Nyårsaftonen

Nu är jag hemma hos Mickis där vi ska spendera större delen av denna Nyårsafton. Det blir en liten middag som med både förrätt, varmrätt och efterrätt. Vid halv sju kommer Sara och Sofie hit och då ska vi börja med maten. Efter maten vet jag inte riktigt vad som händer, troligtvis drar vi iväg på någon fest.

Annars hoppas jag att alla får en underbar och rolig nyår. Och om jag inte kommer hit igen, GOTT NYTT ÅR!

Hemma

Nu har vi kommit hem till Stockholm igen. Vi har varit hemma i cirka en och en halv timme och jag har inte gjort något annat än att ge mamma hennes julklapp och kolla på tv. Packa upp tänker jag inte göra riktigt än, det orkar jag inte.

Resan gick bra, inga förseningar den här gången vilket var väldigt skönt. Nu ska jag fortsätta se på tv. Ciao

27-12-08 GO CART!

Vi kom precis innanför dörren. Allihop har varit och åkt Go Cart. Vi körde 2x10 minuter. Först tio minuter sen paus och sen ytterligare tio minuter. Jag förlora båda gångerna medans Victor vann båda gångerna. Annars så vart det ganska jämt bland de andra. Bättre var jag iallafall andra gången för då att jag fått in tekniken så jag förbättrade mitt resultat från första omgången med nästan 6 sekunder. Vilket är väldigt bra för att vara jag.

Efter att vi hade åkt klart så bestämde sig Victor och Benjamin för att åka i tio minuter till, så vi andra satt och kollade på när de körde. Victor vann även denna gång men båda två förbättrade sina resultat från tidigare omgångar.

Det var skitkul att köra, även fast man får lite ont i händerna. Och nu har jag också fått en rött prick stor som en femma på ryggen och det gör jätteont. Men sånt får man ta. Snygga i vår Blåkläder-ställ var vi också, tre olika färger hade vi på oss, röd, grå och svart.

Nu väntar vi på att maten ska bli klar och idag bjuds det på tacos. Riktigt mumsigt och bra lördagsmat.

Puss


25-12-08

Allihop sitter här och kollar på Robert Gustavsson film Fullpackat. Han är ju riktigt rolig :) 

Idag har vi inte alls gjort något speciellt, har bara gått runt i mjukis kläder hela dan. Kollat på tv, Shrek 2 bland annat, varit inne på datorn och spelat Guitarr Hero. Såklart så var middagen idag också julmat. Jättegott men det är otroligt att man blir mätt nästan efter bara en tugga :P

Nu ska jag släppa datorn och fortsätta kolla på filmen, Bye.

GOD JUL!

Så nu har vi äntligen kommit fram till Julafton. Har faktiskt julkänsla nu, vaknade halv nio imorse och redan då var det Mr Scrooge på tv som hela Kalle Anka gänget är med i och för mig är det programmet väldigt juligt. Annars har jag kollat på Hitta Nemo som var på ettan och sen Ronja Rövadotter på fyran.
Inatt snöade det litegrann också även fast det inte är kvar nu så blev jag så glad över att det kom snö.

Sitter fortfarande i pyjamasen men det gör alla här just nu så det gör inget Men snart är det väl ändå dags att klä på sig och kanske fixa sig lite julfin. 

Ha en underbar Julafton allihop!! PUSS



Dan före Dopparedan

Resan hit gick bra förutom att tåget hade tekniska problem så det var 45 minuter försenat. Var också tvugna att stanna i Katrineholm av problem men som tur så löste det sig och vi kunde åka vidare ganska snabbt. ¨

När vi kom fram till lägenheten så satte vi oss framför tv, fick middag och kollade på Jeff Dunham som är buktalare. Hela hans show var på tv så den såg vi. Han var riktigt rolig och bra. Kvällen fortsattes med mer tv tittande och sedan började vi bädda och gick och la oss.

