go´natt

Sent inlägg idag och tyvärr vart de inget igår heller. 

Idag har jag varit med Mickis och vi tittade på Troja. Jag hade aldrig sett den förr. Förstår inte varför jag väntade så länge med att se den. Den var ju grymt bra och för alla som då inte har sett den, är de en film som jag tycker alla borde se. Faktiskt så går den på tv på lördag, då jag hade tänkt att se den men nu kan jag hitta på något annat kul istället.

Igår var en rolig dag för då spelade vi in en skräckfilm. Några av mina tjejkompisar går i samma klass och som uppgift ska de spela in en film. Igår så började vi. Roligt och mycket skratt inte alltid så lätt att sätta repliker när man ska vara allvarlig, alla stirrar på en och ingen håller käften. Men jag ger er credit. Filmen hann då inte bli klar men fortsättning är de nästa vecka tror jag. 

Nu borde jag gå och sova men jag hade tänkt se första avsnittet av den omtalade serien Gossip Girl först. Men efter de måste de bli natti natti.

Tjollahopp

Vart inget jobb idag, tråkigt men vad ska man göra.

Idag är de tv kväll som gäller, Bones börjar på sin tredje säsong ÄNTLIGEN. Sen är de House, Desperate Housewives, Christine och Supernatural. Tisdagar är fan den bästa tv dagen på veckan. Även fast jag typ har något att titta på varje dag :P Är en lite ut av en tv nörd ibland ;)

Nu ska jag dra mig härifrån och gå ner och käka middag, magen börjar kurra.. puss

    


Today

Nu sitter jag här igen framför datorn. Hade inget jobb idag, så det har inte hänt så mycket. Men tror och hoppas att jag ska jobba imorgon.


De vart ingen utgång i lördags för min del. Orkade inte följa med och sen var jag inte på fest humör. Stannade hemma istället, åt lite godis. Annars så var jag med Mickis på dagen tills hon och Johanna skulle dra.


Igår så hade jag bara en tv dag. Såg en av mina favoritfilmer Chocolat. På kvällen hade mamma hyrt Beck - De tysta skriket. Den var bra som alla andra Beck filmer. Tråkigt bara att jag nu bara har en film kvar i Beck serien. Undrar vad som kommer hända, hoppas de blir spännande.


Fortfarande sjuk och jag hatar de. Känns som om de aldrig kommer att gå över.

Aja, nu ska jag och Mickan iväg till manda och se på film, typ.  Hörs!

SJUK

Jag har blivit dunderförkyld och det är asjobbigt. Hosta och snorig, kan knappt andas ibland värst ät de när jag ska sova.Inte bara de jag nyser ju nästan hela tiden också :P  Men inge mer om de...  För idag är de nämlingen bara en månad kvar till Julafton precis. Roligt roligt, jag älskar julen. Hoppas bara att de tänker komma någon snö för idag när jag tittade ut kändes de nästa som en sommardag för att solen lös och det var molnfri himmel.

Igår var de ju första gången som vikarie och det gick jättebra och jag trivdes som fisken i vattnet :) Jag hamnade med smådrakarna och dom ungarna var ju bara fööör söta. Hoppas att jag får komma dit igen för de är där jag vill vara. Har lärt känna de flesta av barnen och har även skaffat mig några favoriter.

Igår var jag och Mickis i stan en snabbis på kvällen för vi skulle träffa en kompis till henne. Var där i 40min, orkade inte vara kvar längre eftersom att vi höll på att frysa fötterna av oss för att stod utomhus hela tiden. Fast de var de värt att åka in så sent och inte vara där så länge.

Idag skulle jag ha viljat åka in till stan och gå i affärer men de känns lite sent för de nu. Jag har inte gjort iordning mig eller något. Och ikväll ser de ut som vi ska på en fest ut Trollbäcken, får se om jag hänger med känner mig inte precis på topp.

Kisses.

Konsert och jobb

Jag berättade tidigare om att jag kanske skulle få vikariera på ett fritids och imorgon händer de. Jag ska jobba från tio till fem. Äntligen lite cash som verkligen behövs. Skolan jag ska till ligger i Björkhagen så det blir en tripp med buss och tunnelbana men det är bara att ipoden åker med.

Igår var jag på konsert med Sanna, hennes syster, Malin och Mickis. Vi var och såg Enrique Iglesias på Hovet. Tänkte innan att det bara skulle vara en kul grej att gå på han, men de var verkligen bättre än jag hade förväntat mig. Han var rolig, sjöng bra och en riktig entertainer. Jag är väldigt nöjd att jag gick och tack för att jag blev bjuden av Mickis/Tina :)  Bilder kommer senare från den stora showen.

