Godmorgon eller godmiddag kanske man ska säga

Nu är man vaken då, har precis ätit frukost och nu sitter vi och tittar på Wallander - Brandvägg en film jag faktiskt inte har sett.

Just nu är vi hemma själv de vuxna måste ju jobba så vi är här hemma och om cirka en timme ska vi ta en liten promenad till stan till en bar som heter Four Steps och där kommer vi att vara ett tag skulle jag tro. Kommer att slösas lite av pappas pengar med att spela lite spel och biljard men de skulle väl han kunna göra när vi inte träffar honom så ofta.

Om flygresan så skulle vi egentligen varit framme här i Tyskland runt nio tiden. Vi lyfte från Skavsta flygplats 19,05 och efter ungefär en timmes flygning så säger kaptenen att vi måste vända och åka tillbaka för att de var något fel på ett filter och teknikerna rådde att vi skulle komma tillbaka så då gjorde dom de. Var framme i Skavsta igen 20,15, alla gick av planet och satte sig antingen i baren eller på sofforna i avgångshallen. Där satt alla och vänta på att få ett meddelande om när vi skulle upp och flyga igen. Såklart så gick de planet 23,50 så allihop fick sitta där och vänta i flera timmar. De var tvugna att flyga upp ett plan från Tyskland för att alla vi skulle komma ner dit. Fanns ju inte så mycket att göra när man vänta men vi underhöll oss med att lyssna på musik och jag läste min bok. Klockan 22,00 fick alla passangerare gratis macka och valfri dryck mellan kaffe, juice eller te och välja imellan. Var bara tvugna att visa upp sitt boardingcard. Var väl tvugna att göra något för att vi inte fick flyga. 23,40 började kön och alla började gå på planet en kvart senare ungefär var vi i luften. Och där satt vi i två timmar fulla av hetta som i en bastu och fläcktarna hjälpte ju inte ett dugg. 01,55 landade vi i Frankfurt Hahn, vi hämtade vår väska på bandet och sen mötte vi pappa och Lina utanför och då väntades en och en halv timmes bilresa hem. Men de gick ju ganska bra var så jäkla trött så man tänkte inte på de. Väl hemma tog vi oss en macka och sen så gick vi och la oss.
De var allt från gårdagens trubbel :P Nej, men de var helt okej ändå, var ganska roligt att sitta på flygplatsen inte alltför tråkigt, haha.

Ja, de vart en lång historia men nu ska jag inte tråka ut er mer. Ska fortsätta se på filmen har missat en massa nu. Tjillevippen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0