Idag har dagen spenderats i Göteborg. Där har vi shoppat julklappar, eller vi barn/ungdomar gick mest runt och kollade men någon klapp fick vi med oss hem. Vi har också tagit in julgranen och nu är den klädd och fin :) Nu börjar julkänslorna verkligen att komma. Imorgon är det också JULAFTON vilket också gör så att man får en massa fjärilar i hela kroppen och sprudlande glädje. Alltid så där dan innan :D

Nu var det inte så mycket mer. Puss  

Resa

Nu sitter jag på mammas jobb och Benji och Casper sitter och äter mcdonalds. Snart ska vi bege oss till centralen, där vi då ska ta tåget ner till Göteborg. Tåget går 17,10. Vi kommer hem igen den 29, om en vecka. Men jag kommer nog ha tillgång till internet där nere så det här blir inte det sista ni hör från mig.

Igår kom Mickis hem också och inte har man hunnit se henne, men vi kommer säkert att prata endel i telefon.

Det var allt, vi hörs. Hugs & Kisses.

Söndag

Det är fjärde Advent och tre dagar kvar till Julafton. Har inte så mycket julkänsla men här hemma finns det inget julpynt så det kanske inte är så konstigt. Men när vi har kommit ner till Pappa i Borås så kommer vi att köpa julgran. Dä kommer säkert julkänslan.

Annars idag har jag sovit typ halva dan, eller mer halvsovit vaknat fler gånger sen sex imorse. Sitter fortfarande i pyjamas byxor och har fortfarande gårdagens smink på mig. Har inte orkat ta bort det. Har också varit så trött och sliten idag så jag kände att jag inte orkade sätta på mig vanliga kläder. Efter gårdagen så ville jag inte precis hitta på något idag heller så pyjamasen har suttit bra.

Nu ska jag sätta mig och äta glass och sen ska jag börja packa för imorgon kl 17 så går tåget ner till Göteborg. Bye


Hemma efter utekväll

Jag har precis kommit hem och herregud vilken kväll. Det var väldigt kul men senare vart det mer kaos. Träffade också en gammal jobbarkompis men mer om det imorgon när jag är pigg och nykter. Imorgon ska jag också börja packa för på måndag åker jag och bröderna till Götet. Godnatt


UTGÅNG!

Snart ska jag börja sminka mig och klä på mig andra käder. Ikväll ska vi nämligen ut och festa. Första gången på tre veckor. Först ska jag och Sofie åka till Grabbarnas och ta en cider där och sen åker vi vidare till Huset där resten utav vännerna kommer att hålla till. 

Om en timme går bussen så jag har lite knapert med tid just nu så det var allt för idag. Kommer väl förmdligen komma in bilder och sånt imorgon. See ya!


Fredag

Idag har jag varit inne i stan och shoppat. Åkte in vid tre och var hemma halv nio. Fem och en halv timme, jag så trött att jag skulle kunna somna här och nu och jag har inte ens ätit middag än. Det ända jag har ätit idag är tårta som jag fick på mammas jobb. Den var väldigt god men den räckte inte för att fylla min mage. Trött i ryggen är jag också.

Med mig hem fick jag iallafall två kjolar, en svart tröja, två tshirts med tryck, svarta leggings, cheap monday jeans, lång skjorta och liten grej från ordning & reda som man har alla sina kontokort i. Bilder kommer säkert att komma men inte just nu.

Ciao

Like a thief you came to steal my heart

Kom precis hem ifrån jobbet, och herregud vad jag är trött. Idagpå jobbet har jag varit inne hela dagen, var dåligt väder så jag stannade inne med ettorna och ritade.  Jaja, imorse så försov jag mig, en hel timme. Kom iallafall iväg på 25 minuter och jag kom 20 minuter försent. Men det var okej, rastvakten jag skulle ha blev inte av eftersom både bläckfisken och geparden julpysslade.

