Hemma från Utö

Nu är jag hemma igen, lite sådär halvt handikappad. Gjorde illa foten imorse så nu haltar jag omkring. 

Har varit hemma ungefär två timmar snart och det kommer inte att hinna bli så mycket mer, ikväll åker jag nämligen till Hudiksvall. Ska bara packa om väskan och sen tar familjen bilen och åker. Tillbaka här hemma är jag igen på söndag.

Utö har varit tre sköna och lata dagar. Fint väder och en massa sol och bad. Ätit ute varenda dag och på kvällarna har vi suttit i sofforna på Dannekrogen och druckit cider. Mycket lattjo har det blivit. Skrattat häckarna av oss. Har inte så mycket mer att skriva, vill inte ha det så invecklat. Men det kanske kan komma lite senare. Men bilder kommer såklart! Jag menar, en bild säger mer än tusen ord!

Ni får ha en bra vecka, Arrividerci.

Hejdå!

Nu drar jag och några tjejkompisar iväg till Utö. Är tillbaka på måndag igen.

Hoppas att ni få en bra helg, Ciao!

Några bilder från Gröna Lund



  

Middag och pooldopp

Igår var jag hemma hos Sara. Jag, Sofie, MIckis, Niklas och Alexander hade blivit bjudna på middag.

Mickis och jag kom dit runt sju. Även Sara storebror var där, men han gick vid nio. Till middag fick vi kyckling och potatis med sallad och efterätten var glass med smultron och jordgubbar :) Vi var hemma hos Sara till tio ungefär. Sen promenerade allihop hem till Mickis. När vi hade kommit dit efter en sisådär 40 min lång promenad, eftersom alla gick i olika takter gick det lite saktare. Sofie och Mickis hade party längst fram, Sara och Alex gick i mitten, sen jag och Niklas sist i segaste takten med lugn musik. Så när vi väl hade kommit fram sattes det på musik och det badades i poolen, vart även lite dans. Justin Timberlake spelades högt i högtalaren. Vid ett började vi att dra oss hemåt, alla var trötta och längtade hem till sina sängar.






Home

Kom precis innanför dörren. Idag har jag varit på Gröna Lund. Ska snart gå och lägga mig för jag är skittrött och benen värker så in i norden.

En liten historia och bilder får ni inom några dagar. 

Godnatt

Måndag

Igår var jag på Notholmen med Sara, Sofie och Mickis. Satt i solen och hade lite picnic, åt lite glass. Vid sex åkte jag och MIckis hem. Tog en promenad från Petterboda eftersom vi missade bussen. Var hos MIckis en timme eller två tills jag åkte hem till mig.

Kvällen tillbringade jag framför dumburken. Har känt mig så avdankad den senaste veckan, har sovit till runt ett på dagarna och det tär på en lite grann. Men hoppas komma in i lite nya rutiner snart igen :P

Idag har det regnat med blixtrar och dunder så jag har ännu en gång inte stigit utanför huset. Men jag hsr umgåts med min lillebror och min mamma vilket jag inte gör så ofta.

Bye

Lördag

Igår kväll åkte jag hem till Mickis. För där skulle hon ha filmkväll. De var jag, Sofie, Niklas och Mickis. Första filmen var Cloverfield. Den var lite läskig här och där men den var bra, mäktig. Filmen är gjord med en vanlig filmkamera också vilket gjorde att man nästan kände sig inne i filmen, vilket var bra. När den var slut satte vi i Humor från tv4. Skitkul, finns inte så mycket mer att säga om det.

Senare idag ska jag åka in till stan med Mickis. Inte så mycket annat planerat.

Arrividerci

Bio

Var som sagt på bio igår. Sofie, Mickis, Niklas och jag såg på Step Up 2: The Streets. Bra, skådisar, rikigt bra danser och bra musik. Man fick själv myror i benen och ville själv upp och dansa när man satt där i biosalongen. Absolut en film som är värd att se igen.


trötter

Ögonen svider och är så trött. Vill sova, men det kommer inte att hända. Måste hålla mig vaken. Sova kan jag göra när jag kommer hem senare ikväll.

Middag, krog och övernattning

Kom nästan precis innanför dörren. Har inte varit hemma sen lunchtid igår. Åkte in till stan mötte Bella och Mickis och vi gick runt i lite affärer och sånt. Sen åkte jag och Mickis hem för vi skulle göra iordning oss för att vi skulle hem till Sara.