Nu väntar sängen på mig, ska upp tidigt till första jobbdagen. Hugs!


Barn och Bilar

Vaknade hyfsat tidigt idag, eftersom jag inte går i skolan har jag totalt vänt på dygnet och de var länge sen jag vaknade vi halv elva... Sov dock inte så bra, har ont i benen, kan knappt gå för på jag har ont i högra ljumsken och jag har även ont i andra benet men jag vette fan vad jag har gjort där.

Igår tog jag en promenad till Mickis, orkade inte ta bussen. Vi hade en liten shoppingtur, köpte en väska och även hon hittade ett par. Efter det så gick vi och hämtade hennes småbröder på dagis för vi skulle passa dom. När vi kom hem så satte sig ungarna vid datorn och vi satte oss framför tv och tittade på Djävulen bär Prada. Den var över mina förväntingar :)  När filmen var slut så satte vi oss med hennes pappa och tittade på bilar på internet. Det var kul och vi hittade ett par riktiga snyggingar. Pratade också om vad vi vill ha för bilar och om körkort och såna grejer eftersom nästa år blir man myndig. Vi skulle även vara barnvakt åt två småtjejer som kom, men vi behövde typ inte de för då hade hennes pappa kommit hem. Resten av kvällen spenderade vi framför datorn dårå och hemgång vart de vi tio. Hemma igen åt jag en väldig sen middag och tvn han var med :P

Det var var allt för nu, Later.


Lördag

Idag har jag haft städning i mitt rum, såg rent ut sagt förjävligt ut :P Så inatt kommer man sova i en nybäddad säng. Skönt! Hoppas bara att jag får någon sömn, för inatt sov jag nästan ingenting bara låg och vred mig hela tiden. Hatar när de händer.

Skulle kanske ha åkt in till stan idag men blev inget av de, så får hoppas på de imorgon istället. Sugen på en ny väska och lite accesoarer ... Vill ha lite nya örhängen.

Har just nu inget mera interessant att skriva, så Hej så länge.

Fredag

Det är fredag och de har inte hänt något roligt idag, men jag dör inte av att sitta inne en helg kväll. Tycker faktiskt att de är skönt för jag behöver lite andrum och tid för mig själv ibland.
Har suttit här och vid tvn hela kvällen. Tittar inte på idol, men jag hade ändå en favorit och det var Mattias. Sorgligt men väntat så åkte han ut idag.

Idag fick jag reda på att biljetterna till Bulgarien med tjejerna nästa år är beställd. Wiiiie :)
Kanske även har ett vikarie jobb på gång på fritids, det är toppen för hur ska man annars betala denna resa. Blir ju 18 innan jag åker och föräldrarna vill ju knappast betala den :P


Annars har jag ny blogg design och banner. Kanske inte den snyggaste men jag börjar lära mig lite.

Nä, nu ska jag slita mig härifrån för de är en ny dag imorgon, Lördag! Kram!

Filmisar

Just nu ligger jag i min säng, kollar på tv och är inne på min data. Här kommer jag stanna för resten av kvällen för idag är min mage inte min bästa vän. Blir väl någon typ av filmkväll, har precis börjat titta på Tristan & Isolde som jag aldrig har sätt förut. Tur att man har tv1000 för dom matar ju ut filmer hela tiden så det är ju bara att titta. 
Annars tänkte jag försöka fixa min banner och även min blogg design men jag är ju ingen höjdare på de, så vi får se hur de går.

Men nu ska jag ta en paus från datan ett tag och fortsätta titta på film. Hamnar väl här sen igen, för de brukar jag, som vanligt.    Puss

TV - min bästa vän

Idag har jag inte gjort så mycket. Kvällen spenderade jag sittandes framför tvn med Desperate Housewives, Christine, Supernatural & Sex and the city. En bra tv kväll för en gång skull, dock saknar jag House. Som jag brukar ha på schemat för tisdagar.

Menmen, slut tjajat om de. för nu är de läggdags. Bums i säng är de som gäller, ska sluta med de alldeles för sena kvällarna ;)

VINTER

Vi har äntligen fått snö i vårt avlånga land. åh vad jag älskar det, det är så underbart mysigt. För vem vill inte sitta med tända ljus, varm choklad, en varm filt och ett bra sällskap när det är snö ute. Har en enorm längtan till julen med all julbelysning och juldekoration. Man blir så glad av alla julfärger och stämningen. Och att inte tala om alla julgodheter som Lussebullar, knäck, ischoklad som finns och allt annat som hör julen till. 

 
image30 image29

You SUCK!

rubriken har inget med texten att göra!

