Lång dag

Jag kom just precis hem. Har hunnit sätta mig i soffan. Fötterna värker och jag är trött. Varit i centrum, där det har varit Crazy nights. Affärerna har öppet längre, det är lite rea och det är lite underhållning. Både Ola och Rongedal har varit där. Dock såg jag bara Ola. Var där med Bella och Mickis. Varmt som fan var det där inne, mycket folk. Kändes som hela ansiktet brann.

På jobbet gick det bra, var inne nästan hela tiden. Det var rätt skönt för det var så fruktansvärt varmt ute. Sen hade barnen varit ute sen klockan nio på morgonen. Inne ritade barnen, stod på händer, hjulade och allmänt lekte.

Nu ska jag vila, kommer nog gå och lägga mig snart. Ska jobba imorgon också.

Ciao

Jobb

Nu har jag tagit ut hunden på en promis och till och med hunnit med ett klädbyte. Var visst lite varmare än jag trodde att det skulle va.

Och nu är det dags för mig att gå ner till bussen. Börjar tolv och slutar klockan fem.

Ha en varm och solig dag :) och trevlig förstås. puss

tors

Jag är just nu påväg ut med hunden. En snabbis innan jag ska åka och jobba. Var inte bestämt att jag skulle jobba idag men jag fick sms klockan sju imorse och självklart är jag där.

Vet inte när eller om jag kommer hem sen efter jobbet. Får se vad jag hitter på. Kanske var bestämt att jag skulle göra något med Bella och Mickis.

Ciao

trehundrade

Stampade precis innanför dörren. Har varit med Mickis och Bella. Ätit middag och tittat på film, riktigt mys. Innan vi mötte Bella tidigare idag var vi i stan och shoppade. Med mig hem har jag ett par nya skor, en body, linne och ett nagellack. Nöjd.

Nu ska jag börja göra iordning mig för sängen. Är skittrött. Höll nästan på att somna när vi låg och kollade på film.

Godnatt

snart så


Idag är det precis en månad kvar tills jag fyller 18. The big number :)

Kvällens sista inlägg

Herregud vad jag är trött. Har inte varit såhär trött på länge. Det är förstås bara posetivt att jag är trött, annars skulle jag lätt kunna vara vaken till gryningen. Vilket inte är lika bra.

Ska nog gå och sova nu. Slumra så sött, godnatt.

jobb och gym

Kom precis ur duschen. Har varit hemma en dryg timma. Direkt efter jobbet åkte jag hem till Mickis, därifrån åkte vi till gymet, tränade i en timme. Åkte sen tillbaka hem till henne och sen följde jag med när Mickis skulle övningsköra. Körde omkring i Hammabyhöjden, runt gullmars och genom älta. Fick man skjuts hem också :)

Idag på jobbet var vi ute hela dagen. Undrar hur många det var egentligen som klängde på mig och vill hålla på med mitt hår. Det var helt galet idag. Jättefint väder så man kunde sitta mycket i solen om man har tur kanske man får lite färg.

Nu ska jag ta mig ner på jorden igen, med en glass. Bye

Godnatt

Snart ska jag gå och sova, jobb imorgon. Medans jag ligger i sängen ska jag kolla på Criminal Minds som börjar på femman om några få minuter. Så det gäller att jag springer till sängs nu, ciao.


 och Sov så sött allihop.

Jason Mraz ft Colbie Caillat - Lucky


Min nya skönhet

fast den är numera en månad gammal :P


Måndag

Är placerad i soffan framför tv:n just nu, kollar på Dom tre vännerna och Jerry. Nostalgi eller vad? :) Har precis ätit middag, ris och kyckling. Gott, speciellt eftersom jag inte har ätit så mycket idag, en liten yoghurt klockan två är det ända.

Idag har jag som sagt jobbat. Det gick bra och det var kul. Var mest ute och det var väldigt skönt. Satt i solen. Var även uppe på berget och lekte med barnen. Imorgon ska jag också jobba :)

Nu ska jag slita mig ifrån datorn för jag har fått smått besök av en liten Alex. En teckning fick man också :) Igår fick jag blomma! Gulligt att någon tänker på mig.

Ciao

söndagkväll

Kollar på Stolthet och Fördom, älskar den filmen har sett den ett antal gånger innan.



När filmen är slut är det dags för mig att gå och slumra i många timmar. Ska nämligen upp och jobba imorgon :) Visserligen börjar jag klockan tolv men jag måste åka hemifrån vid elva ungefär. Och det betyder alltså uppstigning klockan tio.

