅNG

Kom precis hem från stan. Har varit och handlat litegrann. Bland annat en klänning som jag ska ha på mig ikväll när vi går ut. Jag fick också med mig ett linne, en t-shirt, en väska, två mössor en vit och en mörlila och underkläder. Så nu är jag ganska nöjd. Fick lönen också och det gjorde så att det vart en extra bra dag.

För en gångs skull är jag väldigt taggad på att gå ut. Kan ju också bero på att jag inte har varit ute på två veckor. Nej, men det ska bli riktigt kul. Hänga med tjejerna. Det bär av till Huset. Billigt och bra, kanske lite varmt sådär men jag överlever.

Nu ska jag äta och sen vila mig, är riktigt trött. Har varit uppe sen nio imorse och jag kan ju säga att jag sov ungefär fem timmar inatt. Blir väl ett inlägg senare innan vi går ut, Hugs & Kisses.

fucking poesi


If you never try, you'll never know - Coldplay

Byter dator mot tv

Nu ska jag ta en paus härifrån och istället gå och sätta mig framför Oskyldigt dömd, med vår svenska favorit Micke Persbrandt. Han är aldrig aldrig dålig.




Kisses

tjugoandra oktober

Jag har precis ätit middag, lasagne. En av favoriterna såklart. Annars sitter jag på mitt rum och lyssnar på en massa musik. Extra högt nu när Benjamin och Casper är ute med sina kompisar. Måste passa på när man kan.

Inatt är jag hemma själv, eller syskonen kommer förmodligen vara här men ingen vuxen i närheten. Mamma är nämligen på konferans på Värmdö. Hon kommer hem igen imorgon eftermiddag.
Det är faktiskt ganska skönt att vara själv, och visa att vi alla tre klarar av att vara det, mina bröder kan minsann vara väldigt stökiga ibland. Men idag har det funkat bra, än så länge. Får se hur resten av kvällen blir.

Byebye.

den har varit ute på vift

men har nu kommit tillbaka hem efter en och en halv månad.

 


jag pratar såklart om min IPOD. Äntligen har jag min musik igen.

Tisdag

Skulle ha skrivit igår, men internet funkade inte på hela dan, det var något fel någonstans så telefonen och tv funkade inte heller. Snacka om att man blir handikappad när inte internet funkar. Det är ju det jag använder mest.

Igår iallafall var jag ute och sprang med Mickis. Typ första gången. Någonsin. Ute och promenerat har jag varit många gånger men aldrig sprungit. Men det gick faktiskt ganska bra, vi körde med intervaller för att inte ta i för mycket,nybörjare och allt.

Min käre far fyllde år igår (Grattis i efterskott), ringde och grattade honom. Han var förkyld, men annars var allt bra. Han ska också flytta på lördag. Hoppas det är en fin lägenhet.

Annars har det inte hänt så mycket här. Resan till Göteborg är bokad. Jag och syskonen ska fira jul med pappa där nere. I år är det nämligen första gången han är i Sverige på julen. Det kommer nog bli kul.

That's all for now, ciao.


fan också

Att ett jävla litet brev kan förstöra så mycket, där åkte mitt humör rakt ner i botten.

Nu ska alla skit tas upp igen och det är ungefär ett år sedan incidenten. Och nu har man nästan glömt allt, detta kommer inte att bli lätt.

161008

Sitter just nu och kollar på tv, funderar på om jag snart ska gå och lägga mig. Har varit en ganska lång dag.

Den började att jag jobbade. När jag åkte till jobbet så spöregnade det, tur att det slutade senare under dagen. Själv har jag inget paraply så jag var tvungen att ha mössa istället och när jag kommer till jobbet och har tagit av mig den märker jag att på huvudet har ett streck som går rakt över pannan, snyggt? Inte direkt, snarare pinsamt. Försvann efter typ en timme, annars döljde jag pannan hela tiden. Efter mellanmål gick jag och Fredrik ut med sexåringarna i cirka en timme. Inne satt jag vid bordet och ritade och vid fyra slutade jag.

Åkte direkt hem till Michaela eftersom att jag, Michaela, Rodie och Sofie skulle på en tjejkväll på volkswagen, som Sofies pappa hade fått inbjudningar till. Vägen dit var ju ganska kul, hittade först inte och körde typ runt i cirklar tills vi tillslut kom fram till parkeringshuset. Väl där så bjöds det på kex, ostar, vindruvor och vin. Det var också en modevisning och lottdragning, tyvärr vann jag ingenting. Efter modevisningen så kunde man gå och kolla på kläder och andra produkter, som man också kunde köpa med sig hem. Själv kom jag hem tomhänt med det fanns inte så mycket som föll mig i smaken och sen så är jag ganska tom på pengar. Fick skjuts hem av Sofie och var hemma vid åtta. Vi fick även en tjuvtitt på den nya bilen som ännu inte har lanserats.