Idag har jag tittat på film med Mickis och Manda. Två gånger en gång vid tre och de andra gången vid tio. Såg inte klart den andra filmen för jag orkade inte och var trött. Gick istället hem till mig och här sitter jag nästan klarvaken.

Idag vart det även en tripp till sjukhuset och hälsa på Marcus igen. Fast den här gången var det jag, Mickis, Bella och Carina. Vi hade med oss en massa godis och vi satt allihop i ungsomsrummet och pratade och såg på tv. Godiset var till Marcus men glupska som vi är så åt vi nästan upp allt godis innan vi skulle åka hem ;P

Nu ska jag forsätta med mitt, kanske jag hör av mig imorgon.

hej så länge!

Plankstek med cornfalkes, någon?

Lite sent för ett inlägg kanske, men jag känner verkligen att jag måste skriva nu när jag har tid.
Ja, idag har det varit en riktig slapp dag, vaknade sent på grund av att jag somnade runt halv sex någon gång. Annars så umgicks med Mickis och vi såg film, Save the last dance och sen klickade vi imellan Van Veteran och Bond.


I fredags var jag på tjejmiddag hos Johanna, väldigt trevligt. Träffade lite gamla kompisar från gympagrupp och min gamla klass. Vi har inte setts på åratal så det var roligt. Vid halv tio så åkte hela tjejklanen som bestod av nio tjejer iväg till Söder var där en stund men senare så drog fem av oss vidare till en fest i Huddinge, man kan säga att det var en fest mer i min smak, bra sällskap och bra musik. Inte för att det var något fel på Söder, men jag passade bättre in i Huddinge :P Fast svenska klassiker ger jag faktiskt en liten diss ;) Kanske inte bästa musiken om man ska ha lite kul ... Vi var hemma vid tre tiden.

Lördagen spenderade jag, Mickis, Alex, Anton och Carina några timmar på sjukhuset hos Mickis bror Marcus. Han behövde lite sällskap eftersom han har legat där i två veckor. Det var roliga timmar fyllda med skratt som behövdes :)
Fick även lite julkänslor efter som snön har fallit, inte mycket men vi hoppas att den består och att de blir mer snö! Inge fel på lite julglädje :)

Inget annat speciellt som har hänt och nu är de dags för sängen och jag tänkte se filmen När mörkret faller som precis har börjat, eller får se ifall jag orkar :P

Adios!

Såhär på kvällskvisten

Idag har jag varit med Mickis, eller jag är de fortfarande.. Vi har iaf varit barnvakter till hennes småsyskon. Vi kollade på Harry Potter och åt bullar och hade en liten mysstund kan man säga. Men de är kul att passa dom för de är så jäkla söta och roliga :)

Just nu sitter jag bara här och Mickis ligger och pratar i telefon och snackar med en kompis om isleken, ska kanske logga ut härifrån och lyssna på deras konversation istället. Verkar ju vara ganska intressant.

Snart börjar de också bli dags för en tio minuters hemresa. Mamma ska komma och hämta mig snart, ska bara ringa och säga de till henne först.. Får inte lägga mig så sent ikväll för imorgon är de tjejmiddag som gäller hos en tjejkompis. och jag vettefan vad jag ska ha på mig, men de löser väl sig.


so long för den här gången


jag har verkligen fastnat

för denna låt...

måns zelmerlöw - brother oh brother




den är grymt bra!
och sen är han ju en riktig snygging.


Tjenixen

Är just nu hos Mickis far. Jag sitter här vid datan och Mickis håller på att prata med ett av sina ragg i telefon. Haha skämta, men hon snackar faktiskt med en av sina nyfunna killkompisar. Han är riktigt rolig, jag och Mickis har fått nya smeknamn, från och med idag är vi kallade äpplet och fåret, själva kallar vi honom Emil i Lönneberga :P Inte en lugn stund med honom inte ;)

Nu ska jag vara lite mer social, som om de går i den här party stugan. Skriver kanske senare när jag kommer hem om jag har något roligt/intressant att berätta!


Au revoir.


Vila i frid!

Fick precis veta av min mamma att en av min pappas bästa kompisars son dog igår i bilolyckan som var i farsta. Även hans sons mamma dog. Jag tycker det är hemskt, jag hatar allt som har med döden att göra.
Sitter här och har gråtit en stund, men jag kan inte hjälpa det. Vad ska man göra... 
Kände inte honom såväl, men jag visste vem han var och jag har träffat honom ett antal gånger.