Nu tackar jag för mig på denna söndag. Godnatt

RMK & Co - I väntan på bussen

Skön låt :)


Sött par



Katherine Heigl and Josh Kelley <3

lördag

Sitter och kollar på Saw har verkligen inget bättre för mig. När den är slut kommer tvåan, det blir väl att man tittar på den också. Inte för att jag tycker illa om Saw, men man måste ha lust att se dom.

Idag har jag bara legat hemma, min mage har svikit mig och när den gör de så har jag ingen lust för att göra något annat. Nu mår jag dock bättre men jag blir verkligen sänkt av det. Hoppas att morgondagen blir bättre.

Allt från mig, hej så länge.

Snygg outfit

Om det är någon som är stilsäker så är det Lauren Conrad.



Fredag

Nu är jag hemma igen. Gud vad underbart väder det har varit idag och svalt och fint ute. Helt blå himmel och solnedgång, oh vad jag vill sitta på en strand med en brasa och massa kompisar just nu. Känns som om sommaren äntligen börjar att komma.

Idag var jag och Mickis på simskola med hennes småsyskon. Det var sista gången för dom idag och de fick diplom, och herregud vad dom vart glada när dom fick veta att dom skulle få ett simmärke. Kul att se dom så stolta över något. Senare mötte vi Sofie och satte oss på Pizzeria hörnet och åt. När vi var klara där så skulle dom dra vidare och då pallrade jag mig hemåt. Vi sitta och vänta på den där jävla bussen i 25 min. Så jävla tråkigt att bussarna går två gånger i timmen på kvällar.

Nu ska jag se lite tv och ta det lugnt.

Hoppas alla har en trevlig kväll! Ciao

Sol och blå himmel

Det är fredag och det är SOL!  äntligen.

Nu ska jag åka ner till Mickan, vet inte när jag kommer hem.

Bye

Tv och sova

Sitter nere i soffan i pyjamas och ska nu kolla på Criminal Minds, sen ska jag gå och sova i min egna sköna säng. Längtat efter den sen jag spenderade gårdagens natt sovandes i en soffa. Som i vanliga fall är gudomligt skön att sitta i men verkligen inte något att sova på.

Godnatt

värt en sekund


största misstaget är att aldrig chansa


a few days ago

Herregud vad jag är dålig på att uppdatera. Men jag glömmer lätt bort bloggen speciellt när jag inte har något intressant att berätta.

Igår var jag iallafall och tränade med Mickis. Körde mest ben övningar och nu har jag världens träningsvärk. Usch, kan knappt röra på mina ben. Efter friskis så åkte vi hem till mig och åt middag. Kycklingsallad :) Packade senare väskan och åkte ner till Mickis sär jag spenderade natten. Inte den bästa natten, mådde så sjukt dåligt att jag inte somnade förrän vid tre ungefär. Hade huvudvärk, mådde illa och det var varmt som fan. Kändes som om jag skulle få feber och bli sjuk. Mådde som tur bättre när jag vaknade :)

Idag har jag varit i stan, fick med mig en klänning, ett linne och en kjol/tubklänning hem. Har även sett på film, Natt på museet, var faktiskt bra, skön film. Fick mig några härliga skratt.

Nu ska jag titta på Sex and the City, sen blir det duscha och sen sova. Rätt så trött faktiskt, höll på och somna sittandes i soffan tidigare idag.

Ciao

Söndag

Är precis inkommen från en 35 minuter lång promenad, med mig själv. Det var riktigt skönt och jag kände verkligen att jag behövde det. Speciellt eftersom jag har suttit inne hela helgen. Till klockan fem idag satt jag framför Gossip Girl maraton så det var nödvändigt att röra på sig.
Det är faktiskt ganska skönt ute, lite små kyligt ibland men det går an.

Ciao

Såhär på kvällskvisten

Sitter vid min brors dator och leker med photoshop. Har ju ingen egen dator än så jag för nöja mig med brorsans. Än så länge jag inte gjort något mästerverk men jag lär mig hela tiden och det blir bara bättre, tycker jag iallafall :P 

Seg dag idag, ganska trött och det borde jag inte vara med tanke på att jag gick upp efter klockan tolv idag. Tänkte gå och sätta mig vid dumburken och se ifall de är något bra film kanske.

Au revoir

be mine




Wishing's just no good
Cause you don't see me like I wish you would
Cause you never were, and you never will be mine



lördag eftermiddag

Det där om att det fina vädret börjar att komma som jag skrev igår tar jag tillbaka. Det har regnat och kommer säkert att bli mer regn, numera har himmelen nästan samma färg som asfalten. Snart juni och vi har regn och meterologerna säger att det ska bli den varmaste sommaren på 150 år, undra hur det blir med de.