  


tack för idag slut för idag

Ska ta på mig pyjamasen och sen hoppar jag ner i säng. Godnatt och sovgott.


en lång dag

Jag är väldigt trött just nu, känner att jag skulle kunna somna här och nu. Kom hem för ungefär två timmar sen från jobb och stan. Det gck väldigt bra på jobbet idag, var ute nästan hela dagen, Ganska skönt men blåsigt så in i helvete. Fick sluta tidigare för att det inte var så många barn kvar.

Efter jobbet åkte jag raka vägen in till stan och shoppade litegrann. Idag kom jag hem med ett par nya klackar, så fina så att jag dör. Fick också med mig två cardigans, en svart och en brun, en svart halsduk, en blå halsduk och ett par vantar. Nu är jag nästan redo för vintern.

Imorgon ska jag jobba igen, börjar halv tolv. Hoppas att det blir fint väder.  Det var allt, nu ska jag se på tv. Ciao

ny dag, ny vecka

Idag har jag varit i stan med Michaela. Vi åkte in till Gallerian och kollade litegrann. Kom hem med en tjocktröja, en tshirt, ett linne och en klocka. Faktiskt väldigt nöjd. 

Äntligen har jag något att ha på mig. Dock har jag inte shoppat klart för hösten än, men det var ungefär det pengarna räckte till den här gången. Har inte fått min lön än. Vilket påminner mig om att jag ska jobba imorgon, glad! Första gången på två veckor och jag ska också jobba på onsdag. Saknat allihop har jag gjort massor :)

När jag kom hem från Mickis för några timmar sen så hittade jag ett litet paket (eller en ask kanske man ska säga) liggandes på bänken. Det var adresserat till mig och när jag öppnade så visade det sig att det var ett usb minne. Det kom från Handelsbanken, tydligen skulle jag ha fått det var att jag är en färsk vuxen. Alltså nästan nyss fyllda arton. Det var lite kul tyckte jag, inte så ofta man får sånt i brevlådan.

Nu ska jag bara ta det lugnt, Ciao ciao.

Bed and a movie

Idag har jag fixat lite i mitt rum, min dubbelsäng har nu blivit en 90 säng. Håller för tillfället på och gör om mitt rum och då ville jag inte ha den längre, och inom en snar framtid ska jag få en ny säng som är lite mindre. Jag har inte någon nytta av en 180 säng den är alldeles för stor för mig. Sover ändå bara på ena sidan och jag har i princip aldrig någon som sover över. Så en 160 säng kommer att passa mig bättre. Då kan man ha besök utan att det blir för litet också..

Har också bäddat med mina nya sängkläder så nu är det riktigt mysigt därinne och nu vill jag faktiskt vistas i mitt rum, vilket jag vanligtvis inte vill.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se en film. Hann bara se två stycken igår. Så det innebär att jag har två kvar att se :) Godnatt.


some people laugh

Hos doktorn gick de bra, hade inte halsfluss. Har ett virus bara som ska gå bort av sig själv, det är ju extra kul eftersom jag redan har varit sjuk i en och halv månad och fortfarande inte blivit frisk.

Men men, för att göra den lördagen lite roligare så var jag och mamma precis iväg och hyrde film. Hela fem stycken fick vi med oss hem och även godis. Och gud var jag har längtat efter det, har gått och klagat på att jag har varit godissugen minst två veckor, haha.

Så resten av kvällen kommer att spenderas framför film :) Och eftersom jag fick bestämma allihop så kan det ju inte bli dåligt.

Nu från datorn och till tv och dvd. Au revoir

Gårdagen

Jag och Michaela gjorde oss iordning hemma hos henne innan det bar av till Fridhemsplan där vi mötte Bella och Liz. Vi gick till Grabbarnas där Niklas och hans kompisar var. Senare åkte vi till Ice. Första gången jag var där och jag tyckte faktiskt om det. Bra musik, mycket sittplatser och ett bra dansgolv. Skulle definitvt kunna gå dit igen. Hemgång vart det vid halv två. Var hemma vid tre.

Jag tycker att det var en ganska bra kväll, synd att vi var så få bara, Niklas kompisar drog till något annat ställe. På slutet var det bara jag, Niklas och Michaela kvar.