Hon fyllde 18 igår (Grattis i efterskott :) ) och Sofie, Mickis och jag var bjudna på middag hem till henne. Där var också hennes familj, släktingar och vänner till familjen. Kom dit vid fem och hälsade på allihop och sen fick vi en varsin välkomstdrink. Under kvällen vart det en god middag med mycket tillbehör och tårta och lite tilltugg. Paketöppnig och sång. Väldigt trevligt. Runt elva åkte vi in till stan för vi skulle ut på krogen. Gick till Klubb Onsdag. Var inte så kul i början med det vart bättre mot slutet.

Gick därifrån klockan tre då det stängde. Sofie och Sara tog bussen hem och jag, Mickis och Niklas tog en taxi hem till honom i Huvudsta. Var vakna jättelänge, låg i dubbelsängen alla tre och snackade halva natten :) Klockan sex gick vi och la oss men då bytte vi rum och jag sov i hans där det var lugnt och tyst. Har sovit max två timmar inatt. Slumrade till med musik i öronen vilket var väldigt skönt för då kunde jag slappna av bättre. Gick upp klockan tolv och sen dess har vi spenderat tiden med att se på Björn Gustafsson, Johan Glans och Hjälp! på youtube. Och även halvsovit lite till ;P Vid halv fem följde Niklas med oss till tunnelbanan, vi sa hejdå och vi åkte hem. Carina hämtade oss i kungsträdgården och nu sitter jag här.

Ska snart gå och duscha. Jag, Mickis, Niklas och Sofie ska åka in till stan och gå på bio. Ska se Step up 2. Var himla längesen jag var på bio så det ska bli kul.

Godnatt

Rubriken säger väl allt, kommer inte gå och lägga mig riktigt än men det är dax att stänga av datorn.

Sovgott.

Måndag

Kom hem för typ 20 minuter sen. Jag och Mickis sov hemma hos Bella inatt. Hade lite mys igår med Mr.Beans semester och choklad. På dagen igår så var jag, Mickis och Carina på IKEA. Egentligen skulle vi åkt och solat men vädret tillät inte det. Vi åkte senare hem till Mickis pappa där vi åt middag, tacos och bara tog det lugnt. Därefter gick vi alltså hem till Bella.

Nu tänkte jag skriva om lördagen, då Amanda fyllde år. Vi gick hem till henne klockan sex. Jag och Mickis var först av alla brudar. Men sen rullade dom bara in. De bjöds på mat, kex med brieost, frukter och bär. Champagne fick vi och dricka. Hos Amanda stannde vi till nio ungefär, sen gick vi allihop ner till bussen som skulle ta oss in till stan. Åkte in till Gamla stan och där gick vi till Huset. Vi kom in, hängde av oss i garderoben och sen gick vi och satte oss i ett VIP rum som bara var reserverat till oss. De kom in med en tårta som det stod Grattis Amanda på och en flaska vin. Tårta åt vi inte direkt upp men det var andra bullar med drickat, det tog slut direkt. Sen satt vi där och drack och gick även och dansa ibland. Vid kvart i tolv så åkte jag, Linda, Mehlie och Klara hem. Alla var trötta så vi orkade inte vara kvar. Var hemma runt halv ett.

Bilder kommer! När jag har fixat en bättre dator...

Ciao

goodmorning sunshines

För det är ingen vanlig dag nej det är Amandas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

På 18 årsdagen :)

Godnatt

Sitter och kollar på RENT just nu. Tänkte gå och duscha om en stund, ska nämligen upp hyfsat tidigt imorgon och åka ner till Mickis. Fixa lite grann för senare på kvällen så ska vi hem till Amanda som fyller 18!  GRATTIS Amanda :) The big day has come! Klockan är ju faktiskt efter 00.00.

Så det här bli sista inlägget för idag, sleep tight.

Fredag

Just nu skulle jag vilja ha ett par gummistövlar, ett par snygga ena. Det regnar nämligen utanför och blåser. Och när det gör det känner man sig ganska låst här inne. Man vill helst inte gå ut. Sen har jag varken kläder eller skor som passar till detta väder och då känns det ganska hopplöst.

Hoppas att det blir bättre i helgen. Men nuförtiden vet man aldrig vad det blir för väder för det ändras flera gånger om dagen.