Vaknade ovanligt sen idag, men det gjorde inte så mycket. Vädret är ju ändå inget fint. Är det verkligen lördag känns mer som söndag. Inga planer för kvällen, kommer väl gå omkring i mjukiskläder hela dagen vilket iof är ganska skönt. Kanske skulle hyra en film eller något..

Ciao

Klipp från Förtrollad



Skrattar lika mycket varje gång jag ser det :)

Fredag

Äntligen börjar det att bli fint väder, solen lyser och man kan se den underbart blåa himmelen.

Idag kommer jag bara att vara hemma och ta det lugnt, känner inte för att göra något speciellt. Är säkert något bra på tv, har ju typ 50 kanaler att välja imellan.

Ciaoooo

dystert väder

Från att det har varit varmt och ganska soligt i några dagar, så har det nu börjat regna. Inte så roligt med tanke på att se ska vara sommar och det är mitten av maj.

Men men vad ska man göra.

so long

Färdigstädat

Nu har jag nästan städat färdigt eller det ser hyfsat ut iallafall. Nu kan man vara där inne utan att man får ångest.

Har satt mig framför teven och tänkte vila en stund, har ju städat i två och en halv timme ungefär. Hade också tänkt ta mig något att äta, gjorde inte det innan..

Ciao


I'm up

Okej, nu är jag uppe. Och det är dags för mig att städa i mitt rum, har skjutit fram det i flera veckor och det blir bara värre och värre. På väg in mot krisläge nästan :P

Later!

Lördagen

Hann inte med något städande igår. Mickis ringde och jag drog ner till henne och solade. Vi tog även en promenad i solen fram och tillbaka till alby. Lite färg fick man :) 
Vid fem började det bli dags att göra middag och såklart hjälpte vi till, jag skar potatisklyftor och Mickis gjorde salladen. Hennes pappa stod vid grillen och gjorde flintastek. Första gången man satt ute och åt middag för min del och maten var gudomligt god. Och sällskapet var det bästa. Efter middagen gjorde vi oss iordning och åkte in till stan. Där gick vi omkring i gamla stan, sen kom vi till kungsträdgården. Vi åkte sen till Tanto som ligger vid Hornstull. Där träffade vi Niklas och hans kompisar. Vi mötte Sofie som också skulle komma. Var inte där så länge. Mickis följde med Niklas hem och jag och Sofie åkte till Gullmars, Därifrån tog vi sista bussen hem. Var innanför min dörr runt kvart i två. 

Jag hade aldrig varit i Tanto förut, men igår så var tydligen många som jag kände där, wierd. Hade inte ens hört talas om stället och nu är alla där. Träffade även en kille som jag såg på bussen när jag åkte in till stan, träffade honom när vi skulle åka hem också. Världen är liten ibland.


Godmorgon godmorgon

Vaknade för en timme sen ungefär och det är bra för att vara mig, känns som om jag lätt skulle kunna sova till tolv - ett. Är nere i vardagsrummet och kollar på tv. Ska snart äta frukost, mamma håller på och bakar bröd i ugnen. Alltid gott med färska bröd på morgonen.

Idag har jag inget planerat, men tänkte att jag skulle städa i mitt rum och kanske till och med på lite andra ställen i huset. Ser ju ut som en svinstia och jag fick en väldigt stor lust att städa. Så varför inte passa på när man känner för det.

Ciao

Nästan som sommaren

Sitter just nu bara här och tar de lugnt. Rätt så matt efter en dag som denna. Soligt och varmt och jobba på samma gång. Det är mycket de. På jobbet så var vi ute hela dagen, alldeles underbart väder, som en sommardag i mitten av juni. Många av barnen och även vuxna och jag ritade med kritor på marken, väldigt roligt. Många fina konstverk :)

Efter att jag har kommit hem har jag bara suttit vid teven. Känner inte för att göra något överhuvudtaget. Sitter här och lyssnar på Chris Brown - Forever, asbra låt. Nästan så att jag får ett infall och bara ställer mig upp och börjar dansa. Party låt eller vad?
Försöker också fixa utseendet på min blogg med det går inge vidare, det vill tydligen inte funka för mig. Ska inte göra något radikalt men bara en liten förändring.

Allt från mig för tillfället, pussar

Torsdag

Jag är väldigt dålig på att skriva ibland, men det blir lätt så tyvärr.  Idag har jag varit helt ledig från jobb, ganska skönt. Har varit nere hos Mickis, har suttit i solen och tagit det lugnt. Annars har vi kollat på det sjuka programmet Sanningens ögonblick och tvättat kläder. Har varit hemma en timme ungefär och har nästan precis ätit en väldigt sen middag. Snart är det Criminal Minds och sen läggdags ska jobba imorgon :)

Skrev ju inget igår så jag tänkte berätta vad jag gjorde. Efter jobbet så åkte jag hem till Mickis. Jag, Manda och Mickis gick och hyrde film. Gick hem åt lite grann och sen så satte vi på filmerna. Började med någon skräckis, finns inte så mycket att säga om den. Andra rullen var Förtrollad och den var helt underbar. Vart helt kär i den filmen, borde ses.