Idag är det lördag har inte så mycket planerat förutom att jag och mamma ska till doktorn halv sex. Har varit sjuk i snart två månader så det är dags att kolla upp om det är halsfluss eller nåt sånt. Egentligen skulle jag vilja fortsätta ligga är i pyjamas hela dagen. Vädret är så jävla tråkigt så man vill ju inte gå ut..

bilder kommer, men jag glömde kameran i Michaelas väska. Igen. puss och kram


tiondeoktober

Håller på och fixar iordning mig och packar klart lte saker, ska åka hem till Michaela, där ska vi fixa oss för kvällen, vi ska nämligen ut och ha kul ikväll. Var lite osäker på om jag ville föja med eftersom jag är lite krasslig i halsen men jag fick ett uppmuntrande samtal av en viss person och det gjorde så att jag vart mer positiv till denna fredag.

Nu har jag bråttom, Ciao.

Torsdag

Kom in från en promenad med hunden för en stund sen. Vädret suger så det var ju inte så kul att gå ut. Verkligen att det blir dåligt väder när det är min tur att gå ut med honom. Det har ju för satan varit fint väder hela veckan.

En bild från promenaden


Onsdag

Idag har jag äntligen hämtat min mobil som har varit hos Michaela sen i lördags. Ganska konstigt att man kan känna sig så handikappad av att inte ha den. Använder den som väckarklocka och jag kan ju säga att jag sovit alldeles för länge hela veckan. Sen ringer alla som vill nå mig till min mobil, det är ioförsig ganska skönt att inte ha den ibland. Det blir som om man vore ledig från sitt liv litegrann. Hemma hos Michaela hämtade jag också lite kläder som var väldigt välbehövligt. Min garderob är just nu katastrof, hatar i princip allt som är där inne.

Annars har det inte hänt något speciellt. Tvkväll, Oskyldigt dömd med Micke Perstbrandt och glass. mumma.

Det var allt för idag skulle jag tro, auf wiedersehn.


GRATTIS

Idag fyller bloggen hela 1år!

Tänk att tiden har gått så otroligt fort. Hittills har det varit det bästa året i mitt liv.

movie

Ska gå och sätta mig och kolla på film. Och glömma allt vad internet och dator heter. Bye

"största misstaget är att aldrig chansa"

jag var för feg, jag tog bort det. hoppas att ingen hann se det.

A few pictures from last night








Pretty good night yesterday

Ligger i soffan och typ halvsover. Kom hem fyra inatt.

Jag tycker att gårdagen faktiskt vart ganska lyckad. Som sagt så var vi först på Huset. Det var helt okej, mycket bättre än sist jag var där. Gick däifrån vid elva ungefär och då drog vi vidare till Sense. Tog väl ungefär 40 minuter innan vi kom in. Typ alla i kön trängde sig, vilka idioter det finns.
Väl inne så tog det cirka en halvtimme för mig att få in sakerna i garderoben. När jag väl in väskan så gick vi upp. Och jag har aldrig vart med om så mycket folk där. Dansade inte särskilt mycket i början för man fick inte ens plats. Så istället hamnade vi på en sittplats ett litet tag och vi köpte lite drinkar. Efter dom var uppdruckna så började klockan närma sig halv ett och då kunde man ätnligen få en plats på dansgolvet och då vart det äntligen roligt.
Gick från Sense vi tjugo i tre. Tog tunnelbanan och därifrån skildes vi åt. Michaela och Andreas gick av i t centralen medans jag, Amanda, Tomas, Sofie och Sara fortsatte längre. Vi tog bussen från slussen åtta minuter över tre och var hemma i sängen vid fyra och då var man ju ruggigt trött och frusen.

Bilder kommer, men jag är för trött för det nu. Kram

Lööördag

Är hemma hos Michaela. Ikväll är det utgång som gäller så just nu lyssnar vi på partymusik och vi börjar så småningom att göra oss iordning. Första stoppet ikväll blir Huset och sen är jag lite osäker på vart det bär av men det spelar mig ingen roll för ikväll ska bli en bra kväll. Bara jag har bra sällskap så går det.

Nu börjar tiden rinna iväg, bilder och allt kommer imorgon skulle jag tro. Ha en skitbra lördagkväll, Kisses.


tredjeoktoberfredag

Ska snart åka iväg till Ikea med mamma och Michaela. Hon ska bara komma hem först och sen åker vi och hämtar M. Ska handla lite småsaker till mitt rum, förvaring och sånt där och även ett nytt påslakan. Efter Ikea skjutsar mamma oss till stan och där blir det kanske mer lite shopping.

Synes senare, puss och kram.


tack och godnatt

Nu funderar jag på att ta och gå och lägga mig. Eller åtminstone stänga igen datorn och försöka somna på en hyfsat normal tid.

Godnatt

första oktober

Ny månad och den började inte så bra. Inte om man tänker på vädret iallafall regnet har fallit ner i princip hela dagen. Jag mår själv inte heller så bra, fortfarande sjuk. Och dom senaste dagarna känns det som om det bara blir sämre.

Bjuder på en bild från i lördags


RSS 2.0