Nu måste jag ta något att äta för jag är så jäkla hungrig, ciao.

Godnatt

Nu ska jag minsann hoppa i pyjamasen och gå och sova. Ska upp runt halvsju imorgon, gissa om jag kommer att vara trött.

tisdag

Kom hem för en stund, sjukt trött och sliten. Har jobbat idag, slutade fem och efter jobbet åkte jag direkt in till stan och handlade med mamma. Äntligen har jag en ny plattång, fick också med mig en klänning och en bh hem.

Även fast jag började klockan tolv så känns det som om jag har jobbat från åtta i morse, så trött är jag. Ska jobba imorgon med så jag kommer förhoppningsvis sova gott.

Snart är det middag, jag är så hungrig att magen kurrar. Pasta, mumsigt. Ciao

!


10 dagar kvar till Julafton :D

LUCIA

Har inga speciella planer för dagen, sitter just nu och kollar på Harry Potter och det är väl här jag kommer att sitta resten av kvällen. Tråkigt, men vad ska man göra.

Fick förresten sms av Mickis i morse som är på andra sidan jordklotet och dom hade det underbart. De hade åkt vattenscooter och ätit och druckit en massa gott. Avundsjuk! Om cirka en vecka är dom hemma i kalla Sverige igen.

Tack och hej.

du gör mig knäsvag

Har kommit hem från jobbet och en promenad med Maximus. Så nu behöver jag inte sätta min fot utanför dörren mer idag. Regnar som fan och det har typ gjort det hela dan.

Idag började jag lite tidigare för att alla skulle till aulan och se på Lucia tåget. Det var hur fint och bra som helst. Var ungefär 40-50 stycken som var med vilket bara gjorde det ännu bättre. Man fick också lite julstämmning som verkligen behövs just nu. Det var också Lucia fika på fritids så mänga utav föräldrarna kom förbi, det bjöds på kaffe, te, lussebullar och pepparkakor. Till mellanmål var det också lussebullar och pepparkakor så det vart mycket sånt idag, men det är ju så gott. Annars var vi bara inne hela dan, ritade, läste bok och alla barnen lekte på som vanligt.

Ska bara ta det lugnt idag, tror att jag kommer att kolla på Idol finalen, hoppas att Kevin vinner!


Bedtime

Nu ska jag städa undan lite snabbt i mitt rum sen ska jag gå och lägga mig. Ska upp tjugo i sju imorgon, usch! Godnatt.

19:06

Sitter här i soffan och håller nästan på och somna. Astrött. Har varit ännu en jobbdag, det har gått bra men jag sov inte mycket inatt, för jag sov i fem timmar igårkväll och då när jag vaknade var jag pigg. Vilket restulterade i en ganska sömnlös natt men idag ska jag minsann hålla mig vaken till jag ligger i sängen. 
Ska jobba imorgon också, har då jobbat alla dagar utom tisdag vilket är väldigt bra. Det betyder också mer pengar :)

Snart är det middag och sen är det vilo kväll. Behövs efter flera långa dagar med jobb. Bye


onsdag

Kom hem för ungefär 20 minuter sen. Dagen har bestått av jobb, började 8:40 och slutade halv fem. Galet jobbigt men kul. Har varit trött som fan för att jag har varit vaken sen klockan 16 igår (Vilket betyder att jag har varit vaken i över 25 timmar). Kunde inte somna inatt och sen började telefoner ringa imorse och då var det bara att gå upp och ta sig iväg till jobbet. Mamma var på konferans och sov borta därav all telefonringning. Hon försökte väcka mina syskon så de skulle kunna komma iväg till skolan.

Vid ett tillfälle höll jag faktiskt på och somna på jobbet, det var när vi hade kommit in från parken och jag satte mig i soffan för att värma fötterna. Då kändes ögonlocken som tyngst men jag höll mig vaken. Tänk vad kul det skulle sett ut om jag faktiskt hade somnat. Om inte annat väldigt pinsamt. Så idag blir det minsann en tidig kväll och jag ska upp och jobba imorgon också så jag behöver all sömn.