De var gårdagens och dagens uppdatering, skriver kanske imorgon innan jobbet annars blir det när jag kommer hem och det är väl runt sex tiden.

Puss

Kväll och sova

Är sjukt trött efter en dag på jobbet. Gick upp ganska så tidigt imorse därav tröttheten. Aktiviterna idag var frisbee, faktiskt ganska roligt. Känner att jag hur lätt som helst skulle kunna slockna här och nu. Mår sådär och tycker att det är lite varmt, det syns även på mig, har fått rosiga kinder så det ser mer ut som om jag har bränt mig lite i solen. Men efter en natts sömn tror jag att jag mår bättre imorgon bitti. 


Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på Criminal minds och sen sova. Ska upp imorgon för ännu en dag på jobbet.

Sleep tight.


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp hyfsat tidigt imorgon. Ska nämligen jobba :)

Idag har jag också jobbat, direkt efter jobbet åkte jag hem till Mickis och där var jag hela kvällen. Satte upp en garderob i Mickis rum som hon var iväg och köpte idag. Annars så satt vi framför teven och drack te och Mickis pluggade litegrann.

Puss och kramar

Sovtime

Kom precis hem från Mickis, som jag har spenderat hela kvällen hos. Jag fick middag där, rikigt mysigt. Under kvällen så inredde vi deras vardagsrum, vart snyggt och ännu mer hemtrevligt :) Senare hamnade vi framför teven med glass, Sanningens ögonblick, ett program som jag inte fattar att folk ställer upp i. Marcus och Alex kom även dit. Satt allihop och kollade på Room 401 på mtv, sjukt program.


Nu ska jag gå coh duscha och sen ska jag sova, upp och jobba imorgon, börjar inte förrän halv ett men eftersom jag bor ganska långt bort måste jag åka lite tidigare, med de är det tamefan värt.

Puss och godnatt.




skönt att vi kunde umgås som vanligt

Längtar till sommaren

Här får ni en bild på mig från i somras  :)


no headline


vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

Godnatt

Nu ska jag stänga datorn och kanske ta och hoppa i säng, inge mer dator denna kväll iallafall. Möjligtvis tv, men den sover jag med så den är alltid på ändå.

Sleep tight.

Asos.com

Snygga tischor


Chris Brown - Forever


Vilket jävla skitväder

Kom precis in från en 40 min lång promenad med hunden. Det var faktiskt ganska skönt, duggade lite då men man andades in frisk luft och det behövdes. Ute just nu ösregnar det så jag hann precis komma in innan det vart värre. Jag tycker att det är mysigt med regn men det är ju mest om man har filmkväll eller är med något trevligt sällskap. Annars vill jag ha sol.

Behöver

Jag måste köpa en ny säng. Sovit hemma en natt och mer stel och ont kan man inte ha. När jag köper en ny så ska jag försöka få med mig en massa nya kuddar och täcken och sånt hem också.

image96



fredag

Inatt är det första gången jag har sovit hemma på några dagar, så det är därför jag nästan inte har skrivit något.

I onsdags var det ju Valborg. Jag och Mickis åkte hem til Sofie där så gjorde vi middag, kött med pommes och en god sallad. Åkte iväg till brasan i Alby en snabbis men det var så dåligt väder så vi fick skjuts hem igen. Väl hemma hos Sofie så satte vi oss framför teven och såg på Bring it on med varm choklad, glass och annat gott. Filmen tog slut och då gick vi och sjöng Sing star. Vi höll på till klockan tre, men somnade väl inte förrän halv 5.

På morgon så vaknade vi halv elva, fint väder. Gick upp, åt frukost ute i solen och sen så tog vi upp studsmattan och hoppade i pyjamas. Så jäkla nice väder. Låg också och solade ett tag. Senare åkte vi ner till Notholmen, mötte Carina, Kärran och Linn och vi satt och hade en trevlig fika. Jag och MIckis åkte sen hem till hennes pappa och där var vi resten av kvällen, åt middag där och det vart donken. Tog bussen hem vid tolv tiden.

Idag är vädret inte lika fint, mest mulet och det har varit lite små skurar.
Vet inte vad denna fredagen har att erbjuda men för mig går det alldeles utmärkt att sitta inne, känns som om jag kan behöva lite ro.

Ciao

RSS 2.0