Ciao

förtjänaringenrubrik

Jag blir så sjukt arg och irriterad när folk inte håller vad dom lovar...
Och det här är inte första gången!

mys


Torsdag

Kom precis in från en promenad med vovsingen. Tidigare idag låg jag på balkongen och solade, hade så underbart väder imorse. Det är fortfarande varmt men det börjar bli lite molnigt. Har hört att de skulle regna idag?

Nu ser jag på The Hills, har inte något annat för mig. Inte för att jag tycker att det är dåligt.

Ciao.

Wiie

Idag kommer bäste vän äntligen hem från Gotland. Saknat den pärlan!

lite kort

Idag har jag faktiskt varit utanför huset. Åkte hem till Mickis, som fortfarande är på Gotland. Jag fick nämligen nycklar dit när jag skulle åka hem för att när dom är borta fick jag i uppdrag att vattna blommorna. Så det har jag gjort idag. Var även inne i centrum en snabbis, gick och kollade i lite affärer. Hittade en ring på HM.

Annars, vädret är jobbigt, kvavt ute. Sjukt trött är jag också, känns nästan som om jag skulle kunna somna här och nu. Ögonlocken är väldigt tunga.

Går och vilar mig i soffan istället, bye.

Vill ha sol

Har inte satt min fot utanför huset idag. Regnade konstant tills klockan var fyra ungefär. Resten av kvällen har det duggat lite då och då. Och det är kanske inte mitt favorit väder. Fast skulle jag ha en bra jacka och ett par snygga gummi stövlar så varför inte. Då skulle jag lätt kunna sätta mina två fötter utanför ytterdörren :)

Ska se på tv nu, ciao.

22:41

Har egentligen inte så mycket att skriva. Spenderat hela dagen utomhus, men bara på tomten. Det har varit fint väder så jag passade på.
Nu sitter jag framför tv och kollar film. Skönt så här på kvällskvisten när man känner att man vill ta det lite lugnt.

Något kul som hände idag var att min hund fick en napp av en liten kille på gården. Och nu vill han inte lämna den ifrån sig. Han har den i munnen som en bebis vilket är väldigt kul att se på. Min hund är visst lite konstig ibland.

Later.

Dagens






Glassigt i solen


Sofie 18

Ungefär tre veckor försenat men ändå :)














sol och värme

Det är så in i helvete varmt, man vet nästan inte vart man ska ta vägen. Fattar inte varför jag sitter inne, men lilla jag har ingenstans att gå :(  Och lägga sig på gräsmattan på min tomt står inte ens på kartan, aldrig i livet. De kommer och går folk förbi här stup i kvarten, så de tackar jag gladeligen nej till.

Istället sitter jag här och njuter av COLDPLAY, ljuvt för öronen.

Ska förresten bjuda på lite försenade bilder.

Simma lugnt


PURE LOVE


You've changed my whole life

Jag ska gå och sätta på mig min pyjamas, dricka ett stort glas vatten, är sjukt törstig sen ska jag borsta tänderna och när jag har gjort det ska jag gå och lägga mig och kolla på film och försöka sova.
Vill inte vakna så sent, även fast jag inte kommer härifrån på grund av busstrejken så känns det ändå som om man slösar bort hela dagen när man sover till två.

Godnatt, slumra sött.


Im back

Det var väldigt skönt med en promenad, hela 40 minuter lång. Vädret är varmt och skönt så jag hade lätt kunnat gå längre om jag hade haft lite roligare sällskap. Det enda min hund gör är att gå och flåsa, haha :P

Goddagens

Nu ska jag minsann pallra mig ut på en promenad och slå två flugor i en smäll och ta med mig min hund också. Måste passa på nu när det är fint väder :)

tja

Jag har suttit i princip vid tv hela dagen. Usch vad jag hatar mig själv för det, får lite smått panikångest.  Måste ut ur det här huset. Imorgon ska jag ta mig i kragen och gå ut på en långpromenad, det är ett absolut måste.

Tisdag

Inte skrivit något idag och det beror på att jag har haft One tree hill maraton. Fick nämligen en sen födelsedags present igår och det var då One tree hill säsong 4. Och nu har jag sett klart hela och jag kan bara säga ett ord: älska.

Har precis ätit middag, sent jag vet. Men mamma måste ju cykla till och från jobbet nu när det är strejk. Tar då längre tid för henne att komma hem.

Ciao

RSS 2.0