Nu ska jag gå iväg, gråta en skvätt till. Bättre de än att hålla allt inne!


Vila i frid Jimmy och Marianne!

image28

Pärlor åt svin




Riktigt bra låt!

jag, en mes?

Idag var jag, Mickis och Sofie på bio. Har inte varit på bio på övet ett år. Såg 1408, spännande och lite skrämmande imellanåt, kanske bara var jag men jag hoppade till några gånger. Var inte den bästa filmen jag sätt, men det var bra. Bion började klockan sju och eftersom vi var inne i stan vid fyra så gick vi till ett café sen mcdonalds och till sist taco bar. Dock var det inte jag som åt på alla ställen ;P

Vid halv tio satt vi på bussen hemåt, och det var den mest irriterande hemresa på länge.. Var en tjej som satt och hostade typ var femte sekund i tio minuter, tur var de iallafall att hon gick av innan mig. Var nästan på väg att strypa "tanten" .

Nu är de John Blund som väntar, sleep well!

Pictures

Kom på att jag skulle lägga in bilder från förra helgen, har varit en mycket upptagen vecka så jag kan väl passa på nu.

Fredag hos Jesper:
  

Lördag, Sophia i egen hög person:


Söndag från barn maskeraden, Pippa, Prinsessan & Trollet :) :
 

De var de för den här gången!


Färdig

Så, nu är jag en riktig brunett. Äntligen, att ha ljust hår är inte min grej. Riktigt nöjd!

Före             Efter
 

Idag har jag inte gjort något speciellt, umgicks lite med min mamma. Var ett tag sen, lite svårt när man har två yngre syskon som söker uppmärksamhet dygnet runt.

Buenas noches!

Nu är de

... dags för en förändring. Jag ska byta hårfärg. har just nu ganska ljusbrunt hår och vill ha lite mörkare.. får se resultat senare. Hoppas bara att det blir bra ;P

tjenis.

BU

Det var Sam som fick åka hem från idol vistelsen (äntligen) , och tur de. Vart nästan lite rädd att Mattias skulle få åka hem. Sam borde åkt ut för flera veckor sen, när han sjunger låter det som han gör sig och har stoppat en helt jävla kritpaket i halsen.

Nu bär det av till tv:n igen, Halloween 4 på ingång.

See ya!


Lazy day

Det är fredag idag, som det ser ut nu så har fredagen inte något att bjuda på, iallafall inte för min del. Det blir väl en inne kväll. Men har hållt igång nästan en hel vecka så de kanske är något bra med en paus, en hemmakväll. Blir väl att man bänkar sig framför idol. Mattias är ju då den stora FAVORTIEN.



Vart inget inlägg igår eftersom jag kom hem vid 03.30. Tänkte passa på att berätta vad vi gjorde nu istället. Vi var fyra tjejer och hade en filmkväll och hyrde tre rysare. Första filmen var Final Destination, den var bra och spännande. Nästa film var The number 23, man kan ju säga att det inte precis var en favorit, höll på att somna i mitten av filmen. Sophia gick hem i början av The number 23. Jag, Mickis och Manda vart kvar för att se den sista, läskigaste filmen, Dead Mary. USCH, säger jag bara. Äcklig och skrämmande. När alla filmer var slut så gick alla hem till sig, för vem är inte trött efter en creepy natt!


I onsdags så var jag och Mickis och shoppade, och då hittade jag lite saker. Två böcker, strumpr, tights och även en sovmask. Lila och rolig.
Vi var också barnvakter åt mickis småsyskon, det gick bra satte oss och tittade på Harry Potter Den flammande bägaren. Den är bra, fast vi var ju tvungna att se på svenska och det var ju inte fullt så kul :P Men det funkade.

Från shoppingen:



Snygg va?

Iväg igen!

Har precis kommit hem från stan mickis skulle byta en kjol hon köpte igår. Såklart så glömde hon kvittot men hon kunde byta den ändå :P Efter det så åkte jag, Mickis och Carina till donken. Jag vet, onyttigt. men jag har faktiskt inte ätit där en ända gång på en månad.

Nu ska jag vidare till manda och sen ska vi till centrum träffa Sophia och sen ska vi ha en filmkväll, mysigt!

Kanske blir ett inlägg senare om det inte blir försent,

CIAO!

Mitt i ruschen

Gör mig iordning för att jag och Mickis ska åka in till stan en snabbis. Vet att jag inte har skrivit på några dagar men uppdateringar kommer sen.

Ha de bra, hörs.


RSS 2.0