Snart är mamma hemma och då blir det middag och det kommer sitta så bra i min mage.

VI har förresten fått snö här dom senaste timmarna, eller det är snöblask och det är inge vidare kul. Kramsnö, gärna! Snöblandat regn, a big no no. Nu ska jag bara ta det lugnt, Ciao.

00:00

Ännu en dag börjar lida mot sitt slut. Idag har jag jobbat, började halv tolv och jobbade till fyra. Idag åt vi mellis i matsalen och därefter var jag ute en timme med barnen.

Direkt efter jobbet åkte jag hem och la mig och slappade i soffan. Var så jäkla trött så jag höll på och somna och lyckades till och med somna i cirka tio minuter. Vilket var väldigt skönt och jag vart pigg igen. Att tio minuter är allt som behövs. Tröttheten berodde dock inte på att jag hade jobbat utan på att jag sovit ungefär tre timmar inatt.

Snart tänkte jag gå och lägga mig, tröttheten börjar komma krypandes nu. Godnatt.


lördag

Som sagt så var jag hemma hos Mickis igår. Hela kvällen spenderades framför tv. Sofie kom också och joinade oss. Kollade på Idol och Robin åkte ut. Fan, tyckte att han skulle komma till finalen. Men nu hoppas vi att Kevin vinner! Efter Idol kollade vi på Fredag hela veckan och film som gick på trean. Vid ett fick jag skjuts hem av Sofie.

Idag åker Mickis och Niklas till Thailand i två veckor. Avundsjuk till tusen. Därav myskvällen igår.
Kommer sakna er två men ni kommer att ha det underbart! Men det blir tomt och vi kommer inte att synas förrän den 30 december igen för då kommer jag hem från Götet. Tack för internet och telefon.

Annars idag så kommer jag inte hitta på något speciellt, planerar en innekväll, att gå utanför dörren suktar precis inte. Det regnar och är mörkt som natten. Blir väl film och god mat istället. Och kanske en och en annan stund framför datorn. Au Revoir.

fredag

Sitter hemma hos Mickis just nu och kollar på Scrubs. Hon är och duschar så då sitter jag här. 

Tidigare idag var jag i stan och shoppade. Åkte in vid halv tolv och åkte hem vid fyra. Snacka om  att jag var trött och varm när jag kom hit. I stan var jag också på mammas jobb och hälsade på ett tag. Med mig hem fick jag en ny dunjacka, jeans, klänning, två linnen, en väska, två serie boxar, plånbok och en cardigan. Finns fortfarande lite saker jag skulle vilja skaffa men för stunden är jag nöjd.

Nu ska jag fortsätta se på Scrubs och vänta på att Mickis ska bli klar. Ciao


Onsdag

Idag har jag haft Michaela på besök här hemma. Inte så ofta vi ses nuförtiden och på lördag åker hon till Thailand och vi kommer inte att ses på nästan en månad.
Vi pratade och kollade på film och hon stannade också för middag.
Eftersom mamma visste att Michaela skulle stanna på middag så gjorde hon en utav Michaelas favoriträtter :) Runt nio var det dags för Michaela att åka hem och jag följde henne till bussen.

Efter att jag hade kommit hem igen satte jag mig direkt framför tv för det var Oskyldigt dömd. Mycket spännande och mer väntar nästa vecka när det sista avsnittet kommer. Imorgon tänkte ta mig till stan för lite shopping, behöver nya kläder och en ny väska. Ska försöka gå upp tidigt så att jag kommer in till stan när det inte är så mycket folk ute. Tycker inte om och handla när det är smockat med människor i affärerna.  Kramar

Give Hope


1 DECEMBER

Och bara 23 dagar kvar till Julafton! :)

RSS 2.0